Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Agurkai? Salotos? Žoles mėgstu labai. Ar žoles turi širdį?

Žolės ok. Sėklų vengti (ir iš agurkų jas geriausia pašalinti). Šakniavaisiams ne (krakmolas ten).

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:29)
Tai ar uzteks burbai pinigeliu teismams? Ar cia is mamuko kauptu laidotuvem pinigeliu taip visas ruosies teisman duot? Gi pralaimesi, niekur tavo zinutes nedingo metu ir pusmecio senumo biggrin.gif .

Tavo zinutes irgi vietoje biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 18:31)
Įkelk savo spanielio ausis

O kodel tau parupo mano krutys?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 18:36)
Pagarba abipusė.
Šita, prisiminiau. Kaip baigėsi su tavo darbu nuotraukomis?

Niekaip, jos vis dar neįdėtos. Aš kantri, palauksiu iki velykų.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 18:40)
Niekaip, jos vis dar neįdėtos. Aš kantri, palauksiu iki velykų.

Bet ten buvo Kalėdinis aukcionas? Ar man vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 18:46)
Bet ten buvo Kalėdinis aukcionas? Ar man vaidenasi?

Taip. Ir patys nuvežėm siuntinį vežėjams, kad spėtų atvežt į Lt iki kalėdų, nu tarkim, nespėjo iki kalėdų įdėt, bet jau pakankamai laiko praėjo. Sausio pabaigoj parašiau prieglaudos vadovei, man parašė savanorė, atseit dabar puslapyje vistiek nėra lankytojų, tai atseit dėl to neskubėjo įdėt, geriau yra gyvai apžiūrėt, pačiupinėt žaislus, atseit darys update vasario 14, tai suprask, gal įdės prieš vasario 14, gal prieš velykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 07 vasario 2021 - 18:53
Aš vis pažaidžiu su keto receptais, tai l skanu rūkuta lašiša, avokadas, Philadelphia sūris, petruška. Tokie vieno kąsnio.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 17:58)
. Gal aš ne viską mačiau, bet buvo pagarba bendravime daugiau mažiau. 

Aš SM jau laaabai seniai. Tai anksčiau jei ir pasitaikydavo koks susikirtimas, jis buvo palydimas n atsiprašymų ir gana aptakiomis nuomonėmis. Paskui ėmė visi (aš irgi ne šventoji, i know smile.gif ) po biškį atsipalaiduot ir turim ką turim . Keiksmu išvis nebūdavo, bet aišku moder. dirbo puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 07, 18:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72779212" data-time="1612715729"><div><p>Agurkai? Salotos? Žoles mėgstu labai. Ar žoles turi širdį?</p></div></blockquote><p></p><p>Žolės ok. Sėklų vengti (ir iš agurkų jas geriausia pašalinti). Šakniavaisiams ne (krakmolas ten).</p>

Bulvių negaliu pakęsti. Nežinau kas pasidarė, neskanios.
“Pasėdau” ant varškės deserto: varške + grietinėle + kelios uogos (avietė arba šilauogė arba gervuogė) ir viskas su blenderiu. Vietoje vakrienės.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 18:58)
Bulvių negaliu pakęsti. Nežinau kas pasidarė, neskanios.
“Pasėdau” ant varškės deserto: varške + grietinėle + kelios uogos (avietė arba šilauogė  arba gervuogė) ir viskas su blenderiu. Vietoje vakrienės.

Varškė gerai, baltymsi, ypač po sporto, ane, Tere
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:11)
Tai marazmatke mylimuke fb zino. Rita kazkokia ten.

Ji kažkada buvo seniai įkėlus kai ką, kur buvo jos vardas ir pavardė. Fb čia nė prie ko, neįsivaizduoju, kaip ten ieškot, jei nežinai nei v nei p. Nesiruošiu kažkam viešinti, nebent Nakvišai , bet manau ji ir taip žino/sužinos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2021 02 07, 18:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72779212" data-time="1612715729"><div><p>Agurkai? Salotos? Žoles mėgstu labai. Ar žoles turi širdį?</p></div></blockquote><p></p><p>Žolės ok. Sėklų vengti (ir iš agurkų jas geriausia pašalinti). Šakniavaisiams ne (krakmolas ten).</p>

Kodėl sėklų vengti?
Dauguma sęklų (ne agurkų aišku) ir riešutų turi daug baltymų ir riebalų.
Žinau, sakei, kad ne tokia nauda iš jų, bet vis tiek - ne anglis juk?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 18:59)
Ji kažkada buvo seniai įkėlus kai ką, kur buvo jos vardas ir pavardė. Fb čia nė prie ko, neįsivaizduoju, kaip ten ieškot, jei nežinai nei v nei p. Nesiruošiu kažkam viešinti, nebent Nakvišai , bet manau ji ir taip žino/sužinos. smile.gif

Žino ji, ir aš žinau, dar kelios, bet čia viešint tai net tokios bjaurybės pavqrdės neviešinčiau. Ribos turi būt.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 19:05)
Žino ji, ir aš žinau, dar kelios, bet čia viešint tai net tokios bjaurybės pavqrdės neviešinčiau. Ribos turi būt.

Sutinku.
Atsakyti