imi šunį dėl savęs, tai visgi - atskaomybių atsakomybė. todėl ir reikia man apsispręsti, ar pensijai nukelti, o gal kaip tik pensijoje tik keliauti ir norėsis.
kiek esu kalbėjus darbe su žmonėmis - būtent dėl kelionių būdavo sunkiausia, net ir mano kolegos sunkiai randa kam šunis palikti. juk čia ne tik pašerti, o ir laiko skirti papildomai.
imi šunį dėl savęs, tai visgi - atskaomybių atsakomybė. todėl ir reikia man apsispręsti, ar pensijai nukelti, o gal kaip tik pensijoje tik keliauti ir norėsis.
kiek esu kalbėjus darbe su žmonėmis - būtent dėl kelionių būdavo sunkiausia, net ir mano kolegos sunkiai randa kam šunis palikti. juk čia ne tik pašerti, o ir laiko skirti papildomai.
Kam suki sau galvą? Tu NEGALI turėti šuns, jie mėsėdžiai.
Papildyta:
Gera tema
Įprasta, kad normalu gailėtis, slėptis etc, nors tikrai neabejoju, kad daugumai palengvėja.
O straipsnis, gaila, tik mažumai skirtas-parašytas per sudėtingai.
Papildyta:
Gera tema
Įprasta, kad normalu gailėtis, slėptis etc, nors tikrai neabejoju, kad daugumai palengvėja.
Labiau tu negali, tu jų nevedžioji.
O paprastas lakas ar vien tik manikiūras nesiskaito susitvarkymas?
Bet jo, aš nagus susitvarkau namie puikiai.
Tai geliniui nuimt tik su dilde galima? Tai kas iš to nago lieka?
As juokauju. Mano sunaus mergaites nagai naturalus, plokstele graziai lenkta, ilga. Nekiltu rankos kazka tokiem nagam daryt.
Nereikia drozt to nagodaug. Tiesiog reikia zinot riba. Buna tokios lakstancios klientes, kurkos per n meistriu eina, tai teko matyt iki mesos nusku@tus nagus, deta geli, ko pasekoje tie nagai net slapuot pas viena pradeje.
O siaip truputi paplonejaplokstele. Bet as ipratusi, dabar be gelio neisivaizduoju.
Ummm o kame problema? Kad žmones augina šunis? Ar kaip? Nesuprantu diskusijos esmės.
Tu gi neisigysi jokio suns, kam tie pamastymai ka kiti darys.
Turi zmonrs giminiu, draugu kam palieka isvedziot ir pamaitint. Galop sunu viesbuciai yra.
Nieks pusei metu atistogu nevaziuoja, o jei zmones keliauninkai, jie tiesiog jokio suns neuzsiveis.
Tavo svaisciojimai primena pikalbi pakalbekim apie Narsa.
Papildyta:
Bet kate ji turi. Klausiu kuo seri - tyli.
Kam suki sau galvą? Tu NEGALI turėti šuns, jie mėsėdžiai.
Papildyta:
Gera tema
Na, gyvūnų, ėdančių sausiaką, mėsėdžiais pavadinti liežuvis neapsiverčia.
Ir šiaip, pamąstymai tema, "ar aš galėsiu tinkamai pasirūpinti gyvūnu", rodo, kad tai bus atsakingas šeimininkas. Todėl tie pašiepimai gal nelabai reikalingi? Ypač, jei rietenų temoje nenorim.
Dėl abortų taip, sudėtinga tema. Yra kas gailisi, yra, kam palengvėja. Todėl neturėtų būti nei draudimo, nei skatinimo. Tai asmeniniai reikalai.
Tu gi neisigysi jokio suns, kam tie pamastymai ka kiti darys.
Turi zmonrs giminiu, draugu kam palieka isvedziot ir pamaitint. Galop sunu viesbuciai yra.
Nieks pusei metu atistogu nevaziuoja, o jei zmones keliauninkai, jie tiesiog jokio suns neuzsiveis.
Tavo svaisciojimai primena pikalbi pakalbekim apie Narsa.
Papildyta:
Bet kate ji turi. Klausiu kuo seri - tyli.
Na, man su katėm anksčiau ar vėliau bus galvaskausmis. Gerai, kol sūnus prižiūrėti gai, bet jei ne, tai tikra bėda. Maniškės svetimų neprisileidžia. Bėga ir slepiasi, lyg iš viso žmonių nematę (dūros laukinės ). Todėl negaliu jų palikt pas draugus ar kokiam viešbuty. Draugams važinėt pora kartų per dieną aukojant po minimum 1h į vieną pusę yra absuras. Pas seserį šuo...
Nėra tai taip paprasta, kaip gali atrodyti.
</p><p>Nėra tai taip paprasta, kaip gali atrodyti. </p>
Katės rišasi prie vietos, ne prie žmogaus. Ir žinoma labai nuo pačios katės dar daug kas priklauso. Bet, tarkim, maniškiai iš vis netoleruoja vietos pasikeitimo. Net išvežimas į sodybą yra vienam iš jų didžiausias stresas ir kančia. Apie svetimus asmenis tai atskira kalba.
Tenka prašyti draugų pagalbos. Yra kaip yra. Ir keliones yra pagrindinė priežastis kodel šuniui - ne.
Socialumas prie to, kad kuo didesnį žmonių ratą turi, tai tuo į daugiau ką gali kreiptis
Bet tai kabančio b*bio tada verti tavo tokie draugai, jeigu net šuns negali pavedžiot esant rimtam reikalui (ne iš tingėjimo, o jei tempa 40)
Mes visada vieni kitų gyvūniukus pažiūrime, jei reikia.
Terezza,
Pas tave kiek kitokia situacija. Tokiam didmiesty trenktis sudėtingiau, užima laiko, bet esant mirtinam reikalui galima kad ir už Eur paprašyti kažką, kad bent pašert ateitų ir pažiūrėt, ar nenusisuko sprando. Gi yra šuniukų vedžiotojai, tai manau ir į namus pas kates gali ateit.
Bet gi mūsų "kaimai "palyginus su miestais, viskas greičiau ir paprasčiau
Tai tada ijungiam fantazija ir pamastom kaip tas sausas juo virsta - tos oacios karves, vistos ar kalakutai , malami ir maisoma su grudinem kulturom, augaliniais produktais ir dar viskuo.
O tos pvz vytintos visokios trachejis sunims, ausys ir kitokie skanestai.
Be to katei reikalinga duoti zalios mesos ar subproduktu.
Papildyta:
Tenka prašyti draugų pagalbos. Yra kaip yra. Ir keliones yra pagrindinė priežastis kodel šuniui - ne.
Taip, vietos pakeitimas kelia stresiuuko, viena mano katė tą pačią dieną jau ant mamos laipiojo, o kitai prireikė dviejų dienų