QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 06, 16:08)
Man gražiausi su ciberžole ir mėlynu kopūstu.
Kaip dazai? i kopustu maze dedi ciberzoles, kad gautusi zali ar kaip kitaip?
As pernai kopusta sutarkavau, ipyliau acto ir jame viriau ir laikiau iki ryto, gavosi tokie purvinai melyni
Cambala, nepastebejau del to pakitusio skonio
O kaip su cesnako lukstais dazai? (blyn, galvojau sumaisei ir vietoj svoguno irasei cesnako, bet panasu, akd ne
)
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 06, 17:22)
Nu o aš pasigirsiu
ne taip seniai rašiau, kad geriausia, jog savaime atsiranda gimininga siela gyvūniuko kūne, tai jau savaitę laiko niurkom vieną kudlių
Aš labiausiai nenorėjau, bet dabar turbūt labiausiai džiaugiuosi
Ai, kaip fainai
parodyk savo gyvuniuka
QUOTE(Moonte @ 2021 03 07, 10:42)
Pastebejau, kad manieji namiskiai ypac vaikai, visiskai neserga, jokiom persalimo ligom, net slogos nebuvo... Negi del to, kad kontaktu apmazejo?
mes irgi nesirgom jau visus metus. net slogos nebuvo. bet musu seima ir taip nesirgaliai, sunkiai pamenu, kad vaikai praleistu pamokas del ligos. Na, kai vejaraupiais sirgo, o siaip gal kokia diena, dvi per metus nenueidavo..
QUOTE(Ašaka @ 2021 03 07, 12:24)
Baltymą tepsit ant kiaušinio ir ant viršaus servetėlę dėsit, ar "klasikiniu" būdu, t.y., baltymu tepsit ant kiaušinio uždėtą servetėlę?
as su vandenuku pirmiausiai paskirstyciau servetele, paskui jau, kaip ji priglus, tada baltymu. gal ir is karto galima, bet man baltymas tirstokas atrodo, gal bus nepatogu ta servelete isskirstyt. nebent mazulyciai fragmentai.
Dariau ir as kazkada dekupazinius kiausinius, medinukus. daug vargo su jais
kokios dezutes paprasciau.