Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

O, mandavoškė buvo atropojus, vieniši vakarai, vargas:(

Atlydys!!!! Bus reikalų, kol viskas susigers
Atsakyti

Taip, šnd atlydys. :wub: Net saulė iš už kaimyno namo lenda :wub: Jau kaip atsibodo žiema,noriu pavasario.

Moonte, tu ten rašei ,kad seteriai ramūs? :lol: Mano didysis šuo kilmingos airių seterės, ir pagal išvaizdą retriverio vaikas.Na,aš taip manau, panašus labai į retriverį.Tai, va, jis padauža kaip reta.Nenusakomo judrumo šuo.Dabar į senatvę jau apsiraminęs.

Praėjom iš ryto privalomus 3 km.Takso kaip nėra, o šitas mano kojinę išnešė į lauką, ilgiausia vaikiausi, kol atėmiau.

Mylimuke,ačiū :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 vasario 2021 - 09:39
Airių seteriai man žiquriai gražūs, labai. Faina veislė ir šiaip
Atsakyti
Jus visos teisios, seteriai judrus sunys, kuriem reikia issilakstyti. Todel ir rasiau, kad man jie tinka, nes megejai po laukus, misko takelius kartu su manimi bastytis. Va namuose, jie stebetinai ramus, palyginus tarkim, su judriais haskiais, malamutais ir t.t. Nelabai linke kresti aibes, o ir vaikus labai myli.

Bet, tai tik pasidalinimas kokie sunys patinka, jau nebegaliu daugiau sunu tureti, duok Dieve dabartinius dar paauginti. Po ju, daugiau nei vieno. Nenoriu ju palikti, kitus apkrauti ju prieziura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 vasario 2021 - 17:11
Namie visi ramūs, kai iškrauti:)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 21, 18:17)
Namie visi ramūs, kai iškrauti:)

Oi neeee...
Suneno samoedas, sau guoli kasdamas, nagais isdraske molines plyteles. Ir siaip, jis toks aibiu kretejas, pastoviai lauke budamas duobes kasa, guolius sau isirengineja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 21, 18:12)
Oi neeee...
Suneno samoedas, sau guoli kasdamas, nagais isdraske molines plyteles. Ir siaip, jis toks aibiu kretejas, pastoviai lauke budamas duobes kasa, guolius sau isirengineja.

Matyt neiškrauna.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 21, 19:23)
Matyt neiškrauna.

Visa diena lauke duodasi. Ne, tai budinga primityvaus tipo sunims, megejai zeme knistis, guolius kasti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 21, 18:32)
Visa diena lauke duodasi. Ne, tai budinga primityvaus tipo sunims, megejai zeme knistis, guolius kasti.

Su ja duodasi? Nes yra vriskių, kurioms būtina iškrova su žmogum, užduotys, ne šiaip kad vienas šuo lauke. Matyt visokių būna, pažįstami turi yokį, tai namie ramu. Aišku, kol mažas buvoctai atvargo biggrin.gif
Atsakyti
Koks nuostabus pavasariskas rytas...
Atsakyti
Pavasaris..Kaip laukiu kaip laukiu, negaliu....
Atsakyti
Jau kvepia pavasariu wub.gif wub.gif 4u.gif Sveikos 4u.gif

Man is maziuku maltos bisonai labai grazus, drauge turi tai meilumo suo wub.gif

o as jei galeciau - laikyciau amstafa wub.gif wub.gif meiles mano wub.gif wub.gif gresminga isvaizda, bet charakteris nezmonisko mielumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 22 vasario 2021 - 12:14