Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Bet atsiranda uoslė po covido? Mano diedas, man atrodo, amžinu covidu serga, nes niekada neužuodžia to, ką užuodžiu aš.

Atsirand, atsiranda. :) Kiek is aplink maciau, tai uosles praradimas buvo vienas paskutiniuju simptomu. Ir ilgiausiai uzsilaiko, bet visada grizta. 

Atsakyti

Bet atsiranda uoslė po covido? Mano diedas, man atrodo, amžinu covidu serga, nes niekada neužuodžia to, ką užuodžiu aš.

Kad neužuodžiu pastebėjau penktadienį vakare, sekmadienį vakare jau šiek tiek uodžiau, dabar sakyčiau 70proc. uoslės jau sugrįžo.

O vyras tavo rūko?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 08 vasario 2021 - 21:30
Na, mergos ekstremales, reikia dovanos.
B.A.S.E yra Lietuvoj ar ne? Ar kazkas nors minimum panasaus.
Na cia tie kur nuo skardzio soka sj tam tikrais kostiumais, parasiuta turi, lengvo kritimo nemazai.
Kiek zinau LT tik 3000 m suolis parasiutu. Gal yra ko nezinau?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 08, 20:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72779957" data-time="1612809347"><div><p>Na bet jeigu rašo, kad nedaro įtakos gliukozei, tai gal ir insulinas neturėtų šokinėt? vartotojo įkelta nuotrauka
Bet kokiu atveju, jau užsisakiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Cukraus gliukozė iš viso mažai ką rodo. Be to, ji gali būti normoje būtent dėl to, kad užkilęs insulinas ją ten laiko.</p><p></p><p>Palyginimui analogija: ar miestas be policijos ir be nusikaltimų gali būti saugumu prilyginamas tam, kuriame nusikaltimai nevyksta tik dėl to, kad ant kiekvieno kampo stovi po policininką? (Policininkas bus insulinas).</p>

Bet jei gliukozė - nusikaltėlis, o rašo, kad neužkelia gliukozės kraujyje, tai ir insulino-policininko nereik? mastau.gif biggrin.gif ar aš vis tiek blogai mąstau
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 08, 21:00)

Žmonių uoslės skirtingos, o pas moteris daug aštresnės. Aš užuodžiu tai, ko MB net nesusapnuotų biggrin.gif sako, galėčiau kur pasieny, muitinėj dirbt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 22:56)
B.A.S.E  yra Lietuvoj ar ne? Ar kazkas nors minimum panasaus.
Na cia tie kur nuo skardzio soka sj  tam tikrais kostiumais, parasiuta turi, lengvo kritimo nemazai.

Yra berods 1500m, MB dovanojus esu, nes 3km tai su instruktorium šoki. Čia iš lėktuvo.
Dar būna šuolių su guma, nuo tv bokšto būdavo, ir Kaune nuo kažkokio tilto, Alytuj nuo rožės tilto.
Kad su parašiutu nuo pastato ar tilto, neteko matyt, nes pas mus tokių aukščių nėra turbūt.
Atsakyti
mano uoslė irgi labai gera, labai. MB - prasta biggrin.gif
Atsakyti

Bet jei gliukozė - nusikaltėlis, o rašo, kad neužkelia gliukozės kraujyje, tai ir insulino-policininko nereik? mastau.gifbiggrin.gifar aš vis tiek blogai mąstau

Ne tik į gliukozę insulinas reaguoja. Tiksliau insulinas nereaguoja tik į grynus riebalus. Į angliavandenius ir baltymus reaguoja. (Todėl vien žemas GI nereiškia nieko). Tik tiek, kad baltymai su riebalais duoda ilgalaikį sotumą, o į angliavandenius reaguojančio sotumo hormono nėra, todėl praėjus porai h po anglių mes vėl norim kramtyti. Taigi, kiekvienas kramtymas reiškia naują insulino dozę. O nuolatos pakilęs insulinas (jam nukristi iki bazinio lygio reikia apie 4h) lemia metabolinius sutrikimus ir iš to išplaukiančias ligas.
Kai insulinas pakyla dėl saldiklių, kurie turi 0 kcal, įsijungia grelinas - alkio hormonas. Tada pradedam užkandžiauti ir vėl viskas iš pradžių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 09 vasario 2021 - 11:42

Pas mus su uosle atvirksciai yra. MB geriau uzuodzia. Ir su rega, bei klausa :D

Atsakyti

Labai rekomenduoju pažiūrėti "What's with wheat?". Amazon prime yra.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 23:13)
O negalit pyktis kitoj temoj?

tu debilka to prašai ir vis tiek pas mus lendi? esi teletabių gėda, parazituojantis vienetas biggrin.gif
Atsakyti
Nupirkau šunims žaislą, galės nupešt visas kudlas😆
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 09, 15:55)
Nupirkau šunims žaislą, galės nupešt visas kudlas😆

Mano zuikiui dabar topas - vaikytis balioną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 22:56)
B.A.S.E  yra Lietuvoj ar ne? Ar kazkas nors minimum panasaus.
Na cia tie kur nuo skardzio soka sj  tam tikrais kostiumais, parasiuta turi, lengvo kritimo nemazai.

dar mažai galvelę susitrankei? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 08:16)
ar aš vis tiek blogai mąstau

tu ir mąstymas? net nesistenk.
Atsakyti