Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 14:25)
Susirinkit šiukšles
Šaipaisi iš lutukės? hihihi.gif Ji panašaus amžiaus mokslus baigė smile.gif

Pas ją buvo kitos gyvenimo aplinkybės. Gi ne dėl besaikio kurvavimosi moksluose atsiliko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 14:22)
jos tokios ne prie ko pradejo pacios  nersti per temas, o dabar akeles isputusios, o mes prie ko, mes tai nieko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kam tu 5 temu, galima sioje veinoje bendrauti smile.gif

Jos bando parodyti, kad greitos, apsukrios, ne mėmės kokios. Tai apėmė 5 temas biggrin.gif
Liaušų liaušos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 14:29)
Pas ją buvo kitos gyvenimo aplinkybės. Gi ne dėl besaikio kurvavimosi moksluose atsiliko biggrin.gif
Papildyta:

Jos bando parodyti, kad greitos, apsukrios, ne mėmės kokios. Tai apėmė 5 temas biggrin.gif
Liaušų liaušos biggrin.gif

jojo mano kad as nesurpasiu, ka tu turi omenyje lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cambala klonavosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 14:21)
Kaip ji jautėsi?

Truputi ta durio vieta pora dienu skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 14:46)
Truputi ta durio vieta pora dienu skaudejo.

Tai niekis.
Įdomu, kada tikėtis į darbus grįžt? Kovas be šansų, gal balandį?
Atsakyti
šiukšlės šiukšlei
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 14:34)
O tu ką tik išdurninai lutukę lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar viena šiukšlė

jinai keitė šalį, keitė gyvenimą iš pagrindų.
O tu? tu gi tik diedus keitei. Tokia durna, kad tarp laiko diedams anksčiau nebaigei? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 14:54)
O tu nevala mizne biggrin.gif .

o tu baisi, išpuvusiais dantimis, bailė, be savivertės iš asocialų šeimos, kur mamos draugių vaikai žulikai biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2014 01 30, 12:46)
O tau tau nepadetu pvz vakare ar kada ilsiesi ,uzsimerkti ir prisiminus ta aprasyta vaikystes ivyki, sau tiesiog ''kalti'' kad tai ne tu nevykele, o tai tiesiog nevykes tevu auklejimas. Nevykes, kad nesugebejo savo vaiko palaikyti ar padrasinti.
As pvz labai bijau dantistu. Ta baime kilusi nuo mokyklos laiku. Seniau vaikams mokyklose tvarkydavo dantis priverstinai, nori nenori, veda ir viskas. Ta senovine technika ir atbuke graztai...+ prie visko kada sedejau stomat kedej ta dantiste su sesele is manes juokesi, kad rankas esu i ana  :geda2:  vieta sukisus(rankos buvo padetos ant trumpos uniformos padalkes ir tiek). Dabar tai man juokinga paciai, bet po to negalejau tiesiog dantistu pakest. Reikejo danti traukti, laukiau iki didziausiu skausmu, viena karta ejau, priejau prie poliklinikos ir sugrizau :oh . Kita diena nebeejau, o trecia jau kentet negalejau. Kadneapleisciau savo burnos ir tureciau grazius dantis- turejau prisiversti tuos stomatologus ''pamilt''. Kadangi daugiau tokiu pasisaipanciu nebebuvo, tai pradejau galvoti, kad kazkokios nesveikos bobos(vaikystes stomatologe su sesele) buvo ir tiek. Man padejo, dabar einu kaip manikiura darytis smile.gif .
Dar vienas atvejis buvo. Siaip esu nei grazi, nei negrazi. Normali, sako zmones komplimentus. Buvo viena mamos drauge, kuri labai norejo mane ''supirsti'' su savo sunum. O tas buvo grizes is ikalinimo istaigos, na bradiagelis toks, visai ne mano skonio, paziuru ir t.t. Jis man per tos mamos drauges jubilieju visiems girdint ir sako:''nu reto tu baisumo, kokia tu negrazi'' :lotuliukas: . Dabar man tai juokas ima, bet tada buvau gal 17-18 metu mergiote, nors man jo nuomone visai nerupejo, bet kazkaip smegenine sukrete, pradejau po trp vengt bendravimu su vaikinais, galvoti, kad esu labai negrazi. Dar net bliaudavau viena tuos zodzius prisiminus. Paskui pradejau galvoti, kad kazkoks durnelis kazka pasake, kodel gi as turiu kompleksuot.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 14:50)
Tai niekis.

As tai nuo rytdienos 3 d dirbsiu. Pagal kvadraturos apribojimus dienomis dalinamesVyras jau visus darbuotojus sukviete nuo vasario pradzios, grizta viskas i vezias pamazu.
O pupa lyg tavo pirmoke? Kaip sekasi nuotoliniu? Ar pati su ja sedi prie pamoku?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 15:08)
Nebaige basanoške nieko. Tas akivaizdu.
Tu likai - pazeek kaip issierzinai🤣.

QUOTE(cambala @ 2014 04 30, 07:20)
Dar kol kas pati neisprotejau, nesusigeriau (nors kartais vyno viena nusiperku), tik kartais taip negera ant sirdies buna. Ypac kada baruosi ir rekiu.

smile.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 15:11)
Nu. Tau 39 metai, turejai gyvenimiskos praktikos igyt, bet kaip protelis sustojo paauglysteje taip sustojo pas tave.

Jau nebe 42? Jau nebe 38? Jau nebe arti 50? biggrin.gif
Sudėtingas brėžinys. Po šiai dienai neįveikei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 14:58)
As tai nuo rytdienos 3 d dirbsiu. Pagal kvadraturos apribojimus dienomis dalinamesVyras jau visus darbuotojus sukviete nuo vasario pradzios, grizta viskas i vezias pamazu.
O pupa lyg tavo pirmoke? Kaip sekasi nuotoliniu? Ar pati su ja sedi prie pamoku?

Pirmokė, jai tai ką, pajungti, nufotkinti, nusiųsti, kai reikia. Pareiginga. O va paauglys - kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 14:50)
Tai niekis.

tie,kas gali is namu dirbti ,manau iki rugsejo tikrai nergis i darbus..ir tai kazin, bent iki tokiso datos planuojama dauguma norinciu paskiepyti ir jei eisis vsiaks gerai..
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 14:58)

tai sakei jau nuo sios saviates turejai pradeti dirbti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 15:19)
smile.gif

Papildyta:

Jau nebe 42? Jau nebe 38? Jau nebe arti 50? biggrin.gif
Sudėtingas brėžinys. Po šiai dienai neįveikei biggrin.gif

bet va ziurek tos kanciso buvusios matyt ir paveike moteriske is pagridnu ir ne i gera, del to vis raso, kad ji kaip moteris mirusi... ale liudna zinai...cia pavzydys kitiem, kaip nesielgti istikus krizei...
Atsakyti
Atejau prasinesti.
Vakar skiepyjosi trys mano merginos iki 35 metu. Dvi kaip niekur nieko, vienai sukilo temperatura iki 37 laipsniu. Ziuresim kas bus ryt.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 19, 19:06)
Atejau prasinesti.
Vakar skiepyjosi trys mano merginos iki 35 metu. Dvi kaip niekur nieko, vienai sukilo temperatura iki 37 laipsniu. Ziuresim kas bus ryt.

Viskas ok bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 20:18)
Viskas ok bus smile.gif

Kitaip ir buti negali.
"Ligone" si fakta tikrai nedramatizuoja. Tiesiog ilsisi, geria arbatas. I vakara skaityti pradejo. Mus visas pas savo seimynas issiunte. Nes mes, sodyboje gyvenancios moteriskes, kaip vistos aplinkui sokinejam... Su amzinu klausimu, na kaip? Ar ko nors reikia? Gal ka nors padaryti, atnesti ir t.t. ?

"Ligone" juokauja, kodel anksciau nepasiskiepyjo.
Atsakyti