Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 22:33)
Begemote, dabar busi erzinama temoj apue mirti. Na ta tema sukure tavo tapke lutuke. Nors is mandagumo pasireiksk.

Tu ne vieneje temoje nesi virsininkė biggrin.gif Lakstai per visas ir kandziojiesi. Nebandei savo tema suaikurti? Turetum kuo sudominti personažus?
Kuo pvz sudomintum mane? Ėdalą ir katinus is karto atmetam
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 22:30)
As neturiu virsinyku. As katinas, vaikstantis vienas.
Issigandai kad kitoje, net ne jums paliktoje temoje busi tampoma?😄

Tai sakai sios temos personazai tau ne autoritetai?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 22:50)
Aa, sita, begemite, atradusi tavo apsimyzusios tapjes rasliava kai j8 sena ligota sune lovoj riso, tai cia ikelsiu. Ir dar ta jos vartymasi jad neva ji buvo vaikas, ne j8 taip sugalvojo, o jos tevai.

O tai kaip cia dabar nuo autoritetų temos persokai apie visai kitus personazus? Argi nera ka atsakyti?

Cambala, Mes susitarem, kad jus pas mus neinat, mes pas jus ir taika visame pasaulyje.
Kodel nori sabotuoti tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 22:56
QUOTE(Terezza @ 2021 02 07, 20:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72779234" data-time="1612717481"><div><p>Ji kažkada buvo seniai įkėlus kai ką, kur buvo jos vardas ir pavardė. Fb čia nė prie ko, neįsivaizduoju, kaip ten ieškot, jei nežinai nei v nei p. Nesiruošiu kažkam viešinti, nebent Nakvišai , bet manau ji ir taip žino/sužinos. vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Kodėl sėklų vengti?
Dauguma sęklų (ne agurkų aišku) ir riešutų turi daug baltymų ir riebalų.
Žinau, sakei, kad ne tokia nauda iš jų, bet vis tiek - ne anglis juk?</p></div></blockquote><p></p><p>Aiškinama taip: kaip gyvūnai nuo plėšrūnų ginasi nagais, ragais ir dantimis, taip augalai ginasi toksinėmis medžiagomis. Ir kaip gyvūnai aršiausiai gina jauniklius, taip augalai labiausiai saugo savo sėklas, todėl būtent jų apvalkaluose yra didžiausia toksinių medžiagų koncentracija. Žinoma, dozės ten labai mažutėlaitės, bet jas vartojant nuolat organizmas yra pamažu nuodijamas. O tada ima lįsti alerginės reakcijos ir panašios problemos.</p>

Mat, kaip įdomiai. Kažką apie obuolių sėklas esu girdėjus. Ir kad triušį maitinant reik išimt sėklas žinau, turbūt dėl to paties.
Nu bet o kaip valgo - kanapių, sezamo, linų sėmenų, chia - irgi negerai? Gi jos ten visko gero turi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 22:56)

Cambala, Mes susitarem, kad jus pas mus neinat, mes pas jus  ir taika visame pasaulyje.
Kodel nori  sabotuoti tai?

Zr ats tema " pakalbekim apie mirti"
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 19:49)
<p>VIstiena su alia kinioetisku padazu as irgi darau. Mano megstamiausia sita: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nidosreceptai.lt/kiniska-lipni-generolo-tso-vistiena/'>https://www.nidosreceptai.lt/kiniska-lipni-generolo-tso-vistiena/</a></p><p></p><p>Kalbant apie surius, tai labai megstam salotas su karstu ozkos suriu. </p>

Ta Nida tai superinė, bet irgi dažnai reik laiko gamint.
Aš dažniausiai tokį sumakaluoju: 6vš sojos, 1vš ryžių acto, 1vš sezamų aliejaus, 50ml vandens, kelios česn skiltelės, 1vš medaus, gabalėlis imbiero, 1 aš kukurūzų krakmolo.. Galima atskirai daryt, bet aš ant daržovių sumetu, gale krakmolą tik tirštumui. Tinka ant vištos ir visokių daržovių, ant visko mum
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 23:02)
Ramuma tau bus kai numirsi.( cia juodas humoras)🤣

As jau galvojau, kad isejai i mirties tema. Suklydau. Vel pas mus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 23:05)
As jau galvojau, kad isejai i mirties tema. Suklydau. Vel pas mus  blink.gif

Zr savo tema " kur rasti vyra".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 vasario 2021 - 23:09
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 23:08)
Zr savo tema " kur rasti vyra".

O negalit pyktis kitoj temoj?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 23:12)
Ritute, cia as salygas statau, ne tu.
Eik i " mirties tema". Gi turetu but idomu, tavo subinlaize sukure. 🤣
Ar bijai? Uzsislepusi sedesi kad niekas subines nebespardytu?

biggrin.gif biggrin.gif noretum buti Karalius Saulė?
Bet tai kaip tu eini i teletabiu tema, jei ju zodis tau kaip vejas laukuose? biggrin.gif
As tik viena minti turiu - tu specialiai taip darai, ne del manes, bet joms ikasti. Bet tik klausimas del ko?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 23:13)

As jau kiek jums sakau istisai...ir graziuoju ir piktuoju - pasiimkit savo tapkes is musu temos. Tu sugebi jau praeiti, montekrista, babune ir ta jau suprato. Pasiimkit savo cambala joptvajumat is musu temis. Ir jus manes cia nematysit, kaip ir pries tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 23:21
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 23:13)

Bet ji bijo kitoj temoj🤣.
Atsakyti

Mat, kaip įdomiai. Kažką apie obuolių sėklas esu girdėjus. Ir kad triušį maitinant reik išimt sėklas žinau, turbūt dėl to paties.
Nu bet o kaip valgo - kanapių, sezamo, linų sėmenų, chia - irgi negerai? Gi jos ten visko gero turi

Nesu įsigilinus, tai daugiau nepakomentuosiu. Bet ne vienoj vietoj tai radau paminėta. 

Atsakyti

Obuolių sėklose, vyšnių, abrikosų, nektarinų, persikų, ir slyvų kauliukuose aptinkami ciano vandenilio rūgšties (HCN) junginiai.Bet norint apsinuodyti,reikia suvalgyti viso sodo obuolius su sėklomis.Jau tiek vaikystėje tų sėkliukų privalgyta, turėjo visi gatvės vaikai išmirti.

Pagal tą teoriją visi absoliučiai grūdai turėtų būti nuodingi.Manau teorijas kurai visi kas netingi.Gausios ir neteisingos mitybos sukeliamomis ligomis mokame už patogų gyvenimo būdą ir ilgą gyvenimo trukmę.

Nidos receptus aš irgi esu atradusi,tik kad tingiu gamintis.

Va,ir dbr turiu mankštelę padaryti,bet gi kaip tyyyyngiu.Šalta, su šunimis pralėkti negaliu.Viena-nenoriu. :D

Vnž 100 ir 1 priežastis pateisinti tinginį  :ax: 

Atsakyti
Gal kartais turit kuri investicinį gyv draudimą? Vaikų ar savo?
Kokioj įstaigoj?

Lisitėja, marš tiktai!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti