Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

O as snekejau su persirgusiais.Jaunais. Sake skonis, kvapas, neatsistate pilnai iki siol, praejo 2-4 menesiai. Ligos eiga - kiekviena diena po siurpriza. Tai dantis skauda, tai ausis, tai inkstus, tai galva. Jaunas vyras, po savaites ligonineje, temperatura niekaip nekrito, pasidare sunku kvepuoti. :)

Skiepas loterija? O liga - ne? :) Pasaulyje visada viskas yra su tikimybe. 100% jums uztikrins tik homeopatai, sarlatanai ir veganizmo propaguotojai. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 18, 17:04)
<p>O as snekejau su persirgusiais.Jaunais. Sake skonis, kvapas, neatsistate pilnai iki siol, praejo 2-4 menesiai. Ligos eiga - kiekviena diena po siurpriza. Tai dantis skauda, tai ausis, tai inkstus, tai galva. Jaunas vyras, po savaites ligonineje, temperatura niekaip nekrito, pasidare sunku kvepuoti. smile.gif
</p><p>Skiepas loterija? O liga - ne? smile.gif Pasaulyje visada viskas yra su tikimybe. 100% jums uztikrins tik homeopatai, sarlatanai ir veganizmo propaguotojai. smile.gif 
</p>

panasiai kai kurie ir pos skiepu jauciasi, kai kurie ir mirsta, kiti poveikia kol kas nezinomi... tik va yra golimybe uzsikresti arba ne, kaip ir uzsikrestus sirgti sunkiai arba ne, o ta mokslinio tyrimo medziaga, eini ir pats leidi tau suleisti ir dar prisiimi atsakomybe uz salutinius poveikius... unsure.gif tai visi ir renkasi, kaip kas nori, kam is kart pulti zeminti zmones iskraipyti ju mintis?kam tu nuolat homeopatija zemini, ar tai nera diletantizmas sitaip elgtis nuolat? niekas nieko 100 pr neuztikrins, tik kam nuolat dergtis, jei turi savo pasirinkima, nejau nesugebi jo apginti argumentais, jei norisi ginti?
Atsakyti

mirtingumas nuo užkalkėjusių kraujagyslių, širdies ligų, diabeto ir vėžio, nuo kurių miršta ne tik veganai.

Nuo šitų miršta tie, kas maitinasi pagrinde perdirbtu (highly processed) maistu, kuriame tikro maisto yra mažiau, nei chemijos. Čia yra taip vadinamos civilizacijos ligos, ir tai nepriklauso nuo maitinimosi pakraipos. Tiek vegetarai, tiek mėsavalgiai gali būti ir sveiki, ir visiški ligoniai, nes esmė yra maisto kokybėje. Tik faktas, kad vegetarams sveikiems būti yra gerokai sudėtingiau jau vien dėl to, kad tam reikia labai daug papildų (o tuo pačiu ir atitinkamų žinių (pvz., kad beviltiška ryti ar leistis vitaminą D, nes užkilęs insulinas neleidžia jo įsisavinti, o insuliną savo ruožtu užkelia nuolat kramtomi angliavandeniai, kurie be kita ko dar ir kelia alkį, kuris nulemia vis didesnius suvartojamo šūdmaisčio kiekius ir vis didesnes sveikatos problemas. O sugrąžinus insuliną į bazinį lygį papildų paprasčiausiai nereikės, nes bus įsisavinami sveikam maiste esantys vitaminai.)).
Va veganizmas jau išėjimas į lankas, nes jokiais papildais negalima gauti sveikatai (ne tk fizinei, bet ir psichinei) būtino cholesterolio. 

Montekrista, paryškinau taškus su skliausteliais. Reikia dar taško tarp skliaustelių, ar ne? Man rodos, kad taip, nes antruose skliaustuose yra keli sakiniai, bet nesu tuo tikra. Paprotink, plyz. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 vasario 2021 - 17:48

Beje, skaiciau apie ilgalaikius poveikius. Labai nesigilinau, bet ilgalaikiais poveikiais laikomi tie, kurie palieka pasekmes ilgam laikui. Tokie paprastai pasirodo per 2-4 menesius (tikslaus skaiciaus negarantuoju, bet eile aiski), taigi testuojant skiepus jau pasirodo. :)

Cia tik SM, vis snekama, mol kaip del ilgalaikiu, gi jie pasimatys uz 20 m. :) O pasirodo SM VBS net terminu neismano. :) Kaip netiketa.

Atsakyti

O as snekejau su persirgusiais.Jaunais. Sake skonis, kvapas, neatsistate pilnai iki siol, praejo 2-4 menesiai. Ligos eiga - kiekviena diena po siurpriza. Tai dantis skauda, tai ausis, tai inkstus, tai galva. Jaunas vyras, po savaites ligonineje, temperatura niekaip nekrito, pasidare sunku kvepuoti. :)

Skiepas loterija? O liga - ne? :) Pasaulyje visada viskas yra su tikimybe. 100% jums uztikrins tik homeopatai, sarlatanai ir veganizmo propaguotojai. :) 

Man uoslės nebuvo 2 dienas, paskui staigiai atsistatė. Daugiau jokių kitų požymių, apart perštinčios gerklės ir slogos kaip kad eilinio peršalimo metu. 

Ir džiaugiuosi, kad galėsiu nesiskiepyt. Nesu prieš skiepus, bet šitas man atrodo ypatingai nepatikimai.

Atsakyti
Grizo mano trys merginos, paskiepytos „AstraZeneca“ vakcina. Jos dirba mokytojom. Tai va, skiepyjimo metu iskarto apsvaigo. Apsvaigimo pojutis buvo praejus 2 val., kai grizo namo. Durio vietoje jaucia mauduli.

Itaria, kad visa tai jaucia, nes yra ypatingas isiklausimas i save. Gavo skrajutes, kur nurodytas vakcinos kodas, serijos numeris ir t.t. vakcinos aprasymas, isvardintos indikacijos, telefono Nr. pranesimui, jei kas negerai.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2021 02 18, 18:45)
Nuo šitų miršta tie, kas maitinasi pagrinde perdirbtu (highly processed) maistu, kuriame tikro maisto yra mažiau, nei chemijos.
...

Esu labai dekinga Terezzai, uz nuoroda i inforamcinius saltinius. Isties, labai daug medziagos apmastymui, kuris vercia perziureti tai ka valgai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 18, 18:07)
Grizo mano trys merginos, paskiepytos „AstraZeneca“ vakcina. Jos dirba mokytojom. Tai va, skiepyjimo metu iskarto apsvaigo. Apsvaigimo pojutis buvo praejus 2 val., kai grizo namo. Durio vietoje jaucia mauduli.

Jei reikes skiepytis del kelioniu, tai manau jau bus galima nusipirkti skiepa uz savo lesas. Man Zeneca maziausiai patinka.
Simasius savo fb raso kad siuo metu pasirinkti negalima.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2021 02 18, 17:48)
>Ir džiaugiuosi, kad galėsiu nesiskiepyt. Nesu prieš skiepus, bet šitas man atrodo ypatingai nepatikimai.</p>

Tai kad neaisku niekas. As pvz nezinau ar man reikes skiepytis jei antikuniu jau buvo rasta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 18, 14:23)
O as taip nemanau.
Kita vertus, bet kokiu atveju, mano dabartinis gyvenimas yra loterija. Kaip ir bet kuriam kitam. Niekas is musu nezino, kada ir del ko mirs.

ar aš tam prieštarauju.
aš kaip tik rašiau, jei sirgti, tai tik lengva forma. o ir skiepas nežinomas - baisu.
o tu atrodo, tik skiepu įtikėjusi.

QUOTE(Moonte @ 2021 02 18, 14:23)
Yra zmones, kurie nesugeba be fobiju gyventi.

fobijos jūs.
tu ir Nakviša negirdit, ką aš sakau savo postuose.
vaiko suvartya sveikata nėra man įsivaizdavimas.
užtat ir sakau: niekas nežino, kaip imuninė sistema sureaguos.

prie ko čia dabar bažnyčios raganų deginimas? plokščia žemė ir elektra?
pas jus irgi, tik juoda ir balta?
ar kad su abejone žiūriu į naują, klinikinių tyrimų nepraėjusį normaliai skiepą jau dvelkia fanatizmu?
yra dar ir trečias požiūris. common sense. nesiskiepyti visais įmanomais žemėje skiepais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 vasario 2021 - 18:54
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 19:48)
ar aš tam prieštarauju.
aš kaip tik rašiau, jei sirgti, tai tik lengva forma. o ir skiepas nežinomas - baisu.
o tu atrodo, tik skiepu įtikėjusi.

Loterijos zaisti nenoriu, nes man skiepas butinas. Realiai ziurint, susirgus as neturiu sansu isgyventi. Nors sirgau kraujo veziu, darini man isoperavo is plauciu. Plauciai, mano achilo kulnas.
Dziaugiuosi, kad esu paskiepyta Prevenar13, dar ir tai suteikia sansa...
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 18, 17:45)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72785708" data-time="1613651738">
<div>
<p>mirtingumas nuo užkalkėjusių kraujagyslių, širdies ligų, diabeto ir vėžio, nuo kurių miršta ne tik veganai.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Nuo šitų miršta tie, kas maitinasi pagrinde perdirbtu (highly processed) maistu, kuriame tikro maisto yra mažiau, nei chemijos. Čia yra taip vadinamos civilizacijos ligos, ir tai nepriklauso nuo maitinimosi pakraipos. Tiek vegetarai, tiek mėsavalgiai gali būti ir sveiki, ir visiški ligoniai, nes esmė yra maisto kokybėje. Tik faktas, kad vegetarams sveikiems būti yra gerokai sudėtingiau jau vien dėl to, kad tam reikia labai daug papildų<strong> (</strong>o tuo pačiu ir atitinkamų žinių<strong> (</strong>pvz., kad beviltiška ryti ar leistis vitaminą D, nes užkilęs insulinas neleidžia jo įsisavinti, o insuliną savo ruožtu užkelia nuolat kramtomi angliavandeniai, kurie be kita ko dar ir kelia alkį, kuris nulemia vis didesnius suvartojamo šūdmaisčio kiekius ir vis didesnes sveikatos problemas. O sugrąžinus insuliną į bazinį lygį papildų paprasčiausiai nereikės, nes bus įsisavinami sveikam maiste esantys vitaminai<strong>.)).</strong>

Va veganizmas jau išėjimas į lankas, nes jokiais papildais negalima gauti sveikatai (ne tk fizinei, bet ir psichinei) būtino cholesterolio. </p>
<p> </p>
<p><strong>Montekrista, </strong>paryškinau taškus su skliausteliais. Reikia dar taško tarp skliaustelių, ar ne? Man rodos, kad taip, nes antruose skliaustuose yra keli sakiniai, bet nesu tuo tikra. Paprotink, plyz. </p>

Taško prieš uždarant skliaustus nereikia, nei kablelio, nieko.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 19:53)

fobijos jūs.
tu ir Nakviša negirdit, ką aš sakau savo postuose.

Taip, tu visiskai teisi, panasiai, kaip tau nemotais pagyvenusiu zmoniu gyvybes.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 18, 17:47)
<p>Beje, skaiciau apie ilgalaikius poveikius. Labai nesigilinau, bet ilgalaikiais poveikiais laikomi tie, kurie palieka pasekmes ilgam laikui. Tokie paprastai pasirodo per 2-4 menesius (tikslaus skaiciaus negarantuoju, bet eile aiski), taigi testuojant skiepus jau pasirodo. smile.gif
</p><p>Cia tik SM, vis snekama, mol kaip del ilgalaikiu, gi jie pasimatys uz 20 m. smile.gif O pasirodo SM VBS net terminu neismano. smile.gif Kaip netiketa.
</p>

Mama su sese prasirgo, lyg ir jokių šalutinių neliko, tfu tfu.
Užsisakisu Petro imperatorienę ir Tarnaitės pasakojimo tęsinį!!!
Atsakyti