Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 18:53)
ar aš tam prieštarauju.
aš kaip tik rašiau, jei sirgti, tai tik lengva forma. o ir skiepas nežinomas - baisu.
o tu atrodo, tik skiepu įtikėjusi.
fobijos jūs.
tu ir Nakviša negirdit, ką aš sakau savo postuose.
vaiko suvartya sveikata nėra man įsivaizdavimas.
užtat ir sakau: niekas nežino, kaip imuninė sistema sureaguos.

Kodel neatsakai i klausina? Koks tavo tikslas lakstyti po temas ir nersti visur ta pati per ta pati?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 18, 17:45)
Tik faktas, kad vegetarams sveikiems būti yra gerokai sudėtingiau jau vien dėl to, kad tam reikia labai daug papildų (o tuo pačiu ir atitinkamų žinių (pvz., kad beviltiška ryti ar leistis vitaminą D, nes užkilęs insulinas neleidžia jo įsisavinti, o insuliną savo ruožtu užkelia nuolat kramtomi angliavandeniai, kurie be kita ko dar ir kelia alkį, kuris nulemia vis didesnius suvartojamo šūdmaisčio kiekius ir vis didesnes sveikatos problemas. O sugrąžinus insuliną į bazinį lygį papildų paprasčiausiai nereikės, nes bus įsisavinami sveikam maiste esantys vitaminai.)).

Ne manęs klausi, bet manau, kad dabar gerai padarei smile.gif
Išoriniuose skliaustuose yra tik frazė o tuo pačiu ir atitinkamų žinių, kuri nėra pilnas sakinys, todėl tarp užsidarančių skliaustų nereikia taško.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 18, 15:47)

Iš Šviesos,
mano draugas sirgo, sūnus sirgo, brolis sirgo. kiti pažįstami. skonis lb greit sugrįžo.

Terezza,

yra tiesos, apie ką rašai.
Taip, perdirbtas miiastas yra shit.
analogiškai - ką manai apie mėsos (gyūninio baltymo, ypač kai mėsa šeriama antibais, ne grass-fed, steroidais, etc) poveikį insktams, kenepims, kasai, tulžiai?

todėl pilnos struktūros, kuo mažiau perdirbtas maistas geriausias.
o tiems, kurie dar nenori kankinti gyvūnų - ir renkasi, ką renkasi.
vartoju b12 ir vit D - ko reikia naudoti ir daugumai omnivores.
beje, vit D - šiose platumose ne naujiena, taip pat skandinavija, uk.
ten elimentaru vit d vartoti.
iš etinės pusės: jau geriau šiuos du papildus vartosiu, negu mėsą, nebet ji ims augti ant medžių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 vasario 2021 - 19:02
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 18, 18:54)
Taško prieš uždarant skliaustus nereikia, nei kablelio, nieko.

Po "vitaminai" nereikia irgi? Net jeigu skliaustuose keli pilni sakiniai? Tai paskutinis be taško visad?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 18, 18:56)
Taip, tu visiskai teisi, panasiai, kaip tau nemotais pagyvenusiu zmoniu gyvybes.

O nafik ta gyvybe - gi ne jos artimieji. Nuejo, papezejo bobutei vaistu ir pieno negert ir dingo. Nei pas gydytojus su ta bobute nuejo, nei suderino kazja. Uztat forume plysavo kad neigaliojo draugo mama isgelbejo.
Ir brolis medicina studijuoja - juokesi cia kad pelnysis is neismaneliu visavalgiu. Nes nu visavalgiai tai puokste ligu. Kaip zema...Tokiu teiginiu studentai neturetu buti medikaus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 18, 19:02)
Po "vitaminai" nereikia irgi? Net jeigu skliaustuose keli pilni sakiniai? Tai paskutinis be taško visad?

Taip, paskutinis be. Tarp sskinių taip, tsškas. Bet prieš skliaustus nereik nieko, nebent naujos taisyklės, kurių nežinau, atsirado
Atsakyti
tu ir Nakviša negirdit, ką aš sakau savo postuose.
vaiko suvartya sveikata nėra man įsivaizdavimas.
užtat ir sakau: niekas nežino, kaip imuninė sistema sureaguos.

Nakviša ne negirdi, ji nesivelia į beviltiškas diskusijas. Yra given patirtis ir jos patirtis yra didesnė ir geresnė patirtis, nei kitų patirtis.
Aiškiau?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 18, 17:45)
Tik faktas, kad vegetarams sveikiems būti yra gerokai sudėtingiau jau vien dėl to, kad tam reikia labai daug papildų<strong> (</strong>o tuo pačiu ir atitinkamų žinių<strong> (</strong>pvz., kad beviltiška ryti ar leistis vitaminą D, nes užkilęs insulinas neleidžia jo įsisavinti, o insuliną savo ruožtu užkelia nuolat kramtomi angliavandeniai, kurie be kita ko dar ir kelia alkį, kuris nulemia vis didesnius suvartojamo šūdmaisčio kiekius ir vis didesnes sveikatos problemas. O sugrąžinus insuliną į bazinį lygį papildų paprasčiausiai nereikės, nes bus įsisavinami sveikam maiste esantys vitaminai<strong>.)).</strong>
Va veganizmas jau išėjimas į lankas, nes jokiais papildais negalima gauti sveikatai (ne tk fizinei, bet ir psichinei) būtino cholesterolio. </p>

absurdai. Niekada pas visus nebus vienodai. Visada rasi vagetarų, kuriems D netrūksta kaip ir mėsėdų, kuriems trūksta.
Ankštiniai labai sotūs. Ilgai nesinori po jų valgyti.
Atsakyti
Oo, ziurekit kaip 3 protiskai forumo atsilike veganai atbego pasiaiskinti, nes juos baigia sutrint su miltais🤣🤣
Atsakyti
prie ko čia dabar bažnyčios raganų deginimas?  plokščia žemė ir elektra?
pas jus irgi, tik juoda ir balta?
ar kad su abejone žiūriu į naują, klinikinių tyrimų nepraėjusį normaliai skiepą jau dvelkia fanatizmu?
yra dar ir trečias požiūris. common sense. nesiskiepyti visais įmanomais žemėje skiepais.

šiaip tai labai gerai jos surašė. Tik esmė, kad pačios nesuprato ką ir kam biggrin.gif Parašė pačios prieš save. Tie jų sakiniai tik įrodo koks žmogus gali būti durnas, bukas tame, ko dar neišbandė ir nesupranta, neatrado. Ir kaip fanatiškai tą gali neigti, net žudyti dėl to.
Tą mes čia ir matome. Aš suprasčiau, kad kuri nors iš jų pabuvo vegetare bent 10 metų ir tada aiškina. Arba po vakcinos praėjo bent 10 metų ir jaučiasi absoliučiai sveikos, tai tada galėtų aiškinti, o dabar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 18:59)
Kodel neatsakai i klausina? Koks tavo tikslas lakstyti po temas ir nersti visur ta pati per ta pati?

o tavo? biggrin.gif
Atsakyti

Iš Šviesos,
mano draugas sirgo, sūnus sirgo, brolis sirgo. kiti pažįstami. skonis lb greit sugrįžo.

Terezza,

yra tiesos, apie ką rašai.
Taip, perdirbtas miiastas yra shit.
analogiškai - ką manai apie mėsos (gyūninio baltymo, ypač kai mėsa šeriama antibais, ne grass-fed, steroidais, etc) poveikį insktams, kenepims, kasai, tulžiai?

todėl pilnos struktūros, kuo mažiau perdirbtas maistas geriausias.
o tiems, kurie dar nenori kankinti gyvūnų - ir renkasi, ką renkasi.
vartoju b12 ir vit D - ko reikia naudoti ir daugumai omnivores.
beje, vit D - šiose platumose ne naujiena, taip pat skandinavija, uk.
ten elimentaru vit d vartoti.
iš etinės pusės: jau geriau šiuos du papildus vartosiu, negu mėsą, nebet ji ims augti ant medžių.

Genetiškai modifikuotais kukurūzais šeriamų galvijų ar vištų mėsa yra tikrai ne kas. Bet tai geriau, nei patys kukurūzai ar kitos modifikuotos bei pesticidais ir herbicidais pagardintos augalinės kultūros, nes gyvūno organizmas didelę dalį viso to blogio neutralizuoja. Tik va maistinės vertės ten nedaug. Todėl geriausia yra švariose ganyklose ganomų galvijų mėsa.

Iš etinės pusės galvoju taip: esam mitybos grandinės viršūnėje ir tuo viskas pasakyta. Bet tai nereiškia, kad toleruoju žiaurų elgesį su gyvūnais. Tai dvi skirtingos temos, kurias vegetarai mėgsta suplakti į vieną, todėl tolimesnė diskusija tampa neįmanoma.

P.s. pas mane vit. D ties viršutine normos riba, nors nevartoju jokių papildų. O trigliceridai praktiškai neegzistuoja, nors mėsėdžiai, kaip taisyklė, yra gąsdinami kraujagyslių užsikimšimu.

Taip, paskutinis be. Tarp sskinių taip, tsškas. Bet prieš skliaustus nereik nieko, nebent naujos taisyklės, kurių nežinau, atsirado

Ačiū. Nors buvau tikra, kad ir skliausteliuose reikia dėti tašką, jei ten yra keli sakiniai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 vasario 2021 - 19:31
Priminimas mergaitems -
Si tema buvo sukurta su tikslu be rietyniu, nes trys forumo erkes lindo i visas diskusijas ir keldavo sarsala. Trys erkes tai lutuke, monteverte ir Idomuc. Paakui prie ju prisijunge Burba. Dabar Given nersia.
Gal nereaguojam i erkes?
Atsakyti