Ar naudojat veido kremus su SPF? Kokius?
La Roche, 50 SPF. Aš esu mačiusi ką saulė padaro odai, su silpnesniais nezaidziu.
Dar viena apsimetele kad neskaito .
Nei kuri
Tiesiog diskusija. O ka? Negalima?
Diskusijose gimsta tiesa.Diskutuoti reikėtų kultūringiau, be įžeidinėjimų.Juk ne asocialės čia renkamės.Netaikau niekam, tai šiaip pastebėjimas.
Aš nuo saulės naudoju paprasčiausią Nivea kremą.Kokių 20 SPF.Mūsų kraštams gana.
Vakar akinius nuo saulės damušiau, pačius geriausius, skirtus vairavimui.Oi, dbr vargo turėsiu, kol ką prisitaikysiu
Vakar klausiau live su Manillos įkūrėja Rūta, tai sakė, kad daugiau 30 neverta teptis, bent jau LT, nes stipresnis tik be reikalo apkrauna odą.
Aš visko iš Manillos prisipirkus, kaip man patinka
Aš korėjietišką naudoju, dabar iš gilaus stalčiaus neištrauktas, o pavadinimo neatsimenu. SPF 50.
Keistas man tas odos apkrovimas. Gi 30 ar 50 rodo ne apsaugos stiprumą, o kiek laiko ta apsauga veikia. Jei neklystu, ant pakuotės parašytą skaičių reikia dauginti iš 15 (minučių).
Vakar klausiau live su Manillos įkūrėja Rūta, tai sakė, kad daugiau 30 neverta teptis, bent jau LT, nes stipresnis tik be reikalo apkrauna odą.
Aš visko iš Manillos prisipirkus, kaip man patinka
Paskaiciau dabar, kad tik keliais procentais skiriasi SPF30 ir SPF50.
O ka is Manilla naudoji? Man labai patinka, kad LT kuri vis naujus produktus. Pinigai salyje lieka.