Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 25, 12:45)
Kačių vienų nepaliekam, net jei būtų kas ateina pašerti, wc pavalyti, jos pas mane labai į žmogų orientuotos, tai praeitą vasarą vežėm pas mamą, akvai automatinę šėryklą nupirkom, krabui pridėjom maisto, o šuo keliavo su mumis.
Papildyta:

Negi suni i Turkija emet?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 25, 12:45)
Taip, vietos pakeitimas kelia stresiuuko, viena mano katė tą pačią dieną jau ant mamos laipiojo, o kitai prireikė dviejų dienų  biggrin.gif

Pas mus pasikeitė hierarchija: Lapė pasijautė šeimininke, o Tigras vasalu.
Nors grįžus į miestą viskas į senas vėžias stojo po dviejų dienų.
Ne feng shui Tigrui sodyboje visai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 25, 12:50)
Negi suni i Turkija emet?

Baik tu, praeitą vasarą buvo tik Kunigiškėse:)
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 25, 13:01)
Pas mus pasikeitė hierarchija: Lapė pasijautė šeimininke, o Tigras vasalu.
Nors grįžus į miestą viskas į senas vėžias stojo po dviejų dienų.
Ne feng shui Tigrui sodyboje visai.

biggrin.gif tigras tik namie biggrin.gif
Atsakyti

Katės rišasi prie vietos, ne prie žmogaus. Ir žinoma labai nuo pačios katės dar daug kas priklauso. Bet, tarkim, maniškiai iš vis netoleruoja vietos pasikeitimo. Net išvežimas į sodybą yra vienam iš jų didžiausias stresas ir kančia. Apie svetimus asmenis tai atskira kalba.
Tenka prašyti draugų pagalbos. Yra kaip yra. Ir keliones yra pagrindinė priežastis kodel “šuniui - ne”.

Maniškės labai prisirišę ir prie vietos, ir prie manęs. Kaip šuniukai iš paskos.

Sausam irgi reikia žudyt gyvūnus:) tad niekaip čia. Plius geriausia šert raw etc, tad rolleyes.gif

Aš perėjau prie raw. Tai dar daugiau problemų, jei kažko prašyt pažiūrėt, nes šerti reikia 2 x kasdien. Nepaliksi keliom dienom, kaip sausiako. Prasmirs.

Taip, vietos pakeitimas kelia stresiuuko, viena mano katė tą pačią dieną jau ant mamos laipiojo, o kitai prireikė dviejų dienų biggrin.gif

Mano sūnus jau beveik metai pas mane grįžęs, tai katės jį ėmė šiek tiek prisileist po poros mėnesių. Siamė dieną jau nusnadžia prisiglaudus prie jo, bet naktį išimtinai tik pas mane. Orientalė iki dabar nė karto pas jį nemiegojo nei dieną, nei naktį. Tik šukuojama leidžiasi, o šiaip iš rankų veržiasi lauk. Nebesislepia, bet išlaiko atstumą net tada, kai būnu išvykus ilgam. O nuo manęs nenulipa.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 25, 13:03)
Baik tu, praeitą vasarą buvo tik Kunigiškėse:)
Papildyta:

A, as galvojau negi suni skraidini kaip kazkas i Seiselius skraidino biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 25, 13:12)
A, as galvojau negši suni skraidini kaip kazkas i Seiselius skraidino biggrin.gif .

biggrin.gif nu jo

Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2021 02 25, 13:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72790155" data-time="1614247010"><div><p>Katės rišasi prie vietos, ne prie žmogaus. Ir žinoma labai nuo pačios katės dar daug kas priklauso. Bet, tarkim, maniškiai iš vis netoleruoja vietos pasikeitimo. Net išvežimas į sodybą yra vienam iš jų didžiausias stresas ir kančia. Apie svetimus asmenis tai atskira kalba.
Tenka prašyti draugų pagalbos. Yra kaip yra. Ir keliones yra pagrindinė priežastis kodel “šuniui - ne”.</p></div></blockquote><p></p><p>Maniškės labai prisirišę ir prie vietos, ir prie manęs. Kaip šuniukai iš paskos.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72790157" data-time="1614247081"><div><p>Sausam irgi reikia žudyt gyvūnus:) tad niekaip čia. Plius geriausia šert raw etc, tad vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš perėjau prie raw. Tai dar daugiau problemų, jei kažko prašyt pažiūrėt, nes šerti reikia 2 x kasdien. Nepaliksi keliom dienom, kaip sausiako. Prasmirs.
</p><p> </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72790173" data-time="1614249914"><div><p>Taip, vietos pakeitimas kelia stresiuuko, viena mano katė tą pačią dieną jau ant mamos laipiojo, o kitai prireikė dviejų dienų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Mano sūnus jau beveik metai pas mane grįžęs, tai katės jį ėmė šiek tiek prisileist po poros mėnesių. Siamė dieną jau nusnadžia prisiglaudus prie jo, bet naktį išimtinai tik pas mane. Orientalė iki dabar nė karto pas jį nemiegojo nei dieną, nei naktį. Tik šukuojama leidžiasi, o šiaip iš rankų veržiasi lauk. Nebesislepia, bet išlaiko atstumą net tada, kai būnu išvykus ilgam. O nuo manęs nenulipa.</p><p></p>

Įdomiai, buvau tikra, kad orientalai, siamai, drąsūs ir komunikabilūs
Atsakyti

biggrin.gifnu jo

Papildyta:
Įdomiai, buvau tikra, kad orientalai, siamai, drąsūs ir komunikabilūs

Jos abi labai drąsios ir komunikabilios su manim  :D​ . Tokios vieno žmogaus katės. 

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 25, 09:05)
Ummm o kame problema? Kad žmones augina šunis? Ar kaip? Nesuprantu diskusijos esmės.

aš problemos nematau, aš dėliojosi dėl savęs, galiu turėti šunį, ar ne. todėl paklausiau Lisitėjos poros klausimų. jautriai reaguoji į mano postus.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 25, 09:08)

Bet kate ji turi. Klausiu kuo seri - tyli.

aš netyliu, aš buvau atrašius jau daug seniau, neįsidėmėjai. nekartosiu, nes man irgi nepakartoja antrąsyk, kai neįsidėmiu atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 25, 13:58)

aš netyliu, aš buvau atrašius jau daug seniau, neįsidėmėjai. nekartosiu, nes man irgi nepakartoja antrąsyk, kai neįsidėmiu atsakymų.

Tai aisku nerasysi, nes seri greiciausiai sausu. Ar zinai kad katei butinai reikia duot zalios mesos ar subproduktu?
O kadangi parasiau kokiu budu sausas ir is ko gaminamas - tyli, nes susipakavai.
Atsakyti

Tai aisku nerasysi, nes seri greiciausiai sausu. Ar zinai kad katei butinai reikia duot zalios mesos ar subproduktu?
O kadangi parasiau kokiu budu sausas ir is ko gaminamas - tyli, nes susipakavai.

Aga, priversk tu mano kates tuos subproduktus ėst, kad gera. Turbūt greičiau badu stips. 

Priapžįsta tik kiaulieną ir tuną. Siamė jautieną dar pakramto atbulais dantim, vištos kulšį ar ėrienos gabaliuką paragauja, bet orientalė net prie bliūdo neprieina. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 25, 14:36)
Aga, priversk tu mano kates tuos subproduktus ėst, kad gera. Turbūt greičiau badu stips. </p><p>Priapžįsta tik kiaulieną ir tuną. Siamė jautieną dar pakramto atbulais dantim, vištos kulšį ar ėrienos gabaliuką paragauja, bet orientalė net prie bliūdo neprieina. </p>

Kalba ne apie tai ka megsta ar nemegsta.
Kalba apie tai, kad sausame maiste yra tie patys jauciai ir vistos( na ju kaulai, visokios atraizos, galbut mesa).
Tai va gaunasi taip kad metu metais aiskinama kad nezudykit gyvunu, jus esat lavonienos edikai, o kai pati laiko kate ir ja seria - tai jau neprisideda prie tu vargsu gyvuliuku, su kuriais cia visiems smegenis lesa.
Vsio, sorry, baigiau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 25, 13:58)
aš problemos nematau, aš dėliojosi dėl savęs, galiu turėti šunį, ar ne. todėl paklausiau Lisitėjos poros klausimų. jautriai reaguoji į mano postus.

Į pačios postus aš reaguoju be jokių emocijų.
Atsakyti