Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

O baseine nemyza? Nesu vandens parke maciusi kad vestu mazus vaikus i wc. Myza kaip turi but savo varlinyciam.
Man tai prie juros kur buna tokios balis dideles( kur bangos nebeuzeina ir vanduo siltas) - grynai vaiku myzimo zona.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 16:37)
O baseine nemyza? Nesu vandens parke maciusi kad vestu mazus vaikus i wc. Myza kaip turi but savo varlinyciam.
Man tai prie juros kur buna tokios balis dideles( kur bangos nebeuzeina ir vanduo siltas) - grynai vaiku myzimo zona.

Na aš gerą klubą lankau, tai tikiiosi...tikiuosi kad nemyža bobos ir diedai biggrin.gif
Atsakyti
Tai nereik gi vaiku varlinyke turkstis,ko ten tik nepridaro jie.
As vienareiksmiskai ezera imciau, baseinas tik kai ner kitos iseities.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 13, 20:04)
Tai nereik gi vaiku varlinyke  turkstis,ko ten tik nepridaro jie.
As vienareiksmiskai ezera imciau, baseinas tik kai ner kitos iseities.

Vichy parke vaikai turskiasi ten, kur bangas kai kada kelia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 21:16)
Vichy parke vaikai turskiasi ten, kur bangas kai kada kelia.

As apie ezera. Jie ten vienoj vietoj zaidzia, sisioja, gal net kakoja mazi, maista valgo, meto. Tai pasiplaukiot geriau arciau vidurio kur biggrin.gif
Atsakyti

Ei, ar yra gyvų? Nesupratau,kas čia buvo.Galvojau,kad visai atkirto nuo pasaulio,karantinas atseit.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 16, 09:22)
<p>Ei, ar yra gyvų? Nesupratau,kas čia buvo.Galvojau,kad visai atkirto nuo pasaulio,karantinas atseit.
</p>

Aha, as ir galvoju ar cia mane viena, ar visus SM savaitgaliui blokavo biggrin.gif pasirodo visus biggrin.gif
Atsakyti
Kas buvo? Karantinas? biggrin.gif
Atsakyti

Kas buvo? Karantinas? biggrin.gif

Galvojau,kad visus užblokavo, ir SM forumo nebėra.Gal ką tvarkė?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 16, 13:33)
Galvojau,kad visus užblokavo, ir SM forumo nebėra.Gal ką tvarkė?
</p>

As galvojau kad mane uzblokavo apie tiesa del koronaviruso.
Gaila, kad kai kurie labai neatsakingi, o kai kurie is sios situacijos iesko pasipelnymo. Vakar, snd fb turgelio skelbimuose viena nemoksa( tikrai baisus nagu darbai) kviecia grazintis nagus. Kaip supratailu namuose. Nufotkinau skelbima ir i e policija nusiunciau.
Senukai nedirbs, Ermitazax irgi. Galvojau issisuks, nes prie kasu gaiviuosius gerimus ir sokoladukus parduoda. Bet ne, karantinas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 16, 14:55)
As galvojau kad mane uzblokavo apie tiesa del koronaviruso.
Gaila, kad kai kurie labai neatsakingi, o kai kurie is sios situacijos iesko pasipelnymo. Vakar, snd fb turgelio skelbimuose viena nemoksa( tikrai baisus nagu darbai) kviecia grazintis nagus. Kaip supratailu namuose. Nufotkinau skelbima ir i e policija nusiunciau.
Senukai nedirbs, Ermitazax irgi. Galvojau issisuks, nes prie kasu gaiviuosius gerimus ir sokoladukus parduoda. Bet ne, karantinas.

Bliamba, o jeigu koks ciaupas luzta pusiau, ka daryt? unsure.gif
Nei santechnika prisikviesi, nei pats nusipirksi.

Tai ka veikiat? Dirbat? Sluojat kruopas?
Kokia apgultis gamtos buvo savaitgali, siaubas, kaip vasara.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 16, 14:11)
Bliamba, o jeigu koks ciaupas luzta pusiau, ka daryt?  unsure.gif
Nei santechnika prisikviesi, nei pats nusipirksi.
Tai ka veikiat? Dirbat? Sluojat kruopas?
Kokia apgultis gamtos buvo savaitgali, siaubas, kaip vasara.

Naudotis elektronine prekyba.
Atsakyti