Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Kam mažam šuniui 2-3 val, jei tai pvz koks pekinas ar mopsas?
Atsakyti
tai nebent toks.
Atsakyti
Nuo veislės priklauso žiauriai daug kas.
Atsakyti
tą ir rašiau. bet iš esmės net suaugę neapskaičiuoja įsigydami šunį. babkės dzin, bet svarbu - laikas.
Atsakyti

Mylimuke,kaip mano šunes atrodo įmečiau į až.Taksas su dokais,beveik 15 metų,kitas dvornius,bekilmis,buvęs niekam nereikalingas 14,3 metų.Didysis atseit mamos,mažasis mano.Mama kai  važiuoja vasaroti į kaimą, vežasi dičkį.Abu šunys yra lygūs, ir vienodai mylimi ir lepinami.Gyvena kambaryje.Taksas miega su manimi.

Jei kyla klausimų,visada mielai atsakysiu.Žinoma,kiek pati suprantu.Kinologijos mokslų nebaigus,bet labai myliu šunis, ir juos auginu nuo paauglystės.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 11:53)
tą ir rašiau. bet iš esmės net suaugę neapskaičiuoja įsigydami šunį. babkės dzin, bet svarbu - laikas.

Pilna durnių, prisipirkusių iš daugintojų alia haskių, vėliau supratusių, kad pzdc, ir prieglaudose belen kiek alia haskių.
Mano svqjonė visad buvo afganų kurtas, rusų kurtas, nu bet suprantu, kad ne man verysad.gif
Atsakyti
Veislę mes kaip ir išsirinkome, tiksliau dukra daug skaitė ir domėjosi, kad nebūtų lb didelis, lengvai dresuojamas, prisitaikantis prie šeimininko judrumo. Bet plaukųųųųų.
Oi nežinau. Aš mąstau ir apie pamestinuką kokį (iš moralinės pusės), daug jų pas mus.
Bet vis tiek esu didelėse abejonėse, todėl stabdau.
Kai ilgaausį pirkom, nebuvo jokių abejonių, nors mažai ką apie juos išvis težinojau. Imčiau ir antrą dar.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 20, 12:23)
Veislę mes kaip ir išsirinkome, tiksliau dukra daug skaitė ir domėjosi, kad nebūtų lb didelis, lengvai dresuojamas, prisitaikantis prie šeimininko judrumo. Bet plaukųųųųų.
Oi nežinau. Aš mąstau ir apie pamestinuką kokį (iš moralinės pusės), daug jų pas mus.
Kai ilgaausį pirkom, nebuvo jokių abejonių, nors mažai ką apie juos išvis težinojau. Imčiau ir antrą dar.

Kokuą veislę?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 20, 13:23)

Mano kriterijus, kad suo yra visam jo gyvenimui. Nesuprantu zmoniu, kurie atiduoda sunis, nes nusibodo, ar dar kokios ten nerimtos priezastys.
Ir is esmes juk nesvarbu kokioje krutineje plaks mylinti suns sirdis.
Atsakyti
Svarbu, visgi svarbu smile.gif juk ir vyrą rinkdamosios vertinam nemažai ktiterijų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 20, 13:54)
Svarbu, visgi svarbu smile.gif juk ir vyrą rinkdamosios vertinam nemažai ktiterijų

Nesutinku.
Paskutinieji mano sunys, kaip ir kates, nebuvo mano svajoniu pasirinkimas. Greciau likimas mus suvede. Na nekeisciau as tu savo bedziu, nei i koki ten su dokumentais. Zinoma, veislinis suo ir sveikesnis, ir galimai grazesnis, gali numatyti jo elgsena ir t.t. Bet, tie lietuviski kiemterjerai, ar manieji konteineriniai, patys mieliausi, bent jau man, matyt kad yra mano.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 20, 13:02)
Nesutinku.
Paskutinieji mano sunys, kaip ir kates, nebuvo mano svajoniu pasirinkimas. Greciau likimas mus suvede. Na nekeisciau as tu savo bedziu, nei i koki ten su dokumentais. Zinoma, veislinis suo ir sveikesnis, ir galimai grazesnis, gali numatyti jo elgsena ir t.t. Bet, tie lietuviski kiemterjerai, ar manieji konteineriniai, patys mieliausi, bent jau man, matyt kad yra mano.

Tai gerai, kai gerai. Dabar atvežtų man kas azijos aviganį ar haskį-mylėt tai mylėtum, bet gyvenimo keist negalėčiau dėl šuns.
Atsakyti