Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 11:25)
O dieve. Čia kaip katei pjaut uodegą po gabaliuką  biggrin.gif  turėjau, atsikračiau to velnio aparato.

Ka cia nusisneki. Yrp tik jauciasi. Jis tas lazerinis, lyg tiksliau fotoepiliatorius.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 11, 11:59)
<p>Tai vadinasi aš viena,kaip iš akmens amžiaus skustuvą naudoju tongue.gif</p>
<p>Turėjau epiliatorių,kai pirkau, tai pardėj sakė,kad už neskausmingumą aukso medalį pelnė.Visiški vėjai  doh.gif Nebent už kainą,ir už grožį kažką gavo.Dbr mama sėkmingai juo naudojasi.</p>

Tai gal nuo 9dos jautrumo priklauso. Jei mama naudojasi - tai reiskias naudojamas biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 11:02)
As epiliatoriu naudoju.

Aš irgi, bet tik kojoms. pykšt pokšt ir nuvarau
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 09:25)
O dieve. Čia kaip katei pjaut uodegą po gabaliuką  biggrin.gif  turėjau, atsikračiau to velnio aparato.

pritariu.
šiltas vaškas atpalaiduoja poras, trūkt, kepšt ir nėra. ir dar tolygiai.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 11, 09:59)
<p>Tai vadinasi aš viena,kaip iš akmens amžiaus skustuvą naudoju

aš skustuvą naudoju kojoms, nes mažai išvis beauga.
pradžioj buvo vaškas keliskart, paskui epiliatorius daug metų. paskui viskas išretėjo, nuo skustuvo net netankėja plaukai. tai pa kolkas - skustuvas.
pažastims irgi.
na, kartais leidžiu vasarą prabangą su vašku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2021 - 14:55
Naudojuosi epiliatorium senai, kai tik atsirado.
Pradzioj buvo viskas jautru, su laiku, galimai atbukau.

O ir given, manau siuo atveju teisi, epiliuojant ilgainiui plaukai reteja. GAl dabar ir butu patogiau tik nusiskusti, bet kai isivaziavau, iparatu... Neveltui sakoma ipratimas antras prigimimas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 11, 12:08)
Ka cia nusisneki. Yrp tik jauciasi. Jis tas lazerinis, lyg tiksliau

Tai ir sakyk, kad foto. Nes paprastas epiliatorius, tai kur plaukus rauna.
Atsakyti
Lisiteja, cambala
O jūs kainas kelsit, kad atsigriebt? Ar nuleisit, kad daugiau klienčių ateitų pinigų palikt? biggrin.gif

Camba
O tai tas tavo foto, tu su juo ir putę pyškini? Nes kiek žinau negalima, nes oda tamsesnė, daug jautresnė plonesnė
Atsakyti

Lisiteja, cambala
O jūs kainas kelsit, kad atsigriebt? Ar nuleisit, kad daugiau klienčių ateitų pinigų palikt? biggrin.gif

Nea,aš asmeniškai kainų nekelsiu.Klientai ir taip daugiau palieka.Tel. šnd netyla,pirmadienis visas užimtas.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 11, 21:31)
Nea,aš asmeniškai kainų nekelsiu.Klientai ir taip daugiau palieka.Tel. šnd netyla,pirmadienis visas užimtas.

O aš niekur neprisiskambinu. Matyt, nereikia niekam klientų angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 11, 21:49)
O aš niekur neprisiskambinu. Matyt, nereikia niekam klientų angel_not.gif

Nuolatiniai užsirašę smile.gif O ir sąlygos apribotos, pilnu pajėgumu negali varyti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 12, 07:49)
Nuolatiniai užsirašę smile.gif O ir sąlygos apribotos, pilnu pajėgumu negali varyti.

Nu jau su savo pute tai esu kuo tikriausiai nuolatinė biggrin.gif , o va su plaukais tai kaip k*va nuo kirpėjos prie kirpėjos, neturiu mėgstamos dabar. Bet man ir nereikia, nes kerpu tik galiukus paprastai, tai einu kur arčiausia. ax.gif
Atsakyti
Na ir išsireiškei, prajuokinai.

o kaip su antakiais jums?
kas neskaudžiausia? pincentas, vaškas, siūlas?
beje, kaip norėdavau išokti depiliavimo su siūlu technikos. nesuprantu, ko nemoko europiečių, ir pigu gi. pirmąsyk indės/pakistanietės parodė man, kai man buvo 18ka.
gal dėl vaško biznio tas siūlas čia nepopuliaru?
lb puiku antakius depiliuotis, lyginant su pincentu.
efektas kaip vaško, per sekundę ir bent man - irgi neskauda.
youtube turbūt yra galiymbė kaip pasimokyti.
kai gyvenau su indėmis, pakistanietėmis ir vėliau indijoje grožio salonuose depiliavimas siūųlu, non stop.
o čia - pešiodavo ilgai pincentu.
dabar vašką naudoja, pirmąsyk, anskčiau nežinojau.

cukraus jau trys pažįstamos kosmetologės nemėgsta, nors jis geriau alergiškiems.
Atsakyti
Su antakiais niekur eiti nereikia, jie natūraliai juodi taip, kad manęs klausia, kur juos dažau biggrin.gif
Pešiot irgi nereikia beveik - pati tuos du plaukelius išsipešu, gera forma mano.
Atsakyti