Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 26, 14:52)
O šunims aš abejinga. Švelniai tariant.  Mažai kurie patinka. Gal kad mano charakteris toks, man šuo per daug dėmesio atrodo norintis, garsus, priežiūros daugiau reikia. Esu absoliučiai katinis žmogus.

Aš irgi visiškai tokia. Tik nežinau, ar katinė, gal kokia išvis vėžlinė biggrin.gif Su triušiu tai be proto pasisekė mum, nes jis kaip šuniukas, tik neloja ir vest laukan nereikia, bet meilumas ir draugystė toks pat. O va kitų tai, kai paskaitau grupėse, siaubūnėliai, viską graužia, visur myža, žmones puola kanda unsure.gif
Atsakyti
Baisiausia/atsakingiausia turbūt laikyti tam tikros rūšies šunis, dogus ar pan, kurie pripažįsta tik vieną master. vat tokių nert nelaimei užklupus, nepaliksi pas draugfus. jie ėda tik iš vienų rankų, išvis negalima jų palikt vienų daugiau nei 2-3val, iškart stresas, nuolatinis turi būti buvimas su žmogumi.
dabar galvoju, ar žmonės juos neteisingai pripratina, ar tikria jų tokia struktūra? juk patys šunys kenčia, išgyvena stresą.
kitas variantas daugiabuty. jų šeimininkai į darbus išėję, net nežino, kiek ir kaip jų šunys kaukia. čia tai bėdų bėda. kartais sakai, bet jie netiki.
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 26, 08:34)
  tai apie jokį gyvūną net nesvajok. Atsakomybė turi būti.

tai ir nesvajoju. nebent pensijoj, ir nustojus keliauti.
Atsakyti
Given

Tai kuo šeri savo katę?
Atsakyti
Sausu seria. Bet neparasys, nes teisybe akis bado kai i ta sausa sumalta gyvunai.
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl nepasakysiu. aš jau rašiau, kad katę šeriu sausiaku. jau seniai rašiau. kas per kriminalas, kad neprisėdu dieną naktį prie šio forumo?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 14:16)
Nesuprantu, kodėl nepasakysiu. aš jau rašiau, kad katę šeriu sausiaku. jau seniai rašiau. kas per kriminalas, kad neprisėdu dieną naktį prie šio forumo?

Sausam maiste yra sumaltu gyvuliuku - jauciu, kalakutu. Zinai kaip jiems skauda? O tu prisidedi prie gyvunu zudymo, nes laikai kate.
Atsakyti
Cambala, tu mane, kaip Moonte (kaži kodel ir su ja susibarei), nori idėti į remus.
tu manęs neaprėpi ir nepagauni.
aš minėjau, nesu fanate, kokia tu mane laikai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 12:42)
Baisiausia/atsakingiausia turbūt laikyti tam tikros rūšies šunis, dogus ar pan, kurie pripažįsta tik vieną master. vat tokių nert nelaimei užklupus, nepaliksi pas draugfus. jie ėda tik iš vienų rankų, išvis negalima jų palikt vienų daugiau nei 2-3val, iškart stresas, nuolatinis turi būti buvimas su žmogumi.
dabar galvoju, ar žmonės juos neteisingai pripratina, ar tikria jų tokia struktūra? juk patys šunys kenčia, išgyvena stresą.
kitas variantas daugiabuty. jų šeimininkai į darbus išėję, net nežino, kiek ir kaip jų šunys kaukia. čia tai bėdų bėda. kartais sakai, bet jie netiki.
Papildyta:

tai ir nesvajoju. nebent pensijoj, ir nustojus keliauti.

Stabilios psichikos, mokytas šuo (nuo veislės nepriklauso) namie būna ramiai, kol nieko nėra.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 14:45)
Cambala, tu mane, kaip Moonte (kaži kodel ir su ja susibarei), nori idėti į remus.

As su Moonte nesusibariau. Jei musu nuomones nesutampa ar as jai parasau tiesiai sviesiai kazka - tai nereiskia kad as su ja susibariau.

Tai hal tu pamirsai kaip mane sekiojai su tuo " nevalgyk gyvuliuku", ruoseis mano mama gydyt, na kazkoki maisto plana ten🤣🤣.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 13:42)

Tai priklauso nuo šuns, jei nestabilios psichikos - gal ir kaukia. O šiaip - šunys miega ~15 valandų per parą, tai ne kažkiek lieka laiko šeimininkų ilgėtis greta šuniškų reikalų - pakampes apuostinėti, skraidančius paukščiukus pro langą stebėti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 14:45)

Kaip tau norisi būt neaprėpiamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 27, 12:46)
Stabilios psichikos, mokytas šuo (nuo veislės nepriklauso) namie būna ramiai, kol nieko nėra.

aš irgi linkusi taip manyti.
bet yra atvejų, (čia ne su dogais, o šiaip) šeima, vaikai pripratina ciuciuką net į lovą kartu, paskui tas inkščia, cypia paliktas vienas. šuo turi turėti sau erdvę, vietą, tuomet būna ramus. taip pat gauti pakankamai dėmesio.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 27, 13:37)
ruoseis mano mama gydyt

nesiruošiau. žinojau, kad nesutiksi.
Atsakyti