Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Yra kas Lt su siūlu daro
Man irgi užtenka tris plaukus išpešt, bet reik dažyt.
P*tę su cukrum depiliuoju kartais, nes ilgiau neatauga, bet labiau skauda
Atsakyti

O aš niekur neprisiskambinu. Matyt, nereikia niekam klientų angel_not.gif

O,tai tu neturi savo pastovios meistrės?Žinai,aš irgi nežinomiems nr neatsiliepinėju,visa savaitė pildosi tik savais vardiniais klientais,kurie man ištikimi n metų.

Esu pasidariusi antakių ir akių vokų permanentus.Kaip aš esu patenkinta. :lady: Matau,vaikšto moterys išplaukusiais veidais,o aš ryški,ir labai sau graži :P Dar reikia lūpas ryžtis pasidaryti.Dbr kai su kaukėmis visi, labai tinkamas tam laikas.

Šnd pagalvojau,na kaip pasiilgau elementarių lūpų dažų.Įdomu kur maniškiai yra,ko tai seniai bemačiau :hmm:

Atsakyti
oj bl kaip lūpas skauda biggrin.gif Bet klaidą dariau bandydama pilnai lūpas permanentiniu, pakaktų tik apvadų - laiko va ja trejus metus. Tai darysiu kitąsyk tik apvadus, mažiau kankintis biggrin.gif
Atsakyti
Plaukus ir antakius dažaus namie jau seniai.
Nu tai pabūsiu nesikirpus dar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 21:27)
Lisiteja, cambala
O jūs kainas kelsit, kad atsigriebt? Ar nuleisit, kad daugiau klienčių ateitų pinigų palikt? biggrin.gif
Camba
O tai tas tavo foto, tu su juo ir putę pyškini? Nes kiek žinau negalima, nes oda tamsesnė, daug jautresnė plonesnė

Ne. Po pirm9 karantino kaip susitarusios daugiau palikdavo. Kol priemones nepabrangusios, kainu nieks nekels.

Nu kaip cia pasakyt 🤣- palieku as plaukeliu, nesidarau plikai. Juostele plauku palieku. Kur oda ne tokia plona su tuo epiliatoroum, o kitur su skustuku.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 12, 08:48)
Nu jau su savo pute tai esu kuo tikriausiai nuolatinė biggrin.gif ,

Tai kaip tau vietos gali nesurast? Nu ok, nepirmadieniui, bet veliau. Visi gi supranta kad apsukos mazesnes.
Atsakyti
Neina prisiskambinti depiliacijai.

kur su siūlu daro Kaune?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 06:59)
Su antakiais niekur eiti nereikia, jie natūraliai juodi taip, kad manęs klausia, kur juos dažau biggrin.gif

manęs irgi taip pat klausia.
tik lb greit visko priauga po lankais.

dar naujiena: anksčiau kosmetologės viršutinės antakių linijos neliesdavo (koreguodavo tik apatinę), Indijoj siūlu visad liesdavo, grįžtu lietuvon, jau ir čia pokyčiai. kažin kodėl?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 12, 09:57)

Tai kaip tau vietos gali nesurast? Nu ok, nepirmadieniui, bet veliau. Visi gi supranta kad apsukos mazesnes.

Supratau, kad dar gal išvis neregistruoja. Sakė praneš smile.gif
Atsakyti
Vegan tortukas, žiauriai skanus gavosi essen.gif
https://amritaplanet...source=omnisend

Iš Šviesos,
Kažkada klausei, ar Vilniuj yra 50m baseinas. Prisiminiau, kad yra Elektrėnuose. 45min kelio, na bet vis šis tas.

Nudažiau dukrai sruogas mėlynai wub.gif tokia gražiai švelni gavosi.
Tuoj būsiu konkurentė Lisitėjai biggrin.gif
O šitą, sakyk, kaip žinot, kiek % oksidantą naudot prie tam tikro spalvos nr? Man light cacao gavosi nelabai light, o jei vietoj 6% pamaišyčiau perpus 6 ir 9? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 13 vasario 2021 - 21:06
čia jau ne tik vegan, čia jau visas raw.
bet man raw tortai dažnai per riebūs būna, būtent dėl lb didelio riešutų kiekio ir kokoso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 vasario 2021 - 08:07

Iš Šviesos, Kažkada klausei, ar Vilniuj yra 50m baseinas. Prisiminiau, kad yra Elektrėnuose. 45min kelio, na bet vis šis tas
Labai toli. :) Plaukimas turi buti iprotis, karta savaiteje. :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 14 vasario 2021 - 14:12

čia jau ne tik vegan, čia jau visas raw.
bet man raw tortai dažnai per riebūs būna, būtent dėl lb didelio riešutų kiekio ir kokoso.

Riebalai yra gėris. (Teisingi riebalai, žinoma).

Atsakyti
Kas nusimanot technikoj? Kokį tv dabar pirktumet? Žiūrėjimo atstumas 5 m. Traukia ant samsungų. Tik labai daug mokėti nenoriu, ne pirmo būtinumo daiktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 14 vasario 2021 - 16:10