Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 12:48)
Matet More korone prie Mindaugo tilto?🤣

Per TV kažkokią rodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 16, 16:59)
išsikepiau pagal šitą receptą  wub.gif

Ne cia pataikei su savo receptu.
Uzknisai su savo veganizmu.
Atsakyti
Va sito tai noreciau
1. Didžiausias patiekalas švenčių valgiaraštyje – keptas kupranugaris

Pateikiamas kupranugaris būna įdarytas aviena, kuri būna įdaryta vištiena, o vištiena įdaroma žuvimi, žuvis būna prifarširuota kiaušiniais. Sotu, tiesa? Tokiu keistu patiekalu neretai vaišinami svečiai beduinų vestuvėse.

Tik cia netikslus receptas. Ten eina daug prieskoniu, darzoviu, dziov ir svieziu darzoviu.

Papildyta:
Uj, sitas nerealus receptas - pigu skanu ir greit
https://receptai.lid...nas-su-bulvemis

Visalaik lidl fazanus is uk pries sventes saldytus siulydavo. Simet pries Kaledas nebuvo. Greiciausiai rysium su covid.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 17, 20:36)
Ne cia pataikei su savo receptu.
Uzknisai su savo veganizmu.

Manęs neužkniso. Aš irgi kėliau vegan receptą, ar man galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 17, 22:04)
Manęs neužkniso. Aš irgi kėliau vegan receptą, ar man galima? smile.gif

Galima. Kol nebandai isspaust is nariu asarou " ar jums negaila kiaulyciu" biggrin.gif .
Nu man negaila tu kiauliu. Ir vistu negaila. Ir eriuku. Ir ka dabar?
Man senuku gaila, man vaiku naslaiciu gaila, gaila Afrikos nedavalgiusiu vaiku. Man dabar eit po visus portalus skalambyt iad visi turit gailet ko man gaila?
Atsakyti
Labas rytas, ačiū M smile.gif
na ką, šiandien eilė depiliacijai, dar antakius pasidarysiu. kokius auginat? išsipešat visai ir pieštuku persipiešiat, ar natūralius, tankius (kaip dabar mada buvo), dažot chna, ar permanentu, ar dar kaip kitaip?
rudai, rusvai, juodai, o gal visai niekaip?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 08:55)
na ką, šiandien eilė depiliacijai, dar antakius pasidarysiu. kokius auginat? išsipešat visai ir pieštuku persipiešiat, ar natūralius, tankius (kaip dabar mada buvo), dažot chna, ar permanentu, ar dar kaip kitaip?

Aš vakar p depiliaciją apturėjau po 3mėn karantino.
Nesuprantu, kam gali patikt natūral. Atrodo, kad ten dredai tuoj pradės veltis.
Antakių nepešioju, nes nereikalingi neauga, kokį vieną kitą išsišokėlį tik ištraukiu. Dažau chna.
Atsakyti
Man gaila kiaulyčių. Bet mano organizmui labiausiai tinka maždaug paleo mityba. Todėl man įdomu įvairūs receptai. Blynai, tiesa, nelabai-niekada jų nemėgau, kaip ir picų/lazanijų/varškėtukų.
Negaliu gyventi be alyvuogių. Dabar atradau turkų parduotuvėje, kad man skaniausios-jos tokios "nenukartintos", o visos tos stiklainiukuose kur plaukioja tai beskonės arba acto privaryta.

Beje, labai skanus pyragas gavosi pakoregavus va šitą ar kažkurį kitą panašų:

https://worldrecipes...gas-pagal-beata

Sumaliau avižų dribsnių, dėjau migdolų miltų. Tik kriaušes dėjau su cinamonu ir kardamonu.
O pagrindą dariau sviestas+paprasti miltai.
Tas viršus su migdolų plokštelėmis žiauriai skanu smile.gif

Plaukus jau nukirpo, jėga. Antakiai mano labai vešlūs, vašku daro ar kartais pešioju, daugiau nieko mandresnio. Depiliacijos ten nesu dariusi ax.gif Gerai, kad dar liko koks naujas pirmas kartas smile.gif
Atsakyti

Va sito tai noreciau
1. Didžiausias patiekalas švenčių valgiaraštyje – keptas kupranugaris

Žvengiau balsu.Aš tave įsivaizduoju kaip liekną moterį,na maždaug dėvinčią s dydžio drabužius.Tai,va, tokia sėdi prie su peiliu ir šakute prie mėsos kalno. :lol:

Už fazaną ačiū,niekada net nepagalvojau,kad tokių dalykų būna.Man,kaip paukštienos gerbėjai,tai super patiekalas.Šnd pralėksiu per Lidl'ą.

Pas savo nagučių fėją pateksiu tik kitą treč.Dar nagai būt nieko, bet gi kažkaip sugebėjau vieno nago laką visiškai pamesti :blink:

Šnd mama eina skiepytis.Biškiuką man neramu.O,mama rami kaip belgas.Sakė atsibodo tupėti saugomai namuose.Na,bus matyti,kaip seksis,parašysiu.

Atsakyti
Dazniausiai deviu m dydi. Apie ta kepta idaryta kupru emyratuose pasakojo kad labai ypatingom progom kepa, vestuvems kokioms. Tai pas juos i vestuves susirenta simtai sveciu, tai tas keptas kupris sprogtu ore.

Papildyta:
Bet tai kai skaitau apie tas vakcinas, tai man prasciausia atrodo ta paskutine zeneca. Snd kaip tik delfyje buvo jos inf aprasymas idetas - skiepyja tik nuo 18 ( kitos gi nuo 16) ir iki 65 m. Skiepo veiksmingumas iki 70 %, o veiksmingumo laikotarpis neaiskus.
Ir dar parasyta kad perspeti jei kraujostlruvos daznos ir geri krauja skystinancius. Tai daugelis sirdininku geria krauja skystinamcius, nuo ko jiems ir daznos kraujosruvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 vasario 2021 - 10:26
Turiu dvi pažįstamas, panašaus amžiaus, virš 50, jau gavusias po vieną skiepą. Vienai visiškai nieko, o kita kurį laiką jautėsi tikrai nekaip. Aš suprantu, kad tam tikras jautimasis nekaip kelias dienas nereiškia kažko labai blogo, norma.
Tėtis sulaukė sms ar nori būti įtrauktas į paskiepijamų sąrašą vasario pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 08:55)

niekaip ničniekaip, juodi savaime
Atsakyti