Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Niu va, aš covidą turiu. Galvojau, kad tik pašalau, nes perštėjo gerklę ir nosis užsikimšus buvo. Pirmadienį-ketvirtadienį tokia pusiau sergani jaučiausi. Nebuvo nė temperatūros, nei galvos skausmo ar kaulų laužymo, jokio kosulio. Penktadienį jau viskas kaip ir gerai, tik pastebėjau, kad neužuodžiu nieko. Užsisakiau testą, vakar pasidariau, šiandien gavau atsakymą teigiamas. Bet uoslė jau 50proc. atsistatė.

Tai kaip ir prasirgau be sirgimo. Valio.

Sūnus neužsikrėtė, nors visą laiką šalia buvo.

Atsakyti
O kai prasergi, atsiranda imunitetas covidui?
Atsakyti

O kai prasergi, atsiranda imunitetas covidui?

Pagal idėją turėtų atsirasti. Bet antikūnų lygis pas sirgusius labai skirtingas.

Atsakyti
Mes po 50 min valgysim
vartotojo įkelta nuotrauka
Sakyciau pats geriausias is visu Beatos receptas.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2021 02 08, 17:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72779822" data-time="1612799532"><div><p>O kai prasergi, atsiranda imunitetas covidui?</p></div></blockquote><p></p><p>Pagal idėją turėtų atsirasti. Bet antikūnų lygis pas sirgusius labai skirtingas.</p>

Man idomu kaip bus su skiepu pasais. Na Islandija jau juos isdavineja pasiskiepyjusiems
O jei buvo rasti antikuniai - kazi kaip- reiks skiepytis jei del jelioniu reikes tu pasu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 18:13)
Mes po 50 min valgysim

Lazanija? Aš dukart daugiau balto padažo darau, nes pagal receptą man per mažai
Atsakyti

Man idomu kaip bus su skiepu pasais. Na Islandija jau juos isdavineja pasiskiepyjusiems
O jei buvo rasti antikuniai - kazi kaip- reiks skiepytis jei del jelioniu reikes tu pasu?

Aš netikiu, kad skiepas bus privalomas. Nes yra daugybė žmonių, kurie skiepytis negali. Bet dėl to jiems niekas negali uždrausti skraidyt.

Skiepytis turint antikūnus irgi man atrodo absurdas.

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 08, 18:15)
Lazanija? Aš dukart daugiau balto padažo darau, nes pagal receptą man per mažai

Jo dviguba 80 g sviesto, tiek pat miltu, litra pieno is surio dvi geras saujas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 16:15)
Dieta - (lot. diaeta - rekomenduojamas gyvenimo būdas < gr. diaita - gyvensena, režimas; sk. dijeta) - sveiko ar sergančio žmogaus mitybos režimas, ribojant maisto kiekį ir asortimentą.

Pasirodo, net nesidomi, ką valgai, tau tai visiška nesąmonė? Ėdi kiekvieną šūdą iš eilės?

Mylimuke, ka tu cia musu temoje darai? Tu nori teletabių temoje razborkiu? Negana? Kodel teletabes tiek nori musu demesio? Eikit jus po kitas temas,;ko lendat i musu subines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2021 - 18:47
Ką manot apie tokį daiktą? Tere? g.gif
Ar čia prie blogų anglių, nors cukro visai nėr?

https://amritaplanet...rita-250-g.html
Atsakyti

Niu va, aš covidą turiu. Galvojau, kad tik pašalau, nes perštėjo gerklę ir nosis užsikimšus buvo. Pirmadienį-ketvirtadienį tokia pusiau sergani jaučiausi. Nebuvo nė temperatūros, nei galvos skausmo ar kaulų laužymo, jokio kosulio. Penktadienį jau viskas kaip ir gerai, tik pastebėjau, kad neužuodžiu nieko. Užsisakiau testą, vakar pasidariau, šiandien gavau atsakymą teigiamas. Bet uoslė jau 50proc. atsistatė.

Tai kaip ir prasirgau be sirgimo. Valio.

Sūnus neužsikrėtė, nors visą laiką šalia buvo.

Nu va, dabar 3 menesiai ramu. :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 08, 18:13)
Mes po 50 min valgysim

O tai čia iš to pakelio ar pagal Beatą? Man jos receptas tobulas.
Aš šiandien lazaniją su varške ir špinatais dariau, dar dėjau mėlyno pelėsinio essen.gif

Tere,
Nu tau pasisekė, galima sakyti bigsmile.gif MB irgi biškį sirguliavo, temp ir gerklė, įtikinau, kad tik peršalo lotuliukas.gif
Bet tikrai būna, kad namiškiai neužsikrečia, įdomiai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 19:39)
O tai čia iš to pakelio ar pagal Beatą? Man jos receptas tobulas.
Aš šiandien lazaniją su varške ir špinatais dariau, dar dėjau mėlyno pelėsinio  essen.gif

Pakelyje tik lakstai. Recepras Beatos.
O koks varskes ir spinatu lazanijos receptas?
Atsakyti