Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Nu va, po kirpėjos. Nutrumpino per daug, bet aj, ataugs, plius namie sėdžiu gi unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 15, 22:04)
Nu va, po kirpėjos. Nutrumpino per daug, bet aj, ataugs, plius namie sėdžiu gi unsure.gif  biggrin.gif

Tai negali pasakyt ko nori?
Juk jos klausia.
Atsakyti
siuksles susirinkit

QUOTE(cambala @ 2021 02 15, 22:08)
Yra yra tavo verkslenimai senas suo temutej kaip debibilu seimynele nesirupinot, mizinot lovoj, pas vetus nevedet. Ir nugaiso.
Jusu seimynele esat asocialu - vaiku myzanciu gydytojui nerodo, sunys tiek pas tave tiek 0as tavo sese myza visur, tu myzi i kelnes...
Suaugusi boba irgu myzi, pusles nelaikai, uzuolaidu neplauni ir dulkiu nevalai savo barake...😣

Papildyta:

Matem tavo " uz neto" - apsimyzus sedejai debila jorka apsikabinus  per naujus 2018 metus
ax.gif
O tavo meme tuo tarpu pas savo tevus vaisinga moteri nusivedes svente ax.gif  ax.gif  ax.gif ...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 15, 22:17)
Tai negali pasakyt ko nori?
Juk jos  klausia.

Sakiau, rodžiau, bet žo. Gerai tai, kad visai įdomu ir tokiai pabūt rolleyes.gif
Atsakyti

siuksles susirinkit

Švaru ten,kur nešiukšlinama.Siūlau pradėti nuo savęs. :hi:

Valstybės gimimo diena,ar vėliavas iškėlėte? :lietuva:

Šnd Užgavėnes,kaip mano sūnus sakydavo-blyninės.Nusipirkau mielių,buvo mintis kepti mielinius blynus.Bet pasėdėjau,su draugyte paplepėjau,ir praėjo noras,nekepsiu gi sau vienai trijų blynų :P

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 16, 09:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72784418" data-time="1613423202"><div><p>siuksles susirinkit</p></div></blockquote><p>Švaru ten,kur nešiukšlinama.Siūlau pradėti nuo savęs. hi.gif
</p><p>Valstybės gimimo diena,ar vėliavas iškėlėte? lithuania.gif
</p><p>Šnd Užgavėnes,kaip mano sūnus sakydavo-blyninės.Nusipirkau mielių,buvo mintis kepti mielinius blynus.Bet pasėdėjau,su draugyte paplepėjau,ir praėjo noras,nekepsiu gi sau vienai trijų blynų tongue.gif
</p>

Blynus ryte iškepiau, vėliavą iškabinom balkone, daba bus treniruotė ir tadaaaa šlamšiu eklerą biggrin.gif
Atsakyti

Su švente!!!

:lietuva:

Atsakyti
išsikepiau pagal šitą receptą wub.gif
Atsakyti
Libano krikščionio ir palestiniečių pabėgėlio konfliktas (reik žinot šiek tiek istorijos) , nusikėlęs į teismą ir sukėlęs riaušes visoje šalyje. Įtraukiantis, emocinis, rekomenduoju smile.gif
https://m.imdb.com/title/tt7048622/
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 17, 09:43)
Libano krikščionio ir palestiniečių pabėgėlio konfliktas (reik žinot šiek tiek istorijos) , nusikėlęs į teismą ir sukėlęs riaušes visoje šalyje. Įtraukiantis, emocinis, rekomenduoju smile.gif
https://m.imdb.com/title/tt7048622/

Mačiau, rodė per LRT, patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 16, 10:43)
Švaru ten,kur nešiukšlinama.Siūlau pradėti nuo savęs. hi.gif
Valstybės gimimo diena,ar vėliavas iškėlėte? lithuania.gif
Šnd Užgavėnes,kaip mano sūnus sakydavo-blyninės.Nusipirkau mielių,buvo mintis kepti mielinius blynus.Bet pasėdėjau,su draugyte paplepėjau,ir praėjo noras,nekepsiu gi sau vienai trijų blynų tongue.gif

Panasiai ir man vakar buvo. Buvau pazadejusi vaikam, kad iskepsiu jiems vafliu. O gi ziuriu, kiekviena mamyte iskepe savo vaikam blynu. Na galvoju, dar as savo vaflius... Na jau ne, pakalbejau su vaikais, kad kepsiu kokia kita diena, dabar lai visi vienas kitu blynus valgo. Taigi, sis malonumas dar mane laukia ateityje.

Su praejusiom Sventem wub.gif
Atsakyti
Matet More korone prie Mindaugo tilto?🤣
Atsakyti