Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(jaspis @ 2020 03 12, 17:08)
Ko? Nudistu papludimio?
Tiesiog tam, kad degintis taip, kaip noris ir kaip mums to noris netrugdant kitiems 😉

O jus tame papludymyje ir mylytes jei noras uzeina?
Nes mes tai pvz darem bendram, atokiau ( nes ieskai vietos aplamai atsigult kur maziau zmoniu) uzsidenge su pledu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 17:12)
O jus tame papludymyje ir mylytes jei noras uzeina?
Nes mes tai pvz darem bendram, atokiau ( nes ieskai vietos  aplamai atsigult kur maziau zmoniu) uzsidenge su pledu...

Nu aisku, kad ne. Tai nera priimtina normaliam nudistu papludimyje.
Esu tai matęs tik tam vienam prancuzijos kempinge, kuris butent tuo laisvumu ir garseja.
Visur kitur - tie patys zmones, ta pati veikia ka ir visi tik, kad nuogi ir tiek
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 03 12, 17:27)
Nu aisku, kad ne. Tai nera priimtina normaliam nudistu papludimyje.
Esu tai matęs tik tam vienam prancuzijos kempinge, kuris butent tuo laisvumu ir garseja.
Visur kitur - tie patys zmones, ta pati veikia ka ir visi tik, kad nuogi ir tiek

Aisku. Nes kai parasei apie jazkoki kempinga, tai galvoju negi taip visur blink.gif .
Bet i nudistu papludymi vistiek neeisiu. Pries kelis metus einam Palangoj ( tikrai nematem zenklo) o ten mano pazistamas is seno darbo su dukryte visame grazume...Ne, nk blogo nepasakysiu apie ji, jis toks prie naturalumo, gamtos. Bet nzn kaip cia apeasyt - susinepatoginom visi🤣
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 03 12, 18:02)
Esu as ir mano zmona 😉
Galiu pasidalimt info, kad yra galimyne, kad vilniuje bus nudistu deginimosi zona oficiali 😉 pats padejau pramusti sita reikala 😄
Papildyta:

Gerai gyvenu siaip 😉
Auginu jau dvi dukras, pakeiciau darba ir tiek 🙂

Apie dukras zinau.
O darbas patinka?

Vilniuje tipo paciam mieste?
Mes i ta prie Traku varydavom, nemanau, kad reik Vilniuj, nes vakara baisiai daug zmoniu prie visu balu, tai arba ramybes nebus vieniems, ar kitiems.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 17:47)
Apie dukras zinau.
O darbas patinka?

Vilniuje tipo paciam mieste?
Mes i ta prie Traku varydavom, nemanau, kad reik Vilniuj, nes vakara baisiai daug zmoniu prie visu balu, tai arba ramybes nebus vieniems, ar kitiems.

Lyg ir patinka kol kas tas darbas 😄
Taip, paciam Vilniuj, valakampiuose
Atsakyti

As anksciau eidavau i moteru papludymi( LT). Arba vaziuodavom kur toli, kur zmoniu nebudavo. O dabar per keliones visada su maudomu, nes jei vietiniai su rubais i vandeni lenda, tai net minties nera toples. Ir tai sali ant maudomo uzsimeti hei prie vietiniu daugiau tenka but.

As einu topless Europoje. Nudistu pliaze galeciau laisvai lankytis, nera geda, bet makstis ne ta vieta, kur as noriu smelio, todel visada bunu su kelnaitemis. :)

Man plaukioti nuogai yra didelis malonumas. :) 

Atsakyti
Niekada nebuvau nudistų pliaže ir nebūsiu. Man to nereikia, nenoriu, kad kas pimpalais ir papais panosėj maskatuotų.
Atsakyti
Pasiiminėju žvėrį iš mokyklos. Įsėda į mašiną.
Aš taip, pala pala. Džinsų normalių nebuvo?
Mama, tu neįsivaizduoji kokius pinigus žmones moka už dar labiau suplėšytus.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
biggrin.gif sugalvoja jie
Atsakyti
Krepsinio nebus, spektakliu nebus, renginiai uzdrausti, tai ka veikti? Lieka tik knygas skaityti.
Atsakyti
Man patinka nudizmas. Megstu veja, saule ir vandeni per visa kuna. Joks ten smelis nebyra biggrin.gif o jei prilimpa smiltele, tai nukrenta, gi nesitrinat su p... specialiai i smeli biggrin.gif

Nakvisa
Sukarpe pats? Ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 kovo 2020 - 22:00
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 12, 21:50)
Krepsinio nebus, spektakliu nebus, renginiai uzdrausti,  tai ka veikti? Lieka tik knygas skaityti.

Myletis su nuosavu vyru wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Arba su meiluziu( jei kaukes turit) wub.gif biggrin.gif
Atsakyti