Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 09, 17:02)
Ar ne Kroatijoj jaspis i kazkoki nudistu miesteli vaziuodavo? Matyt todel ir spektakliai tokie  ax.gif

Kroatijoj - tik nudistų kempinguose.
Prancūzijoj tai taip, nudistų miestelyje teko būt. Bet ten su menu jokios sąsajas, tiesiog pisasi žmonės ir tiek 😁
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 03 12, 15:47)
Kroatijoj - tik nudistų kempinguose.
Prancūzijoj tai taip, nudistų miestelyje teko būt. Bet ten su menu jokios sąsajas, tiesiog pisasi žmonės ir tiek 😁

Na bet nejaugi visi nudistai pisasi tarpusavy? Netikiu. smile.gif
Atsakyti

Teko būti nudistų paplūdimiuose,tikrai nemačiau besimylinčių.Besiglamonėjančių mačiau visuose.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 13:01)
Kai verkai, tai nieko, bet kai spardo sedyne tai nafik. Noris spirt atgal  biggrin.gif

Tuomet ir mane erzintų, bet tada jau tėvams moralą turbūt atrašyčiau arba persėsčiau kitur. O dar kai kokia mamulė fb sako nu ką aš jam padarysiu, neklauso ir spardosi, kažkaip įdomiai.. nebent vaikas autistas, tada tikiu, kad sunku
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 13:10)
Tai miciute pasiemus vaika ant ranku prie musu staliuko trintis pradejo utiu tiu, atia tia mums ji kisdama rodineja. Taip ir norejosi pasakyt kad susikistu...

Tikiuosi, kad aš iki tokio lygio nenukvaksiu, jei močiute būsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 14:58)
Na bet nejaugi visi nudistai pisasi tarpusavy? Netikiu. smile.gif

Čia manau su nudistais nereikia sieti zmoniu pomegio viesai papludimyje tratintis tiek tarpusavy tiek grupelemis 😄
Manau ten jau kita kategorija zmoniu tiesiog esantys nudiatu kempinge 😁
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 03 12, 17:15)
Čia manau su nudistais nereikia sieti zmoniu pomegio viesai papludimyje tratintis tiek tarpusavy tiek grupelemis 😄
Manau ten jau kita kategorija zmoniu tiesiog esantys nudiatu kempinge 😁

Zinoma nereiktu, bet siwk tiek rysio yra.

Bet geriau papasakok kaip tu gyveni, kas nnaujo smile.gif
Atsakyti
Tarp cia rasanciu yra nudistu? Nes as ju nlb suprantu. Man atrodo, kad vieni eina i tokius papludymius kad neliktu zymiu nuo maudomu, o kiti paziuret🤣.
Atsakyti

Tarp cia rasanciu yra nudistu? 

Aš mėgstu degintis topless.Nepatinka dryžiai nuo liemenuko.O visiškai išsirengti negaliu.Moraliniai važtai matyt trukdo😅

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 12, 16:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72628253" data-time="1584023300"><div><p>Tarp cia rasanciu yra nudistu? </p></div></blockquote><p>Aš mėgstu degintis topless.Nepatinka dryžiai nuo liemenuko.O visiškai išsirengti negaliu.Moraliniai važtai matyt trukdo😅</p>

As anksciau eidavau i moteru papludymi( LT). Arba vaziuodavom kur toli, kur zmoniu nebudavo. O dabar per keliones visada su maudomu, nes jei vietiniai su rubais i vandeni lenda, tai net minties nera toples. Ir tai sali ant maudomo uzsimeti hei prie vietiniu daugiau tenka but.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 16:28)
Tarp cia rasanciu yra nudistu? Nes as ju nlb suprantu. Man atrodo, kad vieni eina i tokius papludymius kad neliktu zymiu nuo maudomu, o kiti paziuret🤣.

Esu as ir mano zmona 😉
Galiu pasidalimt info, kad yra galimyne, kad vilniuje bus nudistu deginimosi zona oficiali 😉 pats padejau pramusti sita reikala 😄
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 16:21)
Zinoma nereiktu, bet siwk tiek rysio yra.

Bet geriau papasakok kaip tu gyveni, kas nnaujo smile.gif

Gerai gyvenu siaip 😉
Auginu jau dvi dukras, pakeiciau darba ir tiek 🙂
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 03 12, 17:02)
Esu as ir mano zmona 😉
Galiu pasidalimt info, kad yra galimyne, kad vilniuje bus nudistu deginimosi zona oficiali 😉 pats padejau pramusti sita reikala 😄

Mane domina del kokios priezasties jums to reikia?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 17:07)
Mane domina del kokios priezasties jums  to reikia?

Ko? Nudistu papludimio?
Tiesiog tam, kad degintis taip, kaip noris ir kaip mums to noris netrugdant kitiems 😉
Atsakyti