Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(given444 @ 2021 02 26, 09:35)
Katė ne šuo, jos nereikia vedžioti.
vat ir galvoju, žmonės turi visai kelionių atsisakyti, jei turi šunį, ir ne vieną.
pvz, mūsų kelionės būna ir po pora mėnesių, ne tai, kad savaitei ar dviem.
na, matysim.

Kalbi kaip mažas vaikas.
Visada turim gyvūnų. Ir nieko neatsisakom. Yra artimųjų, kurie gali prižiūrėti.
Aišku, mėnesį ar du tikrai nekeliaujam, nes esam dirbantys, neturiu tiek laiko.
Ilgiausiai keliavom 14 dienų, bet šiaip 7 dienos dažniausiai.
Pagaliau na vis tiek vertini savo galimybes, jei jau nebūsi namuose mėnesį ar du ir neturi artimųjų, kurie pasirūpintų, tai apie jokį gyvūną net nesvajok. Atsakomybė turi būti.

Atsakyti
Neatsakys į klausimą kuo šertų šunį, nepatogus smile.gif
Kai didelę šunę turėjom, pas tėvuką vyro užmiesty palikdavom, mažoji irgi yra likusi pas mano mamą ar su sūnėnu, žodžiu, visada savi žmonės prižiūrėdavo, pas svetimus ar kokiam viešbuty nepalikčiau.
Atsakyti

Galvoju, reiks pasidomėt pas vetą, koks maistas dantims geriau.

Toks, kokį katės ėdė per amžių amžius - mėsa su kauliukais (pelės ir maži paukšteliai).

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 26, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72790582" data-time="1614320514"><div><p>Galvoju, reiks pasidomėt pas vetą, koks maistas dantims geriau.</p></div></blockquote><p></p><p>Toks, kokį katės ėdė per amžių amžius - mėsa su kauliukais (pelės ir maži paukšteliai).</p>

O nespringsta jie nuo kaulų?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 26, 09:35)

pvz, mūsų kelionės būna ir po pora mėnesių, ne tai, kad savaitei ar dviem.
na, matysim.
[right][snapback]72790620[/snapback][/right]

Na, jei keliauji per metus po menesi ar du, tuomet tau augintinio laikyti gal ir nereiktu. Visos kitos keliauja gerokai trumpiau, o kelioniu metu turi kam palikti augintinius, tad joms problemu nekyla, todel ir turi tu augintiniu. o tas pasakymas, kad prie 40 tempos neisvesi suns i lauka biggrin.gif biggrin.gif tai ir kudikiu nepasirupinsi, tad gal negimdyti tuomet, nes nezinai kada liksi viena ir kada sukarsciuosi? 4u.gif
Atsakyti

O nespringsta jie nuo kaulų?

Nespringsta, kaip ir tūkstantmečius iki šiol.

Atsakyti
Katinai kaime pas mus ėda ir kačių maistą ir visokius gyvūnėlius-peles, paukščiukus. Vienas pvz labai mėgsta žalią mėsą-ryja kaip pakvaišęs ją, o nuo sausiako bele kokio suka nosį, nu nebent jau badas. O katė žaliai mėsai ar žuviai abejinga, gali triauškinti tuos savo grūdus (kaip mes vadinam sausą maistą).
Kartais ir gaila tų paukščiukų, va, morkinis buvo atsitempęs į vidų (į vonią, reikėjo pertempti per 3 duris maždaug) kėkštą...Pelių randam vis vonioj likučių-kažkodėl būtent ten ant kilimėlio labiausiai patinka ėsti gyvūnus blink.gif
Katės nemėgsta tik vienos pelės dalies, mažučiukas toks gabaliukas vis lieka, gal blužnis kokia bigsmile.gif

O šunims aš abejinga. Švelniai tariant. Mažai kurie patinka. Gal kad mano charakteris toks, man šuo per daug dėmesio atrodo norintis, garsus, priežiūros daugiau reikia. Esu absoliučiai katinis žmogus.
Ir jei žmogaus yra nepasėdus gyvenimo būdas, daug ilgalaikių kelionių, tai tikrai šuo sukelia papildomų sunkumų.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 26, 14:52)
Katinai kaime pas mus ėda ir kačių maistą ir visokius gyvūnėlius-peles, paukščiukus. Vienas pvz labai mėgsta žalią mėsą-ryja kaip pakvaišęs ją, o nuo sausiako bele kokio suka nosį, nu nebent jau badas. O katė žaliai mėsai ar žuviai abejinga, gali triauškinti tuos savo grūdus (kaip mes vadinam sausą maistą).
Kartais ir gaila tų paukščiukų, va, morkinis buvo atsitempęs į vidų (į vonią, reikėjo pertempti per 3 duris maždaug) kėkštą...Pelių randam vis vonioj likučių-kažkodėl būtent ten ant kilimėlio labiausiai patinka ėsti gyvūnus  blink.gif
Katės nemėgsta tik vienos pelės dalies, mažučiukas toks gabaliukas vis lieka, gal blužnis kokia  bigsmile.gif

O šunims aš abejinga. Švelniai tariant.  Mažai kurie patinka. Gal kad mano charakteris toks, man šuo per daug dėmesio atrodo norintis, garsus, priežiūros daugiau reikia. Esu absoliučiai katinis žmogus.
Ir jei žmogaus yra nepasėdus gyvenimo būdas, daug ilgalaikių kelionių, tai tikrai šuo sukelia papildomų sunkumų.

Būk gera, uždėk katėms antkaklius su skambaliuku-tada jos nespės paukščių gaudyti smile.gif
Atsakyti
Fui, kaip slykstu butu jei koki pauksti ar grauzika suestu.
Atsakyti

Jei tavo katas išeina į kiemą, tai įsivaizduoji paklausia tavęs, ką nors suėsdamas? :lol:

Sutinku, bjauru,kai atvelka pacuką, ar varlę pirkion, bet negi barsies?Gal maniškei atrodo,kad šeimininkė išsekusi, ir nepavalgiusi?

Mano mažoji nusišėrusi kaip karvė, ir vis tiek medžioja.Ir maistą perku brangų...Instinktas toks :blink:Nėr vaikų, tai mamka reikia rūpintis.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 26, 16:03)

Prisiminiau apie gyvūnus ir šlykštumą. Kai parvažiuodavau pas tėvus per studijas, ten buvo šuo, toks pusiau vilkinis, jis laikomas tokiame spec narve, kartais paleidžiamas palakstyti. Ir mes su sese sugalvojom jį nusivežti išsimaudyti prie upės, na, kartu su mumis, smagu, šuniukas palakstys, fainumas gi. Nusivežėm. Šuniukas laimingas, mes irgi, po maudynių kažkur krūmuose susirado š.... ir gerai jame išsivoliojo. Ir puola prie mūsų laimingas. Mes nuo jo kuo tolyn blink.gif biggrin.gif
r nežinom ką daryti, kaip jį įkišti į upę ir nuprausti ar kaip jį parvežti tokį biggrin.gif
Šunėkas toks nebaisiai klusnus, o ir mes patirties su tokiomis situacijomis neturėjom biggrin.gif
Nepamenu dabar kuo baigėsi.

Montekrista, dėl varpelių katėms-ten sodyboje ne aš viena jų šeimininkė, o kartais katinai lieka kelioms dienoms ir vieni, tai jie kaip ir turi medžioti. Taip jau yra.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 26, 16:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72790902" data-time="1614348218"><div><p>Fui, kaip slykstu butu jei koki pauksti ar grauzika suestu.</p></div></blockquote><p>Jei tavo katas išeina į kiemą, tai įsivaizduoji paklausia tavęs, ką nors suėsdamas? lotuliukas.gif
</p><p>Sutinku, bjauru,kai atvelka pacuką, ar varlę pirkion, bet negi barsies?Gal maniškei atrodo,kad šeimininkė išsekusi, ir nepavalgiusi?
</p><p>Mano mažoji nusišėrusi kaip karvė, ir vis tiek medžioja.Ir maistą perku brangų...Instinktas toks blink.gifNėr vaikų, tai mamka reikia rūpintis.
</p>

Mes ankakli su skambalu dedam.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 26, 18:50)
Prisiminiau apie gyvūnus ir šlykštumą. Kai parvažiuodavau pas tėvus per studijas, ten buvo šuo, toks pusiau vilkinis, jis laikomas tokiame spec narve, kartais paleidžiamas palakstyti. Ir mes su sese sugalvojom jį nusivežti išsimaudyti prie upės, na, kartu su mumis, smagu, šuniukas palakstys, fainumas gi. Nusivežėm. Šuniukas laimingas, mes irgi,  po maudynių  kažkur krūmuose susirado š.... ir gerai jame išsivoliojo. Ir puola prie mūsų laimingas. Mes nuo jo kuo tolyn  blink.gif  biggrin.gif
r nežinom ką daryti, kaip jį įkišti į upę ir nuprausti ar kaip jį parvežti tokį  biggrin.gif
Šunėkas toks nebaisiai klusnus, o ir mes patirties su tokiomis situacijomis neturėjom  biggrin.gif
Nepamenu dabar kuo baigėsi.

Taip, sunys voliojasi kazkieno ismatose kad kvapa " paslept". Ta jau turi zinot pries isigydamas suni.
Na praust po to reikia.
Atsakyti