Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Terezza @ 2021 03 15, 14:07)
<p>Išmirėt?</p>

Neeee. Bandau sudėlioti sutartines sąlygas ir tingiu. Žiauriai tingiu. Labai labai. Jau visą dieną sėdžiu prie skirsnio “pardavimo objektas” ir randu milijoną priežasčių nejudėti toliau.
Atsakyti
Aš tai susitikime su vienu politiku. Miegu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 03 15, 14:07)
<p>Išmirėt?</p>

Ne. Kitoj temoj tampomes uz kasyciu del mazumu ir tikinciuju🤣.
Atsakyti

O koks tikslas? Vis tiek viena pusė neįtikins kitos.

Nebent pasikoliot norima  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 15, 15:17)
Aš tai susitikime su vienu politiku. Miegu.  biggrin.gif

Kartu??? biggrin.gif
Atsakyti

Išmirėt?

Nea,kaip ir nepanašu.Vakar mažieji karantiną nulaužė, ir pas močiutę(mane), apsilankė. :ax:

Sekmadienį pusę dienos pašarą gaminau, kitą pusę dienos pirkią kuopiau.O, šnd pakūrusi katilą radau visą pultą išreguliuotą.Ir kada mažasis mechanikas spėjo?

Aš tai susitikime su vienu politiku. Miegu. biggrin.gif

Atsiprašau, už nekuklų klausimą.Ar su politiku miegi? e0227.gif ir kaip ten jis?

Koks tikslas?Visos esate pakankamai brandžiame amžiuje, viena kitos vis tiek neperauklėsite, ir požiūrio pakeisti viena kitos nepriversite.Paskaitau, bet nematau reikalo į šitą šaršalą veltis.

Atsakyti
Facebook, P. Gritėnas. Nu man žiauriai juokingai ir rezonuoja biggrin.gif biggrin.gif

Zoomo etiketas pagal pokalbio svarbą.10-1 žemėjančia svarba.
10) su kostiumu, pasišukuota, įjungtas vaizdas ir garsas
9) su švarku ir marškiniais, pasišukuota, įjungtas vaizdas ir garsas
8) su marškiniais, perbraukti plaukai ranka, įjungtas vaizdas ir junginėjamas garsas, kad nesigirdėtų kaip žagsi ar čiaudai
7) su marškinėliais, be kelnių, ryte plauta galva berods, junginėjamas vaizdas ir junginėjamas garsas
6) su kažkokiais marškinėliais, kuriuos laimėjai per protmūšį 2009 metais ir jie dar švarūs, plaukai whatever, vaizdas išjungtas, garsas paliktas
5) nebesuprasi kas, kažkoks chalatas, vaizdas išjungtas, garsas junginėjamas, girdisi tie ateivių garsai, kur iš Contact su Jodie Foster
4) bet kas, vaizdas įjungtas, nes reikia užsicheckinti, kad dalyvauji, bet garsas viso susitikimo metu išjungtas, pašaliniai žmonės vaikšto už nugaros, katinai per galvą laipo
3) viskas išjungta, bet kartais įsijungi garsą, kad pasitikslintum, ar girdi kažkas tave. Temos nėra, niekas tavęs nepažįsta ir tu nieko nepažįsti. Žaidi telefonu visą laiką.
2) viskas išjungta, kartais vaizdas kažkodėl įsijungia ir visi pamato, kad nuogas kavą daraisi.
1) kompiuteris įjungtas, bet zoomas išinstaliuotas.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 03 15, 18:45)
Kartu???  biggrin.gif

fui fui, senas anas biggrin.gif
Atsakyti
Ar naudojat veido kremus su SPF? Kokius?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 03 15, 20:03)
Koks tikslas?Visos esate pakankamai brandžiame amžiuje, viena kitos vis tiek neperauklėsite, ir požiūrio pakeisti viena kitos nepriversite.Paskaitau, bet nematau reikalo į šitą šaršalą veltis.

Pritariu, bet...
Juk nebutina to poziurio keisti. Kiekvienas galime islikti prie savo, na bet viska galima pasakyti civilizuotai, be izeidinejimu. Va dabar atejau vakare paskaityti, net ranka nekyla ka rasyti.

Siaip, kuo ilgiau nesilankau, jauciu "atsikabliuoju" nuo forumo. O kai randi tokias "dovaneles" jau ir rasyti nieko nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 03 16, 22:52)
O kai randi tokias "dovaneles" jau ir rasyti nieko nesinori.

Analogiskai.
Ir taip aisku kad viska skaitai.
Tik tau nepatiko mano atvira nuom9ne apie Tave, todel apkaltinai mane tuo kad as pasisakau uz zoofilija.
Man tai pofig, bet tu parodai kokia esi istikruju.
P.s. I az Tavo pasiaiskinimu gauti nenoriu.
Atsakyti

:D Tai kuri laimėjo?

Atsakyti