Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

B l e t baikit. Kuri nors pabūkit protingesnė ir užbaikit tą idiotišką oponavimą. Arba eikit kitur teršt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 10:42)
B l e t  baikit. Kuri nors pabūkit protingesnė ir užbaikit tą idiotišką oponavimą. Arba eikit kitur teršt.

oi kas sako, ar ne musu drauge mylimuke, visur po temas lankstanti? Tu ir nustok eiti i "musu" tema gi, kaip paprasta, nereiks cia lomkintis , kad neatsakineti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 10:37)

o aš riejuosi?

į kokį klausimą neatsakiau?
norėtum, uždraustum ir kitose temose man būti.
bet nebėr moderatoriaus, tai nepasiskųsi. ir ką modetarius pamatys pasvėręs tavo būdvardžių ir daiktavardžių prieš mane turinį?
diskusijos su priešinga nuomone nesupranti?

bobutė iki šiol gyva. šventėm jos 90tą jubiliejų rugsėjį. eina, lipa laiptais, džiaugiasi kokybišku gyvenimu, anksčiau galva svaigo, nepaėjo.
vis tiek tau negerai?

O kaip pavadint tavo elgesi - pokalbius sitoj temoj su basanoške? Ne, nu ana tai protiskai atsilikusi, ja nx siuncia, ji vis tiek lenda su diarejom, su ja nieks nesneka - vistiek raso. O tu? Juk zinai musu nuomone apie ja, kokio b b sitoj temoj tersi?

Klausimas buvo koks tikslas tokios propagandos pries skiepus. Cia jau nediskusija, nes niekam neidomu. O tu varai ya pati per ta pati.

Nu nu, nubek paverk kamputi kad cambala keikiasi ir moderatoriu nera. Mes be moderatoriu kuo puikiausiai susitvarkom.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 07:53)
Parašyk, kas kaip smile.gif
Reiks mamos paklausti, ar gavo kvietimą kokį skiepytis. Nors ji gali neskubėt, prasirgus, dar truputį , matyt, bus saugi.
Panktaaaaadienis, jėzau, kaip gerai biggrin.gif Tas darbas iš namų su vaikais mane pribaigs biggrin.gif Tikiuosi čiuoš į mokyklas greitai smile.gif
Laukia treniruotė nelengva šįvakar ir šaaaaltas alus rolleyes.gif

kaip nenustebinai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 09:40)
O yra koks maksimalus amžius kada nebegalima jau skiepyt?

Nera tokio su Pfizer, o su AstraZeneca virs 65 nerekomenduojama, bent Vokietijoje.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 10:37)
kur nors taip teigiau?
kaip tik buvo tavo buvo kraštutinė rekacija, manęs nurašymas plokščiažemiams, kai mano patirtis buvo su manimi ant rankų nuo kūdikystės, taigi, ne VBS, ir ne įsivaizdavimai.
beje, ta knyga, kurią nurašei šarlatanams, tą ir teigia: neragina nesiskiepyti, o kaip tik ragina pasverti visus už/prieš, ir tikėtis visokių reackijų. kas negerai?
nuosaikus požiūris į vakcinas.
aš apie tą patį.
ir dar. tik paoponuoju į vyraujančią daugumą. nematau, kad tai uždrausta.
ir nemanau, kad čia kažkas bando kažką perkalbėti.

Butent, kaip man keista, kai i bet kokius klausimus apie vakcinas is kart va sitokia reakcija, zmonem pripaisomos visokios nesamones...
Papildyta:
koks tikslas sios zinutes temoje apie mirti?

QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 11:16)
Mizalai iki smegenu daejo, isterike? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 08:42)
užbaikit tą idiotišką oponavimą. Arba eikit kitur teršt.

nuosaikus požiūris į skiepus, ypač į pastar vakciną - tai idiotiškas oponavimas?
will know in the future.
p.s. Terezza irgi skeptiška jos atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 11:34)

p.s. Terezza irgi skeptiška jos atžvilgiu.

Bet pasake viena karta ir visi suprato smile.gif . O tu vis plesais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 09:01)
O kaip pavadint tavo elgesi  - pokalbius sitoj temoj su basanoške?

vaje, stovyklos vadas. bigsmile.gif
ar man negalima niekur kalbėti?
ir ką dabar daryti, jeigu aš nė prie nieko - nei prie Idomučios, nei prie burbancios, o pati su savim...nė vienos pilnai minčių kaip klonas neatitinku.
ateinu, ir temos suskirstytos.
o Cambala - vadovaujantis balsas ir sarginis šuo visoko.
Jei galėtum, turbūt ir kitose temose, dalyvautum viena su "savo stovykla". bet laimė, anos temos dar nuo seniau egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 10:52)
oi kas sako, ar ne musu drauge mylimuke, visur po temas lankstanti? Tu ir nustok eiti i "musu" tema gi, kaip paprasta, nereiks cia lomkintis , kad neatsakineti lotuliukas.gif

va va, pratrūko draugytė, nebegali pati nuo savęs ir su savimi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 09:40)
O yra koks maksimalus amžius kada nebegalima jau skiepyt?

Nzn, gal nėra tokio?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 11:37)

ateinu, ir temos suskirstytos.

Tai esi tokia buka kad nesupranti jog tavo pokalbiai su basanoške cia nepageidaujami? Ar tu specialiai sarsala keli taip?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 19, 11:51)
Nzn, gal nėra tokio?

Yra minimalus amžius (16 ir 18, priklausomai nuo gamintojo), medikamentinės ir kt. alerginės reakcijos, vaistų vartojimas ir kt.
Viršutinės ribos nėra, žinau iš artimų šaltinių kas ir 99 metų (be 10 dienų) gavo skiepus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 19, 09:36)
Bet pasake viena karta ir visi suprato  smile.gif . O tu vis plesais.

opuojanti dauguma ne taip pat elgiasi?
gi jie irgi toliau kalba nerimo kupinais balsais.
tai db visada opozicijai tylėti?
tu taip supranti demokratiją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 vasario 2021 - 12:36