Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 19:39)
Aga, kartais gaminu kalakutienos gabaliukus medaus - pomidorų padsžo padaže suvžaliais žirneliais (šaldytais).
Plius krevečių sriubą moku su kokosų pienu! Tokia poaštrė

Jo, MB kažką tokio daro, bet aš ngl žiūrėt, kaip jis preciziškai kiekvieną kasniuką apvartalioja, apkepa, tada į padažą tą (orkaitėj)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 19:44)
Jo, MB kažką tokio daro, bet aš ngl žiūrėt, kaip jis preciziškai kiekvieną kasniuką apvartalioja, apkepa, tada į padažą tą (orkaitėj)

Aš keptuvėj, tarsi verdu tam padaže. Gale žirnelius sumetu.
Atsakyti
Briuselio kopūstai kitaip:
Pusė kilo Briuselio kopūstų (šviežių), 100 gr proshuto, 1 citrina, alyvuogių aliejaus, sviesto 50gr ir truputi graikiško riešuto.
Prieskoniai: pipirai, druska, muskatas, česnakas (pagal skonį)

Jeigu švieži: 3-4 min blanširuoti kopūstus. Į ledinį vandenį. Jeigu šaldyti - jie dažniausiai jau būna apdoroti. Proshutą susipjaustyti juostelėmis. Česnaką kaip norit, aš “skiedrom” smulkinu. Aliejus su sviestu į keptuvę, apkepti česnaką. Tada įmesti proshuto juosteles. Kai apkeps, aš sumetu per puse perjautas kopūstelių galvas. Prieskonius. Pabaigiai (kai pasidaro gražios ir traškios) citrinos žievės tarkuotos ir citrinos sulčių.
Atsakyti

VIstiena su alia kinioetisku padazu as irgi darau. Mano megstamiausia sita: https://www.nidosrec...o-tso-vistiena/

Kalbant apie surius, tai labai megstam salotas su karstu ozkos suriu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 19:49)
<p>VIstiena su alia kinioetisku padazu as irgi darau. Mano megstamiausia sita: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nidosreceptai.lt/kiniska-lipni-generolo-tso-vistiena/'>https://www.nidosreceptai.lt/kiniska-lipni-generolo-tso-vistiena/</a></p><p></p><p>Kalbant apie surius, tai labai megstam salotas su karstu ozkos suriu. </p>

Skaniai ayrodo, bet blyn daug ko reikia ir užima laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 19:49)
<p>Kalbant apie surius, tai labai megstam salotas su karstu ozkos suriu. </p>

Nei sūrio, nei pieno negaliu pakęsti. Specifinis skonis ir kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 19:47)
Briuselio kopūstai kitaip:
Pusė kilo Briuselio kopūstų (šviežių), 100 gr proshuto, 1 citrina, alyvuogių aliejaus, sviesto 50gr ir truputi graikiško riešuto.
Prieskoniai: pipirai, druska, muskatas, česnakas (pagal skonį)

Jeigu švieži: 3-4 min blanširuoti kopūstus. Į ledinį vandenį. Jeigu šaldyti - jie dažniausiai jau būna apdoroti. Proshutą susipjaustyti juostelėmis. Česnaką kaip norit, aš “skiedrom” smulkinu. Aliejus su sviestu į keptuvę, apkepti česnaką. Tada įmesti proshuto juosteles. Kai apkeps, aš sumetu per puse perjautas kopūstelių galvas. Prieskonius.  Pabaigiai (kai pasidaro gražios ir traškios) citrinos žievės tarkuotos ir citrinos sulčių.

Kas yr proshuto? Kumpis?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 19:55)
Tai kiek burba teismams pralaimesi? Skaiciuojam tavo zinutes 3- 2 metus atgal biggrin.gif .

O, issigandai, cambala...
Tau yra ko bijoti biggrin.gif
Atsakyti

Skaniai ayrodo, bet blyn daug ko reikia ir užima laiko biggrin.gif

Nereikia tiek daug, kaip atrodo. Nenaudoju sviesios ir tamsios sojos padazo. Vienas ir tas pats puikiai tinka. Ryziu acto nenaudoju irgi. Turiu vynuogiu kauliuku salotoms, tai ir cia ta pati naudoju. Svarbiausia tureti chili, sojos, acto, imbiero, sezamo aliejaus ir cesnako. Dauguma produktu nusiperki ir spinteleje stovi ilgai. :) 

Atsakyti

Nei sūrio, nei pieno negaliu pakęsti. Specifinis skonis ir kvapas.

Zinau, kad kai kuriems nepatinka. As megstu, tik perku gera, ne parduotuvini. :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 19:59)
Kas yr proshuto? Kumpis?

Taip.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 20:06)
<p>Zinau, kad kai kuriems nepatinka. As megstu, tik perku gera, ne parduotuvini. smile.gif</p>

Kaimynai laikė ožį. Ne ožka, ana mažiau “kvepia”. Bet tas kvapas brrrr.... aš jį užuodžiu visur.
Pridedu: pelėsinių jokių irgi negaliu pakęsti. Brie tame sąraše irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 07 vasario 2021 - 20:14
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 20:06)

Narvuojasi Rita V is Kauno kilusi biggrin.gif .
Kodel tavo mama kalgotkem spekuliuodavo, o nedirbo?

Mano populiarumas nysusvietnas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti