Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

B1iamba, pasidariau šiandien fotosesiją ties Čiurlionio tiltu, užsisvajojau smile.gif

Kur skaniausias geriausias -iausas napoelonas Vilniuje?
Atsakyti
O Čiurlionio tiltas kur,Kaune?
Nes Vln tokio objekto neatsimenu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 03 31, 05:01)
O Čiurlionio tiltas kur,Kaune?
Nes Vln tokio objekto neatsimenu. ax.gif

Čiurlionio g, tiltas į Vingio parką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 30, 22:08)

"Fionos cukraine", " Pinavija".
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 30, 22:08)
B1iamba, pasidariau šiandien fotosesiją ties Čiurlionio tiltu, užsisvajojau smile.gif

Pinavija "Napoleonas" tikrai toks kaip naminis. Kaina atitinkama, bet ten kas perka, tai žino smile.gif
Mes žadėjom su sese padaryti Nepoleoną Velykoms, bet tiek to, apsistosim ties kažkokiu keksu, kur bandysim į pusę dėti citrinos, pusę kakavos (nes yra nemėgstančių citrinos skonio biggrin.gif
Atsakyti
As tai Napoleona pati kepu. Bet tik sunaus gimtadieniui. Pertepimui verdu plikyta krema ir dar naudoju Rududu.

Velykom pirksiu jau keptus lakstus ir darysiu Napoleilona su lasisa. Pusvalandis darbo ir skanumas neapsakomas.
Atsakyti
Aš pati kondensuotą pieną verdu skardinėse, man skaniau, nei rududu.
Atsakyti

As tai Napoleona pati kepu. Bet tik sunaus gimtadieniui. Pertepimui verdu plikyta krema ir dar naudoju Rududu.

Velykom pirksiu jau keptus lakstus ir darysiu Napoleilona su lasisa. Pusvalandis darbo ir skanumas neapsakomas.

Aš irgi Napoleoną kepu pati. Tiek tradicinį, tiek su karameliniu/kavos kremu.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 03 31, 16:32)
<p>Aš irgi Napoleoną kepu pati. Tiek tradicinį, tiek su karameliniu/kavos kremu.</p>

Tave žaibas nutrenks. Tris kartus.
Atsakyti

Tave žaibas nutrenks. Tris kartus.

Pffff. Ne pirmas kartas.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 03 31, 16:32)
Aš irgi Napoleoną kepu pati. Tiek tradicinį, tiek su karameliniu/kavos kremu.</p>

Ka??? o kaip keto?? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 01 balandžio 2021 - 07:57
Nu tai pasidalinkit to Napoleono receptu, kurį jau esat išbandę ir pasitvirtinęs kaip geras, gal ir aš kada pabandysiu rolleyes.gif

Žužu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 01 balandžio 2021 - 08:11