Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 23:28)
Myletis su nuosavu vyru wub.gif  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Arba su meiluziu( jei kaukes turit) wub.gif  biggrin.gif

Tai trks apsieit be oralinio g.gif ar per prezika g.gif

Va audra tai man patinka, kaip siaucia vejas, medziai linguoja sniokscia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 23:44)

Va audra tai man patinka, kaip siaucia vejas, medziai linguoja sniokscia  wub.gif

Moteri Ukmergej ar Utenoj uzmuse per ta veja...
Atsakyti

Niekada nebuvau nudistų pliaže ir nebūsiu. Man to nereikia, nenoriu, kad kas pimpalais ir papais panosėj maskatuotų.

Man pirmą kartą buvo keista, paskui apsipratau.Juo labiau nebūtina visai išsirengti.Aš būnu su siaurikėmis.

Nepagavai kaifo maudytis ir degintis nuoga.

Moteri Ukmergej ar Utenoj uzmuse per ta veja...

Ukmergėje žuvo moteris.Pas mus tik stendai išvartyti,medžiai aplaužyti.Porą šviestuvų mačiau suniokotų.Vėjas kiek tai aprimęs,bet vis tiek šalta ir bjauru.

Atsakyti
Degintis nesu mėgėja, mūsų telkiniuose nesimaudau, tai nieko neprarandu smile.gif
Kai bus sausiau, eisim į trasas, visokius pažintinius takus, mes mėgstam, plius veikla šiokia tokia.
Sporto klubą uždarėėėėėėėėėėėėėė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 12, 21:50)
Lieka tik knygas skaityti.

ta proga knygas 4 is bibles uzsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 13, 08:18)

Gerai. Mano kangai nuo pirmad nedirbs
Batus savo turiu, vietoj treniruociu begiosiu vakarais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 13, 09:18)
Degintis nesu mėgėja, mūsų telkiniuose nesimaudau, tai nieko neprarandu smile.gif
Kai bus sausiau, eisim į trasas, visokius pažintinius takus, mes mėgstam, plius veikla šiokia tokia.

Tai kur tu maidaisi? Negi tik chloruotam baseine? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 13, 08:35)
ta proga knygas 4 is bibles uzsisakiau biggrin.gif

Galima int skaityt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 09:55)
Galima int skaityt.

Ne tas jausmas, popierines niekas nepakeis schmoll.gif

Idomu, kiek ilgai ir ar issilaiko virusas ant daiktu? g.gif
Atsakyti

Mama klausėsi LT radiją, tai ten kažkoks gydytojas šnekėjo,kad atšilus orams virusas aprims, rudeniop vėl suaktyvės.Ir galų gale visi persirgsime,kas įgaus imunitetą,kas ne :unsure: Kaip supratau nieks nieko dorai nežino, tik hipotezių lygyje.

Mylimuke, čia tau :4u: Jei galima tikėti šia info.https://www.pozicija...corona-virusas/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 kovo 2020 - 09:09
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 13, 10:08)
<p>Mama klausėsi LT radiją, tai ten kažkoks gydytojas šnekėjo,kad atšilus orams virusas aprims, rudeniop vėl suaktyvės.Ir galų gale visi persirgsime,kas įgaus imunitetą,kas ne unsure.gif Kaip supratau nieks nieko dorai nežino, tik hipotezių lygyje.</p>
<p>Mylimuke, čia tau 4u.gif Jei galima tikėti šia info.<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.pozicija.org/corona-virusas/'>https://www.pozicija.org/corona-virusas/</a></p>

doh.gif doh.gif doh.gif
Uzteko iki sito sakinio: "Wuhan virusas nėra atsparus karščiui ir žus 26–27 laipsnių temperatūroje." doh.gif

Tai jeigu zmogaus tempa 36.6,ne vienas nesirgtume biggrin.gif

Dieve kokiu nesamoniu prirasyta.
Neatsparus karsciui, bet ant siltu ranku laikosi 10 min, o ant saltu metaliniu ir drabuziu net 12 val lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 13 kovo 2020 - 09:16
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 13, 09:08)
<p>Mama klausėsi LT radiją, tai ten kažkoks gydytojas šnekėjo,kad atšilus orams virusas aprims, rudeniop vėl suaktyvės.

Nesamone. Logiskai pagalvokit kad korejoj, kinijoj ir italijoj klimatas siltesnis
Atsakyti