Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:54)
Tavo sunu lengva pazint. Jis toks juodu plauku, lieknas, ryza puspaltuka pries 2 metus nupirkot( fotke yra sm)🤣. O dar su tokia lietuviska pavarde...
Tai kad buk savo vietoj, storasis kraujinis vedarie.

Tu grasinii, kad gyvenime su mano sunumi kazkas susidoros tavo ar kitu teletabiu nurodymu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2021 - 20:03
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 19:48)
Pakelyje tik lakstai. Recepras Beatos.
O koks varskes ir spinatu lazanijos receptas?

Pirmas pasitaikęs, neblogas gavosi
https://www.lamaista...-ir-suriu-10395
Atsakyti

Ką manot apie tokį daiktą? Tere? g.gif
Ar čia prie blogų anglių, nors cukro visai nėr?

https://amritaplanet...rita-250-g.html

Cukraus nėra, bet jis insuliną kelia. 

Kiek domėjausi, patys geriausi (tiksliau mažiausiai blogi) saldikliai yra stevija ir monkfruit extract. Bet geriausia būtų apsieiti be jų.

Atsakyti

Nu va, dabar 3 menesiai ramu. :)

Kodėl būtent 3 mėnesius? (Nesidomėjau, prisipažįstu).

Tere,
Nu tau pasisekė, galima sakyti bigsmile.gifMB irgi biškį sirguliavo, temp ir gerklė, įtikinau, kad tik peršalo lotuliukas.gif
Bet tikrai būna, kad namiškiai neužsikrečia, įdomiai.

Jo, tikrai pasisekė, kad taip lengvai. Ir jei ne pokalbis su panom apie kvepalus, dėl kurio užsimaniau vienų natas prasitestuot, tai ir dingusios uoslės nebūčiau pastebėjus. T.y. nebuvo to jausmo, kad kažko trūksta. Jaučiausi taip, kaip ir visada anksčiau, kai jusdavau, kad pašalau ir liga kimba. Pasidarydavau ae inhaliacijas, pasikaitindavau kojas ir viskas praeidavo. Taip pat, kaip ir šį kartą.

Tai va dabar man įdomu, jei prieš tris metus tokiu atveju būčiau prasitestavus, kažin, ką testas būtų parodęs?

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 08, 20:27)
Tai va dabar man įdomu, jei prieš tris metus tokiu atveju būčiau prasitestavus, kažin, ką testas būtų parodęs?</p>

As isvis suabejojau testu efektyvumu. Nes simptomu jokiu, seimynai irgi.
Atsakyti

As isvis suabejojau testu efektyvumu. Nes simptomu jokiu, seimynai irgi.

Aš irgi jais labai stipriai abejoju.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 08, 20:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72779886" data-time="1612805162"><div><p>Ką manot apie tokį daiktą? Tere? vartotojo įkelta nuotrauka
Ar čia prie blogų anglių, nors cukro visai nėr?

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://amritaplanet.lt/2044-ekologiskas-eritritolis-amrita-250-g.html'>https://amritaplanet.lt/2044-ekologiskas-er...rita-250-g.html</a></p></div></blockquote><p></p><p>Cukraus nėra, bet jis insuliną kelia. </p><p></p><p>Kiek domėjausi, patys geriausi (tiksliau mažiausiai blogi) saldikliai yra stevija ir monkfruit extract. Bet geriausia būtų apsieiti be jų.</p>

Na bet jeigu rašo, kad nedaro įtakos gliukozei, tai gal ir insulinas neturėtų šokinėt? g.gif
Bet kokiu atveju, jau užsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 20:44)
Nenusikalbek.
Gyvenime ir taip sunku tavo sunui, kai jo neva draugai priimdami ji i savo kompanija is gailescio juokiasi kaip jo mamasa nuveza ji ir paarveza su savo vabalu. Juokiasi oad jis teisiu neturi ir auto... Juokiasi kai tu paskui suaugusius lakstei po ju ekskursijas...
Kadangi tavo pavarde aiski kaip ir tavo sunaus( beje kaip ir isvaizda) - tavo sunus gali tureti nemalonumu is to pacio uk regiono.
Gal tavo sunus ir protingas jaunuilis, bet tu, jo mamasa - dub dubom.
Papildyta:

Aha, galiu.
Eik smirst.

Gali paklodziu nerasyti.

As manau tu to nebutum sugalvojus. Kuri is teletabiu patare tau parasyti grasinimus, galincius sukelti pavoju mano sunaus sveikatai ir gyvybei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2021 - 20:52

Na bet jeigu rašo, kad nedaro įtakos gliukozei, tai gal ir insulinas neturėtų šokinėt? g.gif
Bet kokiu atveju, jau užsisakiau biggrin.gif

Cukraus gliukozė iš viso mažai ką rodo. Be to, ji gali būti normoje būtent dėl to, kad užkilęs insulinas ją ten laiko.

Palyginimui analogija: ar miestas be policijos ir be nusikaltimų gali būti saugumu prilyginamas tam, kuriame nusikaltimai nevyksta tik dėl to, kad ant kiekvieno kampo stovi po policininką? (Policininkas bus insulinas).

Atsakyti
Bet atsiranda uoslė po covido? Mano diedas, man atrodo, amžinu covidu serga, nes niekada neužuodžia to, ką užuodžiu aš.
Atsakyti

Kodėl būtent 3 mėnesius? (Nesidomėjau, prisipažįstu).

Aplink mane daug prasirgusiu. Daug su gydytojais bendraudami butent isgirsta apie 3 men perioda. Pazistama gydytoja prasirgo pries 6 men, tai antikunu beveik nebelike. :) 

Atsakyti
Mama prasirgo, tai dabar lankau drąsiai smile.gif
Atsakyti