Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2021 02 25, 11:08)
Bet kate ji turi. Klausiu kuo seri - tyli.

Opa. Tikiuosi ji ne iš silpnapeočių tarpo, kurie kates maitina vegetariškai
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2021 02 25, 11:45)
Na, gyvūnų, ėdančių sausiaką, mėsėdžiais pavadinti liežuvis neapsiverčia. biggrin.gif

Tu saviškes šeri raw? Aš ryžą bandžiau šert raw, prasikankinom kelias savaites ir grįžom ptie sauso. O va myžnius raw lapnojo pilna burna.
Ai, jau matau, kad raw šeri

Dėl gyvūnų palikimo prižiūrėt aš niekuo nepasitikiu. Stresuočiau, galvočiau kaip jie
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 25, 12:02)
O tos pvz vytintos visokios trachejis sunims, ausys ir kitokie skanestai.
Be to katei reikalinga duoti zalios mesos ar subproduktu.

Mano šunys iš proto eina dėl "dog spaghetti"- džiovintų kiaulės žarnų, o aš pradarius maišiuką susižiaukčioju, smarvė verčianti iš koto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 25 vasario 2021 - 19:45

Tu saviškes šeri raw? Aš ryžą bandžiau šert raw, prasikankinom kelias savaites ir grįžom ptie sauso. O va myžnius raw lapnojo pilna burna.

Jo. Pradėjau sausu, bet Harpija vis vemdavo, tai pervedžiau prie raw.

Sausiaką ėsdamos dėžutėj krovė kaip penki arkliai. Dabar turbūt tik dešimtadalį to palieka. Ir anksčiau vandens lakė 4 x daugiau. Priedo Harpė sukūdo geru puskiliu, nors mustojo vemaliot.

Patvirtina teoriją, kad perdirbtas maistas tukina ir yra nemaistingas.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 25, 20:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72790466" data-time="1614274932"><div><p>Tu saviškes šeri raw? Aš ryžą bandžiau šert raw, prasikankinom kelias savaites ir grįžom ptie sauso. O va myžnius raw lapnojo pilna burna.
</p></div></blockquote><p></p><p>Jo. Pradėjau sausu, bet Harpija vis vemdavo, tai pervedžiau prie raw.</p><p>Sausiaką ėsdamos dėžutėj krovė kaip penki arkliai. Dabar turbūt tik dešimtadalį to palieka. Ir anksčiau vandens lakė 4 x daugiau. Priedo Harpė sukūdo geru puskiliu, nors mustojo vemaliot.</p><p>Patvirtina teoriją, kad perdirbtas maistas tukina ir yra nemaistingas.</p>

O ką konkrečiai duodi ėst?
Atsakyti

O ką konkrečiai duodi ėst?

Kiaulieną maltą ir žalią tuną pagrinde. Kartais įmaišau maltos jautienos ir kepenėlių, kartais vištieną ėda. Varškę ir pieną ryja apsiputoję (ir ne, netriedžia, nes pieno produktus perku nenuriebintus ir ekologiškus).

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 25, 21:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72790501" data-time="1614279008"><div><p>O ką konkrečiai duodi ėst?</p></div></blockquote><p></p><p>Kiaulieną maltą ir žalią tuną pagrinde. Kartais įmaišau maltos jautienos ir kepenėlių, kartais vištieną ėda. Varškę ir pieną ryja apsiputoję (ir ne, netriedžia, nes pieno produktus perku nenuriebintus ir ekologiškus).</p>

Kiek kartų per dieną?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 24, 23:35)
Vargšiukas, kiek jam metų?

Liepą bus 14 metukų, bet jis toks nelaimėlis, vieną kojukę vis išsisuka, akutės stiklakūnį buvo susižeidęs, nagą nusilaužęs (nors manikiūrą darosi pastoviai, bet tąsyk, matyt, terminą praleidom). Žodžiu, vaikščiojanti (ne)laimė

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 24, 23:41)
O ką tas vaškas daro?

Apsaugo pėdutes nuo šalčio ir, svarbiausia, nuo druskų, miesto šuniukams tai svarbu, ypač šią žiemą. Netoli mūsų namų yra trys miškeliai, kai sniego nedaug, po juos galima pasivaikščioti žiemai, bet šiemet pusnys giliausios, tik takeliais praeisi, tai ir vaškas nelabai padėjo
Atsakyti

Kiek kartų per dieną?

Ryte ir vakare.

Atsakyti
Galvoju, reiks pasidomėt pas vetą, koks maistas dantims geriau.
Atsakyti
Oi, mano kate tai problemu nekelia del kelioniu. jei kelioms dienoms, tai sausiako paliekam, arba kaimynu paprasom, ateina vandenuka pakeist. jei ilgiau, mano tevai atvaziuoja. o viena kaet, kai vaziavom slidinet i norvegija, kate pas tevus vezem. ten ji apsiprato per pusdieni, gulejo jau tevui ant pilvo biggrin.gif tik su jos tuliku buvo bajeris. pasidejo mama virtuvej dezute kampe, jai patogiau taip, nusprende. bet kate para laiko i ta dezute net neziuri, tada pernese dezute i vaiku kambari, nieko. pastate tulike (kur ir pas mus buna) tai per kelias minutes uzpilde biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes vakar apsikirpom. Kirpėja mano light cacao kad išgyrė , ir šiaip plaukus ax.gif ir dukrai sakė gražiai nudažiau sruogas, tolygiai wub.gif gal keist profesiją biggrin.gif
Atsakyti
Katė ne šuo, jos nereikia vedžioti.
vat ir galvoju, žmonės turi visai kelionių atsisakyti, jei turi šunį, ir ne vieną.
pvz, mūsų kelionės būna ir po pora mėnesių, ne tai, kad savaitei ar dviem.
na, matysim.
Atsakyti
Kuom šeri katę?
Atsakyti