Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

na, ne visai pusę, bet savaitgalius, ar šventes. vat ir db jauniausia mergaite pas mane. o vakar su kita vyresniąja, ex vyru ir jo antraja varem i promo...
jau tiek natūralu, kad nesureikšminu.

ex vyras su dabartine tai pykstas, tai taikos. aš jiems sakau, sugyvenkit kartu, nes tuomet ir mano namai pilni vaiku, mano vaikai jau seniai iprate prie jos vaiku.
kai vyras gyvneo atskirai nuo jos, vis tiek bendravom, žinoma...
jau šitiek metu....bemaž aštuoneri jie kartu....

Ne perpus vaikai visgi. As atsiprasau, bet taip ir galvojau, kad rasydama perdedi. :) 

Mama duoda savo vaikus draugo buvusiai per sventes? Kokias sventes? Kaledas? O kur ju tevas? Kur seneliai, tetos, dedes, pusbroliai? 

Pazistu as seimu vaikais besidainanciu, bet ne taip kaip tu cia pasakoji. Neitikima atrodo ir tiek. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 11, 14:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72627401" data-time="1583927857"><div><p>na, ne visai pusę, bet savaitgalius, ar šventes. vat ir db jauniausia mergaite pas mane. o vakar su kita vyresniąja, ex vyru ir jo antraja varem i promo...
jau tiek natūralu, kad nesureikšminu.

ex vyras su dabartine tai pykstas, tai taikos. aš jiems sakau, sugyvenkit kartu, nes tuomet ir mano namai pilni vaiku, mano vaikai jau seniai iprate prie jos vaiku.
kai vyras gyvneo atskirai nuo jos, vis tiek bendravom, žinoma...
jau šitiek metu....bemaž aštuoneri jie kartu....</p></div></blockquote><p>Ne perpus vaikai visgi. As atsiprasau, bet taip ir galvojau, kad rasydama perdedi. smile.gif </p><p>Mama duoda savo vaikus draugo buvusiai per sventes? Kokias sventes? Kaledas? O kur ju tevas? Kur seneliai, tetos, dedes, pusbroliai? </p><p></p><p>Pazistu as seimu vaikais besidainanciu, bet ne taip kaip tu cia pasakoji. Neitikima atrodo ir tiek. </p>

Aha. Atrodo given gyvena kokiam kaime su 10 trobu, kad nori nenori visi bendraut priversti biggrin.gif

Tas perdetas draugiskumas su visai buvusiais ir ju antrom pusem, ir tu pusiu vaikais is ankstesniu santykiu kazkaip ligotai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 11, 15:19)
Tas perdetas draugiskumas su visai buvusiais ir ju antrom pusem, ir tu pusiu vaikais is ankstesniu santykiu kazkaip ligotai atrodo.

Tai ji gi su visais draugauja. biggrin.gif Net pas ubunte nuleke. Matyt visos jos draugystes tokios. Jai svarbu kiekybe, o ne kokybe santykiuose.
Atsakyti
Kada kin susitiks su given? bigsmile.gif
Atsakyti

Man nesuprantama Given pozicija.Ne man spręsti, aš pati ne angelas.Tik mano vaikas nematė nei mano vojažų, nei mano kadrų.Niekada neslėpiau,kad turiu vaiką, bet ir nei vienam nepristatinėjau.

Tai ji gi su visais draugauja.

Gal geriau draugauti, nei su visu pasauliu kariauti?

Netaikau nei vienai iš čia esančių.Tiesiog nuotaika šnd labai keista, visai nešventiška.Traukia į kažkokius apmąstymus. :mastau:

Atsakyti
Pazistamas ir draugas skirtingi dalykai.
Atsakyti
As irgi visada leidziu atsivesti draugiu, man visai negaila. Bet pastebejau, kad kitu tevai nelinke isileist i namus vaiku surmulio. O as uz gyva bendravima, ne per kompus, ne slaistymasi prekybcentriuose.

Bet ta draugavima su buvusiais, busimais ir dar antrom ju pusem man sunku suprast. Kazka gyvai teko apturet tokia situacija, bet pasakiau, kad man cia sick atrodo ju demonstracines" draugystes ir as nesivelsiu i ta bordeli, kur visi su visais p1sasi.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 10:44)
. bet pvz, kodel jaunesni vyrai vengia tos vazektomijos. o kas jei persigalvos, kad ir po 10metu? žinote, kaip su tais norais. cia norejo, cia jau nori kitaip.

Kad gal nevengia, bet dar nepopuliaru ir daug mitu apipinta. Neseniai fb diskusija kaip tik apturejau. Vyrai ~30,nenori ir sako nenores vaiku. Ir daug ju tokiu draugu.
Bet as neskatinciau. Nebent jau turi vaika ar jau amziuje.
Gyvenimas bet kaip apsisukt gali, o atstatymas praktiskai neimanomas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 11, 15:56)
Kada kin susitiks su given? bigsmile.gif

As dabar neturiu galimybes vaziuoti i kauna.
Jei given atvaziuos i vilniu, gal ir suderinsim susitikimo laika mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai given ne vilniete?
Atsakyti
Nevilniete given. Bet ir nemanau kad Kaune gyvena. Dideliam m8este tikrai vaikai draugu atrastu, nereiktu meiluziu vaiku i draugus pirst.
Given, is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 11, 18:10)
Nevilniete given. Bet ir nemanau kad Kaune gyvena. Dideliam m8este tikrai vaikai draugu atrastu, nereiktu meiluziu vaiku i draugus pirst.
Given, is kokio tu miesto?

O as kaip tik manau, kad mazesniuose miestuose visi artimesni, bendruomenes, visi vieni kitus pazista. O didmiesciuose individualistai su kilometrine asmenine erdve.
Atsakyti

O as kaip tik manau, kad mazesniuose miestuose visi artimesni, bendruomenes, visi vieni kitus pazista. O didmiesciuose individualistai su kilometrine asmenine erdve.

Jau nebe.Senesni žmonės jie artimiau bendrauja,o jaunesni nelabai.Kaime naujokai pabrėžtinai nebendrauja su "kaimiečiais".

.Aš pati irgi ne su visais kaimynais bendrauju.Pasisveikinu, keliais žodžiais persimetu,į didesnes draugystes nesileidžiu.Tik su viena artimiau bendrauju.Mažiau bendravimo- mažiau apkalbų.

Sūnaus laiptinėje, tai žiūriu ne visi ir sveikinasi.Susitinki kokį ant laiptų,pasisveikini, tai kai laukinis nudelbia akis ir pramauna pro šalį.

Atsakyti