Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 15:21)
Pirmokė, jai tai ką, pajungti, nufotkinti, nusiųsti, kai reikia. Pareiginga. O va paauglys - kitas reikalas  biggrin.gif

Tai paaugliams tas pats, foto, siųsti, testai, kontroliniai online ir tt. Dar lengviau turėtų būt, nes mokymosi procesą jau žino.

Pas tave dabar tik katės ir akva, ar ir šunį turi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 20:10)
Tai paaugliams tas pats, foto, siųsti, testai, kontroliniai online ir tt. Dar lengviau turėtų būt, nes mokymosi procesą jau žino.

Bet jis jau pats gali viską, bet... kam mokytis, ksi galima žaisti kompu biggrin.gif
Turiu dvi kates, šunį, akvariumą didelį, krabą kitam akvariume.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 20:10)

Sunus pasjutini semestra jungiasi 4 d i sav po
pietu.paskutinis semestras ir paskutinio kurso.
A na semestra naktim sedejo prie baigiamojo
.
Laboratorinius atliki rudeni, nes dekanas buvo suprates kas jaip bus.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 20:16)
Bet jis jau pats gali viską, bet... kam mokytis, ksi galima žaisti

Grusnia jam
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 20:16)

Turiu dvi kates, šunį, akvariumą didelį, krabą kitam akvariume.

Paklausinėsiu kaip blondinė - o ko šuniui reik be skiepų, na aišku buities, maisto, vitaminus jie geria? Ką dar?
Niekada neturėjau, tai durni klausimai smile.gif
Panašu, kad bręstam dar vienam šeimos nariui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 22:09)
Paklausinėsiu kaip blondinė - o ko šuniui reik be skiepų, na aišku buities, maisto, vitaminus jie geria? Ką dar?

Vitaminų neduodu.
Priklauso nuo veislės labai daug.
Kokybiškas maistas l svarbu, tinkama iškrova (pagal temperam), dresūra, kad ir minimali. Žo konkretink klausimą,smile.gif
Iš prieglaudos imsit ar veislinį?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 22:46)
Vitaminų neduodu.
Priklauso nuo veislės labai daug.
Kokybiškas maistas l svarbu, tinkama iškrova (pagal temperam), dresūra, kad ir minimali. Žo konkretink klausimą,smile.gif
Iš prieglaudos imsit ar veislinį?

O jūs patys dresuojat ar kažkur spec vedat?
trb iš veisėjų.
Papildyta:
https://www.knygos.l...o-smelio-dezes/
Jau kokia gera. Kurienė man labai patinka, gerų įžvalgų pasako, klausiau įrašų, tai pasiėmiau knygą. Nuo nėštumo iki suaugėlio.
Jei kuri planuojat nestuke.gif smile.gif
Montekrista, gal rasi ats apie paauglius biggrin.gif
Beje, o jis/jie prie gyvūnų priežiūros prisideda? Ar čia tik tavo malonumai ir darbai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 vasario 2021 - 23:23
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 23:22)
O jūs patys dresuojat ar kažkur spec vedat?
trb iš veisėjų.
Papildyta:
https://www.knygos.l...o-smelio-dezes/
Jau kokia gera. Kurienė man labai patinka, gerų įžvalgų pasako, klausiau įrašų, tai pasiėmiau knygą. Nuo nėštumo iki suaugėlio.
Jei kuri planuojat nestuke.gif  smile.gif
Montekrista, gal rasi ats apie paauglius  biggrin.gif
Beje, o jis/jie prie gyvūnų priežiūros prisideda? Ar čia tik tavo malonumai ir darbai?

Tuomet turi atsakingai išsirinkti veislę. Labai atsakingai. Ar šukuosi ir kasdien siurbliuosi po kelis sykius, ar po lauko maudysi purviną, kiek laiko kasdien skirsi jį iškraut ir gal net protiškai užimt, etc... grožis beveik paskutinėj vietoj smile.gif
Kiek dresavau-pati, mano veislė tokia, paprasta, ty nereikia didelės dresūros, toks špingaletas, svarbu visada atbėga pašaukta, žino, ko noriu ir tiek:)
Visus gyvūnus pirkau sau. Negalima pirkt gyvūno vaikui. Išveda, kai paprašau, visa kita mano rūpestis:)
Atsakyti
Gyvuno maistas lb svarbu.
Reikia duot viaminu gyvunams, pvz zuvu tauku( duodam ir suniui ir katinui). Vitaminu kompleksas apsaugo nuo damtu ar sanariu problemu. Mes duodam Bachus pasaro papildus lankstiems sanariams, o teeth guminukus suniui del dantu.
. Mum vetai rekomendavotaip.
Jei suniukas b7scilgaplaukis - teks ausutes valyt.
Del dresuros ziurint kokia veisle ir ko noresit. Musu sunio vedlys vyras, daugiausiai su juo uzsiima, bet 4 menesiu vede pas kinologus.
Sunoui demesio ir prieziuros reikia daug, todel juos reikua isigyti sau, o ne kai vaikai praso.
Atsakyti
Aš kai rinkausi veislę, norėjau trumpaplaukio visai, kad šertųsi minimaliai, kad po laukų pakaktų kojas nuplaut, nedidelio, kurio nereiktų iškraut kasdien, bet kad galėtų daug eiti, bėgti, kad nesmirdėtų biggrin.gif na ir aišku grožis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 20, 09:44)
Sunoui demesio ir prieziuros reikia daug, todel juos reikua isigyti sau, o ne kai vaikai praso.

Todėl aš ilgai ir svarstau, ar MAN reikia. Nors dukra prašo jau kelis metus, nepraeina jai. Bet tai ką, už kelių bus 18,išeis, šuva liks man g.gif Nežinau ar noriu tokio 10+ m įsipareigojimo. Užtenka triušio - nereik vest į lauką 6 ryto nei maudyt smile.gif

Montekrista
O kokia veislė tavo?
Nu va, dar tas kvapas. Fui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 20 vasario 2021 - 10:02
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 20, 10:02)
Todėl aš ilgai ir svarstau, ar MAN reikia. Nors dukra prašo jau kelis metus, nepraeina jai. Bet tai ką, už kelių bus 18,išeis, šuva liks man g.gif Nežinau ar noriu tokio 10+ m įsipareigojimo. Užtenka triušio - nereik vest į lauką 6 ryto nei maudyt smile.gif
Montekrista
O kokia veislė tavo?
Nu va, dar tas kvapas. Fui.

Ne ne, šunį pirkti gali tik SAU. Jei tu nepasirengus taip įsipareigoti-tikrai nepirk.
Mano kvapo neturi smile.gif
Papildyta:
Šuo AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 20:09)

svarbiausia - tai, ko niekas neturi.
laiko.
jei mažas šuo, pradžiai 2-3valandas.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 20, 08:30)
Ne ne, šunį pirkti gali tik SAU.

pritariu, šuo tik sau. ir jei gali įsivaizduoti, kad bet kada veis jį į lauką, kai tau 40temp bus, ar kai pūga.
jei vesi tik šiaip, trumpam, dar nuo veislės priklauso - ims sirgti sąnarių ligomis.
Atsakyti