Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 15:47)
Šiandien visai neskaudėjo.
Ir šiaip nepasakyčiau, kad skauda.
bet buvo mėlynos spalvos vaškas. nematytas man.

esu gavus šokolado, gelsvos, rasuvos. (lb išbėrė nuo rudos)

Specai sako, nuo ciklo dienos priklauso. geriausia iškart po MM.
prieš MM - lb jautru būna viskas.
ir aš neverčiu.

terezza gi aiškino, kad negerai, grūdai, miltai, cukrus ir tt. ar kas jai aiškino, kad ji kam nors ką nors aiškina?
taigi, visos po truputį atatinkamai.

etinė reikalo pusė - skaudi, todėl reaguojama

O kam tau depiliuotis, jeigu tavo dziundzė ir taip kaip greitkelis, natūraliai turėtų nusitrint viskas?

Terezza nėra atsilupus fanatikė, jos paklausia- ji atsako, skirtingai nei tu, eini ir pili savo niekam neįdomius kliedesius.

Eik savo šliurėms moralizuot, kad nedaugintų ir neremtų daugyklų, ar "nematai"? Kluika b.let
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 20, 12:44)
Mano kriterijus, kad suo yra visam jo gyvenimui. Nesuprantu zmoniu, kurie atiduoda sunis, nes nusibodo, ar dar kokios ten nerimtos priezastys.
Ir is esmes juk nesvarbu kokioje krutineje plaks mylinti suns sirdis.

Aš irgi panašiai mastau. Pirma mintis - tai kokiems 10-15 metų tas isipareigojimas, o visa kita kaip su visais - vedžiot šert mylėt žaist auklėt gydyt.
Šiaip gal net geriau, kai likimas suveda. Tada tikrai jauti, kad TAVO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 20, 13:07)
Aš irgi panašiai mastau. Pirma mintis - tai kokiems 10-15 metų tas isipareigojimas, o visa kita kaip su visais - vedžiot šert mylėt žaist auklėt gydyt.
Šiaip gal net geriau, kai likimas suveda. Tada tikrai jauti, kad TAVO smile.gif

Jauti ir taip smile.gif mitas, kad priglaustinukai kitokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 20, 13:07)
O kam tau depiliuotis, jeigu tavo dziundzė ir taip kaip greitkelis, natūraliai turėtų nusitrint viskas?

Terezza nėra atsilupus fanatikė, jos paklausia- ji atsako, skirtingai nei tu, eini ir pili savo niekam neįdomius kliedesius.

Eik savo šliurėms moralizuot, kad nedaugintų ir neremtų daugyklų, ar "nematai"? Kluika b.let

Baigiam šitoj temoj. Ok?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 20, 13:08)
Jauti ir taip smile.gif mitas, kad priglaustinukai kitokie smile.gif

Nemanau, kad kitokie. Dažnai turbūt sudėtingi, sužeisti psichologiškai idiotų šeimininkų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 20, 13:14)
Baigiam šitoj temoj. Ok?
Papildyta:

Nemanau, kad kitokie. Dažnai turbūt sudėtingi, sužeisti psichologiškai idiotų šeimininkų.

Taip, sudėtingiau, be abejo. Reikia kantrybės, žinių, pažįstama panašų į laiką priglaudė, ėjo į dresūrą, dirbo, puikus šuo dabar smile.gif su mažiukais pqpradčiau, tik vėlgi-nenuspėsi temperamento, dydį tik maždaug ir pan. BET priglausti 100 proc. Geriau nei pirkti iš daugintojų alia veislinį.
Atsakyti

Nesutinku.
Paskutinieji mano sunys, kaip ir kates, nebuvo mano svajoniu pasirinkimas. Greciau likimas mus suvede. Na nekeisciau as tu savo bedziu, nei i koki ten su dokumentais. Zinoma, veislinis suo ir sveikesnis, ir galimai grazesnis, gali numatyti jo elgsena ir t.t. Bet, tie lietuviski kiemterjerai, ar manieji konteineriniai, patys mieliausi, bent jau man, matyt kad yra mano.

Mieliausi, nes savi. Jei nuo pradžių augintum kažkokį veislinį, nekeistum jo į jokį kieminuką. Nes susikuria ryšys, o tam nei veislė, nei spalva ar dydis nesvarbu.

Čia sprendžiu pagal save, aišku. Nes myliu savo veislines ne dėl to, kad jos veislinės, o dėl to, kad jos mano. Ir nekeisčiau jų į jokias kitas.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 20, 13:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72787062" data-time="1613818932"><div><p>Nesutinku.
Paskutinieji mano sunys, kaip ir kates, nebuvo mano svajoniu pasirinkimas. Greciau likimas mus suvede. Na nekeisciau as tu savo bedziu, nei i koki ten su dokumentais. Zinoma, veislinis suo ir sveikesnis, ir galimai grazesnis, gali numatyti jo elgsena ir t.t. Bet, tie lietuviski kiemterjerai, ar manieji konteineriniai, patys mieliausi, bent jau man, matyt kad yra mano.</p></div></blockquote><p></p><p>Mieliausi, nes savi. Jei nuo pradžių augintum kažkokį veislinį, nekeistum jo į jokį kieminuką. Nes susikuria ryšys, o tam nei veislė, nei spalva ar dydis nesvarbu.</p><p>Čia sprendžiu pagal save, aišku. Nes myliu savo veislines ne dėl to, kad jos veislinės, o dėl to, kad jos mano. Ir nekeisčiau jų į jokias kitas.</p>

Būtent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 20, 13:14)
Baigiam šitoj temoj. Ok?

Tai gal ir tu užbaik pas pilnatines landžiot, ok?
Atsakyti

Jauti ir taip smile.gifmitas, kad priglaustinukai kitoki

Galiu kalbėti tik už save.Priglaustinukai tikrai kitokie.Jokiu būdu niekuo  neblogesni ar ne tokie gražūs.Na,turi jie kažkokio keisto bailumo, vergiško nuolankumo.Taksas eina visur kaip tankas,gali bartis, rėkti,ar rankšluosčiu palei nosį vedžioti.Padarys savo.

O, va didysis šuo, ir katė jau kitaip.Tik supykstu, garsiau pakalbu ir šuo užlenda mamai už nugaros,o katė dingsta iš akiračio.Ir visai nesvarbu,kad pykčio objektas ne gyvuliai.

Va,ir dabar laikrodis tuoj rodys 14 val.Abu šunys trinasi šalia.Laukia menkiausio ženklo,kad šeimininkė pradės ieškoti drabužių, ir veš į mišką.Jau tiek metų laikau šunis, o vis neatsistebiu jų telepatiniais sugebėjimais :wub:

Mylimuke, na ir prie kokios veislės apsistojote?Baisia cekava(įdomu) :P

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 20, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72787069" data-time="1613819326"><div><p>Jauti ir taip vartotojo įkelta nuotraukamitas, kad priglaustinukai kitoki
</p></div></blockquote><p>Galiu kalbėti tik už save.Priglaustinukai tikrai kitokie.Jokiu būdu niekuo  neblogesni ar ne tokie gražūs.Na,turi jie kažkokio keisto bailumo, vergiško nuolankumo.Taksas eina visur kaip tankas,gali bartis, rėkti,ar rankšluosčiu palei nosį vedžioti.Padarys savo.
</p><p>O, va didysis šuo, ir katė jau kitaip.Tik supykstu, garsiau pakalbu ir šuo užlenda mamai už nugaros,o katė dingsta iš akiračio.Ir visai nesvarbu,kad pykčio objektas ne gyvuliai.
</p><p>Va,ir dabar laikrodis tuoj rodys 14 val.Abu šunys trinasi šalia.Laukia menkiausio ženklo,kad šeimininkė pradės ieškoti drabužių, ir veš į mišką.Jau tiek metų laikau šunis, o vis neatsistebiu jų telepatiniais sugebėjimais wub.gif
</p><p>Mylimuke, na ir prie kokios veislės apsistojote?Baisia cekava(įdomu) tongue.gif
</p>

Būdo skirtumai ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 18, 19:38)
Gipsas.
Aš tai manau, kad viskas per pačią. Ryškiai tamstos dėmesio pasiilgo. Ir GKB.

Prie ko čia aš? Juk ne aš nenustoju pas pilnatines landžiot
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 20, 11:17)
Kam mažam šuniui 2-3 val, jei tai pvz koks pekinas ar mopsas?

Mopsui neužtenka išeit tik nusi.., jiems irgi reikia fįzinio aktyvumo, ypač kol jauni
Atsakyti