Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 20, 14:40)
Mopsui neužtenka išeit tik nusi.., jiems irgi reikia fįzinio aktyvumo, ypač kol jauni

Tikrai ne 2-3 val:)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 20, 14:41)
Tikrai ne 2-3 val:)

Ryte vaikščiojam valandą, netgi daugiau, jei oras gražus, vakare tiek pat, vaikščiotų ir dar. Nereikia įsivaizduot, kad mopsai tingūs, vos pasivelka, nes taip nėra.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 20, 15:09)
Ryte vaikščiojam valandą, netgi daugiau, jei oras gražus, vakare tiek pat, vaikščiotų ir dar. Nereikia įsivaizduot, kad mopsai tingūs, vos pasivelka, nes taip nėra.

Aš kalbu apie būtiną iškrovą. Mopsams tikrai nereikia mažirms 2_3 val smile.gif
Kad jie gali eiti-žinoma.
Bet mopsas nelygu haskiui, kuriam 3 vsl tiesiog pasivaikščiojimo yra mažai, nes tai jokia iškrova. Ir etc smile.gif
Atsakyti

Galiu kalbėti tik už save.Priglaustinukai tikrai kitokie.Jokiu būdu niekuo  neblogesni ar ne tokie gražūs.Na,turi jie kažkokio keisto bailumo, vergiško nuolankumo.Taksas eina visur kaip tankas,gali bartis, rėkti,ar rankšluosčiu palei nosį vedžioti.Padarys savo.

O, va didysis šuo, ir katė jau kitaip.Tik supykstu, garsiau pakalbu ir šuo užlenda mamai už nugaros,o katė dingsta iš akiračio.Ir visai nesvarbu,kad pykčio objektas ne gyvuliai.

Va,ir dabar laikrodis tuoj rodys 14 val.Abu šunys trinasi šalia.Laukia menkiausio ženklo,kad šeimininkė pradės ieškoti drabužių, ir veš į mišką.Jau tiek metų laikau šunis, o vis neatsistebiu jų telepatiniais sugebėjimais :wub:

Mylimuke, na ir prie kokios veislės apsistojote?Baisia cekava(įdomu) :P

Mano abi iš veisėjų pirktos. Viena švelni ir baili, užtenka žvilgsnio, kad sustingtų, kita gi kaip tankas eina ir šnypčščia atgal net už pakarpos pakratyta. Taip ir vadinu - švelniukė ir velniukė. Tai tik būdo skirtumai, niekuo nesusiję su buvimu/nebuvimu pamestinukais.

Atsakyti
Kaip ir mano abu meinai skirtingi, pirmasis buvo nors prie žaizdos dėk, o šitas, kaip Terė sako, eina kaip tankas.
Atsakyti
Turėjau pwr gyvenimą tris šunis: pekiną iš daugintojų, priglaustą mišrūniukę ir dabar veislinę. Visos kalės vienodai buvo orientuotos į mane, visos klausydavo ir buvo taikios, švelnios.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 20, 15:12)
Aš kalbu apie būtiną iškrovą. Mopsams tikrai nereikia mažirms 2_3 val smile.gif
Kad jie gali eiti-žinoma.
Bet mopsas nelygu haskiui, kuriam 3 vsl tiesiog pasivaikščiojimo yra mažai, nes tai jokia iškrova. Ir etc smile.gif

Nu vat reikės paklausti savo šuniuko veisėjos, įdomu pasidarė. Jam tikrai neužtektų valandos per dieną
Papildyta:
Atvažiavo viena pažįstama, pamatė katiną už lango, sako atrodo kaip velnias, bijo ji meinų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 20, 16:19)
Nu vat reikės paklausti savo šuniuko veisėjos, įdomu pasidarė. Jam tikrai neužtektų valandos per dieną
Papildyta:
Atvažiavo viena pažįstama, pamatė katiną už lango, sako atrodo kaip velnias, bijo ji meinų laugh.gif

biggrin.gif sargyba biggrin.gif
Man l patinka pikto snukio katės, kurios geros ir meilios biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gifsargyba biggrin.gif
Man l patinka pikto snukio katės, kurios geros ir meilios biggrin.gif

Va, mano Bestija tokia. Pikto snukio meiliukas.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 20, 16:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72787176" data-time="1613830904"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukasargyba vartotojo įkelta nuotrauka
Man l patinka pikto snukio katės, kurios geros ir meilios vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Va, mano Bestija tokia. Pikto snukio meiliukas.</p>

Manoji viena irgi tokia. wub.gif
Atsakyti
Sako, akys kaip žmogaus biggrin.gif Pirmom dienom jo papiktintas snukelis biškį trikdė, bet dabar jau pripratau prie savo velnio😀
Atsakyti
Nu va, o aš mėgstu mielo veido gyvūnėlius, ir aišku mielo charakterio, kad leistųsi niurkomi ir bučiuojami biggrin.gif triušis kenčia nuo visų trijų namie, bet nebėga ir nesiskundžia biggrin.gif
Atsakyti