Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 18:18)
Kurioj vietoj įžeidimas? Kad kiaulė tačkėj ne tokia stora kaip tu? Nu jo, reikėjo riebesnės paieškot, bet tingėjau

Koki naujesni izeidima gali sugalvoti?
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 18:07)
Kąąąąą? Sena? Kas per klausimas? Aš sena?  blink.gif  biggrin.gif

Aš, aš, prijungia, bet rašyti neleidžia senu vardu.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:20)
Tu segi atminties sutrikimu? Matosi. Yra js paliktoje temoje pilna tavo zinuciu kur izeidinejai nariu vaikus, tevus, nares, linkejai kazkam susirgt raupais, ko pasekoje pati pries pora metu per Kaledais susirgai vejaraupiais. Atvesk, parse. Pasiimi savo sutve( trijule ) ir pzdiulini i savo fb. Gasdintoja bl arltsirado. Jau buvo viena tavo tapkiu nesiotoja ( glusa lutuke) ubunte budama Nakvisa i teisma ruosesi duot🤣.

O, ir cambalai jau kazkas pradejo rukyti pypkę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 17:42)
Kam reikia kašaloto vardo pavardės- į až.

Man. Noriu pazet fb kaip atrodo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:22)
Man. Noriu pazet fb kaip atrodo biggrin.gif .

Dar neieškojai? Netikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 17:54)
Nu ir kas? Tau rūpi kas ką parašė?  Ir tu įžeidei kažkurią. Visos perlenkėt lazdą.
Tai elgtis negalima.

O kaip elgesi burba - galima?
Atsakyti

Seniai, tikrai seniai. Kai visi pamatė, kokia ji yra, neteko gerbėjų , gyvenime-problemos, ir ėmė sklaidytis. Apgailėtina ir tiek. Baisi ta senatvė kai kuriems.

O ji gerbėjų kada nors turėjo?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:24)
O kaip elgesi burba - galima?

Saves nematai is baimės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 07, 18:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72779160" data-time="1612714044"><div><p>Seniai, tikrai seniai. Kai visi pamatė, kokia ji yra, neteko gerbėjų , gyvenime-problemos, ir ėmė sklaidytis. Apgailėtina ir tiek. Baisi ta senatvė kai kuriems.</p></div></blockquote><p></p><p>O ji gerbėjų kada nors turėjo?</p>

Turi tapkiu nesiotojas - lutuke ir pilnatine.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 07, 18:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72779160" data-time="1612714044"><div><p>Seniai, tikrai seniai. Kai visi pamatė, kokia ji yra, neteko gerbėjų , gyvenime-problemos, ir ėmė sklaidytis. Apgailėtina ir tiek. Baisi ta senatvė kai kuriems.</p></div></blockquote><p></p><p>O ji gerbėjų kada nors turėjo?</p>

As manau, kad tik savimi nepasitikincioms internetineje erdveje reikia buti pripazintomis 4u.gif
Cia gi galima uch kokiomis kietomis moteriskemis save vaizduoti. 4u.gif Kam rupi melagystės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 18:27
Bliaaaa mergai, taip 130 puslapių bus vienas ir tas pats bla bla bla.
Gal visos draugiškai apie ką nors kito?

Tere, kaip lęšiai? Yes/No?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:26)
Turi tapkiu nesiotojas - lutuke ir pilnatine.

O kodel reikia buti suaitelkus i grupę?
Atsakyti