Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 14:35)
Oi, taip visi skaitė.
šitie skaičiai apie numarintus vaikus išties kelia rūpestį ir yra žymiai didesni nei mirtingumas nuo užkalkėjusių kraujagyslių, širdies ligų, diabeto ir vėžio, nuo kurių miršta ne tik veganai.

Nepradek plestis.
Faktas yra tas, kad tu lakstai per visas temas ir skleidi " tiesa" kokie yra baisus skiepai ir kokie dar nezinomi pasaliniai poveikiai. Tavo koks tikslas tokio elgesio?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 18, 11:45)
Ne ten given rašai. Dėl vakcinacijos kliedesių nekomentuoju, rimtu veidu nesigauna.

Dėl vakcinacijos ir tikri medikai visada su protu.
Lb patiko knyga Dr. Stephanie Cave ir Deborah Mitchell "Ką gydytojas glai nutylėti apie vaikų skiepus".
Nuosaikusis požiūris, nei 100proc už, nei antivakcerinis.
Nes taip ir yra.
Gauni skiepą nuo VIENOS ligos (na, max trijų keturių kūdikystėje) bendros imuninės sistemos sąskaita.
O toliau - loterija.

Tuo labiau šie naujieji skiepai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 vasario 2021 - 14:50
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 18, 13:45)
Ne ten given rašai. Dėl vakcinacijos kliedesių nekomentuoju, rimtu veidu nesigauna.

toki bukuma man sunku suprasti

Serious adverse reactions are uncommon and deaths caused by vaccines are very rare.
https://www.ncbi.nlm...les/PMC4599698/
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 14:50)

Nedaryk is temos balagano ir pasiimk is cia savo basanoške. Jai i sita tema negalima.
Nori kalbet - geriau papasakok ar skauda buvo kusi depiliuotis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 14:50)
Dėl vakcinacijos ir tikri medikai visada su protu.
Lb patiko knyga  Dr. Stephanie Cave ir Deborah Mitchell "Ką gydytojas glai nutylėti apie vaikų skiepus".
Nuosaikusis požiūris, nei 100proc už, nei antivakcerinis.
Nes taip ir yra.
Gauni skiepą nuo VIENOS ligos (na, max trijų keturių kūdikystėje) bendros imuninės sistemos sąskaita.
O toliau - loterija.

Tuo labiau šie naujieji skiepai.

Žėk, tavęs niekas neverčia skiepytis. Kaip ir neverčia tavęs valgyti gyvulines kilmės maisto. Turi savo tiesas - turėk. Ar kas tau neleidžia? Ar būtina bėgioti per visas temas ir skleisti savo tikėjimo tiesas?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 14:35)
Oi, taip visi skaitė.
šitie skaičiai apie numarintus vaikus išties kelia rūpestį ir yra žymiai didesni nei mirtingumas nuo užkalkėjusių kraujagyslių, širdies ligų, diabeto ir vėžio, nuo kurių miršta ne tik veganai.

Butent, randa kelis nelabai sveikus zmones kaip pavzydzius ir mojuoja jais, o kiek serganciu nuolat ir valganciu viska, kazko nemato...
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 18, 14:57)
Žėk, tavęs niekas neverčia skiepytis. Kaip ir neverčia tavęs valgyti gyvulines kilmės maisto. Turi savo tiesas - turėk.  Ar kas tau neleidžia? Ar būtina bėgioti per visas temas ir skleisti savo tikėjimo tiesas?

taves gal atsiklausti, kuom jusu temos geresnes?
Atsakyti

Given,mano jaunystės laikų draugė dirba Santarose.Med.sesutė jinai.Persirgusi corona pervesta į karštuosius taškus.Tai pasakojo,kad pirmame etape ligonių buvo mažai,tiems kuriems reikėjo palaikomojo kvėpavimo, į skyrių patekdavo be sąmonės.Antrajame etape ligonių daug,į skyrių kai kurie dūstantys būdavo sąmoningi.Va,tada sakė,yra baisu-žmogus dūsta,į tave žiūri, nieko negali pasakyti,tik blaškosi.

Tai,gal vis tik geriau skiepai,nei tokia ligos eiga?

Eikit jūs,neįvardijamos po velnių,nekišę savo sveiko gyvenimo būdo.Atsibodo,per visas temas tas pats per tą patį.

Vsio, varau į mišką su šuniais,vis didesnė nauda,nei tušti debatai.

Atsakyti
Šiandien visai neskaudėjo.
Ir šiaip nepasakyčiau, kad skauda.
bet buvo mėlynos spalvos vaškas. nematytas man.

esu gavus šokolado, gelsvos, rasuvos. (lb išbėrė nuo rudos)

Specai sako, nuo ciklo dienos priklauso. geriausia iškart po MM.
prieš MM - lb jautru būna viskas.

QUOTE(Nakviša @ 2021 02 18, 12:57)
Žėk, tavęs niekas neverčia skiepytis. Kaip ir neverčia

ir aš neverčiu.
kaip suprantu diskutuoti dar galima.
visur vyksta diskusija.
ar čia tik klonai linksi į vieną mintį.

ar kur sakiau, kad vakcinos išvien blogai?

QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 18, 13:15)
Tai,gal vis tik geriau skiepai,nei tokia ligos eiga?

nieks nežino, kas geriau.
todėl rizika visad išliks.
vienas imunologas sako. patenka į ligonines tik 1proc.
o kiek dar besimptomių, tad žinoma, būti tuo baisiuoju atveju bet kokiu atveju sunku.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 18, 13:15)
Eikit jūs,neįvardijamos po velnių,nekišę savo sveiko gyvenimo būdo.

nieks nekiša.
nemačiau.
postai yra ir apie keto, viduržemio, ir cambala receptais pasidalina. gerai tam kupranugariui matyt.
terezza gi aiškino, kad negerai, grūdai, miltai, cukrus ir tt. ar kas jai aiškino, kad ji kam nors ką nors aiškina?
taigi, visos po truputį atatinkamai.

etinė reikalo pusė - skaudi, todėl reaguojama per ego.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 vasario 2021 - 16:06
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 15:39)
ar kur sakiau, kad vakcinos išvien blogai?

Tavo siūloma perskaityti knyga neatlaiko jokios kritikos. Nebent galima skaityti kaip mokslinės fantastikos meninį kūrinį.
Dar galiu pasiūlyti paskaityti Palmiros horoskopus, apsilankyti pas kokią Taro kortų būrėją (ar kaip ten), susirasti nušvitusį šamaną, kad atvertų trečią akį ir išvalytų aurą.
Atsakyti
Ne vien ji. nebūtinai tik šita.
viena iš jų. ir mano vaiko patirtis. ir kitos patirtys, kurios oficialiai registruotos visose šalyse.
net medikai nedrįstų teigti, kad vakcinos neturi side effects.
taigi, cool off.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 15:47)
postai yra ir apie keto, viduržemio, ir cambala receptais pasidalina. gerai tam kupranugariui matyt.
terezza gi aiškino, kad negerai, grūdai, miltai, cukrus ir tt. ar kas jai aiškino, kad ji kam nors ką nors aiškina?
taigi, visos po truputį atatinkamai.

etinė reikalo pusė - skaudi, todėl reaguojama per ego.

Skirtumas tarp tereses ir taves yra toks, kad ji raso idomiai, nekisdama savo nuomones, o tu savo nuomone britkai kisi.
Skaityk straipsni, cia rasi apie save
https://m.delfi.lt/m...php?id=83106689

Ar ir jūs jaučiate, kad veganai piktesni?

O taip. Ir tai nutinka ne tik dėl fiziologinių dalykų, absitencijos priepuolių, bet ir dėl psichologinių priežasčių: kas ne su manimi, tas prieš mane.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 vasario 2021 - 16:14
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 16:07)
Ne vien ji.  nebūtinai tik šita.
viena iš jų. ir mano vaiko patirtis. ir kitos patirtys, kurios oficialiai registruotos visose šalyse.
net medikai nedrįstų teigti, kad vakcinos neturi side effects.
taigi, cool off.

Gali dar kitus irgi paskaityti. Yra sekėju ir apšviestųjų. Yra tikinčių kad beždžionėmis virs, yra tikinčių, kad embrionų negimusių skiepais naudojasi. Ir čia tikros realios bylos. Lietuvos teismuose. Tai aš pilnai tikiu, kad pilna visokių atvejų iš įtikėjusių.

Atsakyti