QUOTE(Terezza @ 2021 02 08, 20:59)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72779957" data-time="1612809347"><div><p>Na bet jeigu rašo, kad nedaro įtakos gliukozei, tai gal ir insulinas neturėtų šokinėt?
Bet kokiu atveju, jau užsisakiau
</p></div></blockquote><p></p><p>Cukraus gliukozė iš viso mažai ką rodo. Be to, ji gali būti normoje būtent dėl to, kad užkilęs insulinas ją ten laiko.</p><p></p><p>Palyginimui analogija: ar miestas be policijos ir be nusikaltimų gali būti saugumu prilyginamas tam, kuriame nusikaltimai nevyksta tik dėl to, kad ant kiekvieno kampo stovi po policininką? (Policininkas bus insulinas).</p>
Bet jei gliukozė - nusikaltėlis, o rašo, kad neužkelia gliukozės kraujyje, tai ir insulino-policininko nereik?
ar aš vis tiek blogai mąstau
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 08, 21:00)
Bet atsiranda uoslė po covido? Mano diedas, man atrodo, amžinu covidu serga, nes niekada neužuodžia to, ką užuodžiu aš.
Žmonių uoslės skirtingos, o pas moteris daug aštresnės. Aš užuodžiu tai, ko MB net nesusapnuotų
sako, galėčiau kur pasieny, muitinėj dirbt
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 22:56)
Na, mergos ekstremales, reikia dovanos.
B.A.S.E yra Lietuvoj ar ne? Ar kazkas nors minimum panasaus.
Na cia tie kur nuo skardzio soka sj tam tikrais kostiumais, parasiuta turi, lengvo kritimo nemazai.
Kiek zinau LT tik 3000 m suolis parasiutu. Gal yra ko nezinau?
Yra berods 1500m, MB dovanojus esu, nes 3km tai su instruktorium šoki. Čia iš lėktuvo.
Dar būna šuolių su guma, nuo tv bokšto būdavo, ir Kaune nuo kažkokio tilto, Alytuj nuo rožės tilto.
Kad su parašiutu nuo pastato ar tilto, neteko matyt, nes pas mus tokių aukščių nėra turbūt.