Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 19:05)
Žino ji, ir aš žinau, dar kelios, bet čia viešint tai net tokios bjaurybės pavqrdės neviešinčiau. Ribos turi būt.

Ribos turi būt, kurias ji jau seniai peržengus.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 19:11)
Ribos turi būt, kurias ji jau seniai peržengus.

Ji žemina tik pati save. Labai nelaiminga moteris ir tiek.
Atsakyti

Aš vis pažaidžiu su keto receptais, tai l skanu rūkuta lašiša, avokadas, Philadelphia sūris, petruška. Tokie vieno kąsnio.

Pasidalink, kai gera randi.

Aš dėka MYlimukės radau Ant medinės lentelės blogerę ir labai džiaugiuosi. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 19:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72779227" data-time="1612716771"><div><p>Aš vis pažaidžiu su keto receptais, tai l skanu rūkuta lašiša, avokadas, Philadelphia sūris, petruška. Tokie vieno kąsnio.</p></div></blockquote><p>Pasidalink, kai gera randi.</p><p></p><p>Aš dėka MYlimukės radau Ant medinės lentelės blogerę ir labai džiaugiuosi. smile.gif</p>

Na aš tokia virtuvės tinginė, ieškau ko nors paprasto, grrit pagaminamo. A, dar tai užkandėlei lašišos avokado rrik išspaust po kelis lašelius citrinos. L lengvas patiekalas, tik gražiai nesigsuna
Atsakyti
Aš vakar dariau (nelabai keto aišku) - džiugo sūris, česnakas, džiov slyvos, sūdyti ž riešutai, majonezas, pasmulkint visko iš akies ir į kokius krepšelius (gal galima sugalvot kokį keto variantą ar kokį daržovinį čipsą), mum čia topas užkandukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 19:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72779227" data-time="1612716771"><div><p>Aš vis pažaidžiu su keto receptais, tai l skanu rūkuta lašiša, avokadas, Philadelphia sūris, petruška. Tokie vieno kąsnio.</p></div></blockquote><p>Pasidalink, kai gera randi.</p><p></p><p>Aš dėka MYlimukės radau Ant medinės lentelės blogerę ir labai džiaugiuosi. smile.gif</p>

Viena žiedinio kopūsto galva, varškės du puodeliai, imbiero, ciberžolės, pipirų, chedaro tarkuoto podelį, kiaušinio.
Žiedus susmulkinti žiedynais, apvirti kokias 5-6 min, į ledinį vandenį, kad sustotų procesas.
Varške sutrinti su prieskoniais, kiaušiniu. Masę sudėti į indo dugną. Ant varškės - žiedinio kopūsto ir gausiai apibarstyti chedaro.
Kepti ~20 min / 170C
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 19:31)
Na aš tokia virtuvės tinginė, ieškau ko nors paprasto, grrit pagaminamo. A, dar tai užkandėlei lašišos avokado rrik išspaust po kelis lašelius citrinos. L lengvas patiekalas, tik gražiai nesigsuna

Mačiau jūs kiniečius mėgstat, mes irgi, tai jau esu įvaldžius saldžiarūgštį tirštą padažą, ant staigių file pasmulkinu, kelias daržoves kokias, viskas keptuvėj, padažui dalykai, 15min ir visi laimingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 19:35)
Aš vakar dariau (nelabai keto aišku) - džiugo sūris, česnakas, džiov slyvos, sūdyti ž riešutai, majonezas, pasmulkint visko iš akies ir į kokius krepšelius (gal galima sugalvot kokį keto variantą ar kokį daržovinį čipsą), mum čia topas užkandukų.  ax.gif

KslIOrijų bomba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 19:36)
Karantinas. Nagu meistres nedirba( uk kiek zinau irgi) apsigrauzusiais savo nagais( gi tu juos kramtai) neisiznybsi i toki celiulita kaip savo.🤣

Dabar papasakok i kokia twma tu cia atsakineji? biggrin.gif biggrin.gif nes sunku suprasti tavo minciu vingius
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 19:37)
Mačiau jūs kiniečius mėgstat, mes irgi, tai jau esu įvaldžius saldžiarūgštį tirštą padažą, ant staigių file pasmulkinu, kelias daržoves kokias, viskas keptuvėj, padažui dalykai, 15min ir visi laimingi  smile.gif

Aga, kartais gaminu kalakutienos gabaliukus medaus - pomidorų padsžo padaže suvžaliais žirneliais (šaldytais).
Plius krevečių sriubą moku su kokosų pienu! Tokia poaštrė
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 19:38)
KslIOrijų bomba  biggrin.gif

Užtat skanu kaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 19:40)
Užtat skanu kaip  tongue.gif

Neabejoju biggrin.gif kažkodėl taip jau yra, kas l skanu, tas ... biggrin.gif
Atsakyti