Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2021 03 24, 11:09)
O kaip prasirgo? Sunkiai?

Na kaip gripas. Šokinėjo tempa, silpnumas, virškinimo sutrikimai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 23, 21:18)
Man tai idomu kjas savo tevu nelankys per Velyjas sias biggrin.gif .

Lankysiu tėtį per Velykas. Ranka sulaužyta jau gyja, buvo keli mėnesiai kai dažniau lankėm ir samdėm, kad padėtų. Nors vakciną tik pirmą gaus šią savaitę, pagaliau paskambino. Pfizer!
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 03 24, 11:09)
O kaip prasirgo? Sunkiai?

Mano pora giminių 70+ prasirgo, tikrai nesunkiai, silpnumas ir jėgų trūkumas kelias savaites laikėsi, dėdė kelias dienas lovoje pagulėjo, o teta nei tiek. Na, aišku, buvo ir kam taip nepasisekė.
Atsakyti
As irgi lankysiu, nes mama jau bus ir su antru skiepu. Pfizeriu. nebutu paskiepyta - nelankyciau. nes vyras i darba kasdien, vaikai po treniruotes, tad kazkaip nesinoretu uzkrest, jei ka.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2021 03 24, 19:00)
Na, aišku, buvo ir kam taip nepasisekė.

pazinojau tris zmones, kurie mire nuo covido. du kaiminysteje gyveno, abu virs 80 metu, gulintys, o trecioji 70 mete, aktyvi moteriskaite....
Atsakyti
Salia miskelyje jau zibuciu yra smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 25, 16:11)
Salia miskelyje jau zibuciu yra smile.gif

Buvau kaimuke, pas mus dar sniego pusnys kėpso,žibučių nė užuominos. unsure.gif Kieme snieguolės žydi, ir krokai nosiukus kaišo.Pagaliau pavasaris rolleyes.gif Tik laiko sukinėjimas už---sa.Galėtų jau palikti valandas ramybėje.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 03 26, 19:14)
Tik laiko sukinėjimas už---sa.Galėtų jau palikti valandas ramybėje.

Ne. Dabar tegu suka, bet rudeni nebe. Ilgesni vakarai geris, o ryte ar taip ar taip keltis reikia.

Prisimeni apie fazanus rasiau. Lidle ju nera , bet va Prom yra saldytu, yra ir potpeliu. Akcija 5/6 eur..
Nors as tai Velykom esu is tokios ukininkes uzsisakius iels anksto 4 putpeles. Tai ant dienu pjaus. Putpelelienos dar nesu ragavus.
Atsakyti
Nepamenu, kuri dalinosi, bet už "Šimto metų istorija" ačiū ačiū wub.gif
Kažkaip man skandonavų rašytojai prie širdies.
Atsakyti
Sapnavau kažkaip Lisitėją biggrin.gif labai daug, ryškiai, detaliai. Ją, jos namus, aplinką, net mamą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 27, 09:27)
Sapnavau kažkaip Lisitėją  biggrin.gif  labai daug, ryškiai, detaliai. Ją, jos namus, aplinką, net mamą.  rolleyes.gif

Vaje, vaje, ką aš tau padariau?Tikiuosi ne blogas , ne sunkus sapnas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 03 27, 14:46)
Vaje, vaje, ką aš tau padariau?Tikiuosi ne blogas , ne sunkus sapnas buvo?

Kad kaip tik tu man patinki. O sapnas nebuvo sunkus, pas mane tokių mažai, dažniausiai tokie neutralūs keistuoliški smile.gif
Atsakyti
As tai Nakvisa kazkada sapnavau. Bet c8a senai, gal pries pora metu. Tada ji parase kad augina tokius katinus kaip maniskis.
Tai sapnavau kad siulo kaciuku katinams susilaukt...🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 27, 20:57)
As tai Nakvisa kazkada sapnavau. Bet c8a senai, gal pries pora metu. Tada ji parase kad augina tokius katinus kaip maniskis.
Tai sapnavau kad siulo kaciuku katinams susilaukt...🤣🤣🤣

Na ir sapnai pas jus, merginos.
Atsakyti