Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Man sesele pries geras 3 sav skambino, klause ar mama skiepysim. Sakiau kad ne kol kas. O mamos pussesere 84 metu pirmu skiepu paskiepyta nieko nejaute blogo, tik durio vieta truputi skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 10:44)
Man sesele pries geras 3 sav skambino, klause ar mama skiepysim. Sakiau kad ne kol kas. O mamos pussesere 84 metu pirmu skiepu paskiepyta nieko nejaute blogo, tik durio vieta truputi skaudejo.

Aš stabligės skiepo vietą dar dabar pasikasau, nors skiepas buvo darytas praėjusį gruodį.
Mažiausio klasės vadovė gavo pirmą vakciną prieš dvi savaites, sakė dieną jautėsi kaip gerokai šampano padauginusi.
Greičiau pasiskiepyti, noriu keliauti. Apklausa buvo, pageidavimas išreikštas teigiamu atsakymu.
Atsakyti
mes skiepysim4s, mama irgi.
Atsakyti

na ką, šiandien eilė depiliacijai, dar antakius pasidarysiu. kokius auginat? išsipešat visai ir pieštuku persipiešiat, ar natūralius, tankius (kaip dabar mada buvo), dažot chna, ar permanentu, ar dar kaip kitaip?
rudai, rusvai, juodai, o gal visai niekaip?

Kadangi pusė mano antakių praplikę,gal amžius, gal pešiojimai visą gyvenimą padarė savo.Pasidariau permanentinį makiažą.Gėrių gėris,reikia Nobelio premiją skirti tam, kas padarė šitą atradimą. :wub:

Mama parėjo su skiepu.Klausiu, ar labai skaudėjo?Ta, atsako, ai, niekis,bac ir viskas :D Žiūrėsim,ką vakare kalbės.

Atsakyti
Teta gavo jau abu skiepus. Ir nekaip jautėsi, ir tempa buvo, ir dūrio vietą skaudėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 18 vasario 2021 - 12:43
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 08:44)
O mamos pussesere 84 metu pirmu skiepu paskiepyta nieko nejaute blogo, tik durio vieta truputi skaudejo.

nuo pirmo skiepo daugkam nieko.
o po antro yra kam blogai.
draugo mamą (ji medikė) suėmė, (jai virš 70), dvi dienas vos pašliaužė.
o kas long term, kokios pasekmės?
tikėkimės nieko blogo. (jei sąmokslo nėra).
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2021 02 18, 07:54)
Gerai, kad dar liko koks naujas pirmas kartas smile.gif

oho. netgi taip.
negi su peiliuku iki šiol ar chem kremu?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 12:54)

Yra yra. Žeme plokščia ir mus visus valdo reptiloidai - masonai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 12:54)
nuo pirmo skiepo daugkam nieko.
o po antro  yra kam blogai.
draugo mamą (ji medikė) suėmė, (jai virš 70), dvi dienas vos pašliaužė.
Papildyta:

As tai skaiciau ( ne vbs) kad veganu seimynele ant tiek issekino kudiki, kad ana vos medikai atpompavo. O Rusijoje viena vegane taip ir numarino savo 3 ju metu dukra.
Pavojinga buti veganu, ypac kai dabar tokia mada uzejo. Juk neaiskios pasekmes.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 18, 09:48)

Listėja, ar antakių nėra iki pusės? skydliaukės bėdos gali būti.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 18, 10:57)
Yra yra.

yra.
mano vaikui išties buvo pasekmės.
ir jų susilaukė ir n kitų žmonių.
todėl ir sakau - duok d, kas nebūtų nieko blogo.
skiepai ne papildai, ir vien ant šalia skiepo informacija su galimais šalutiniais side effects jau ką reiškia.
gerai, jei imuninė sistema nesureaguos. o jeigu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 13:29)
yra.
mano vaikui išties buvo pasekmės.
ir jų susilaukė ir n kitų žmonių.
todėl ir sakau - duok d, kas nebūtų nieko blogo.
skiepai ne papildai, ir vien ant šalia skiepo informacija su galimais šalutiniais side effects jau ką reiškia.
gerai, jei imuninė sistema nesureaguos. o jeigu.

Ne ten given rašai. Dėl vakcinacijos kliedesių nekomentuoju, rimtu veidu nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 15:16)
Vaistuku negeri...Blogai.

kokius pati geri? kokius patarsi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 18, 11:06)
As tai skaiciau ( ne vbs) kad veganu seimynele ant tiek issekino kudiki,

Oi, taip visi skaitė.
šitie skaičiai apie numarintus vaikus išties kelia rūpestį ir yra žymiai didesni nei mirtingumas nuo užkalkėjusių kraujagyslių, širdies ligų, diabeto ir vėžio, nuo kurių miršta ne tik veganai.
Atsakyti