Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:59)
Kol neprasidejo mikasiu matavimaisi - kuri cia svarbesnė.

Svarbiausia čia esu aš. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 18:05)
Svarbiausia čia esu aš.  nail.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Pyzdiecas dabar tau bus
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 17:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimejaa" data-cid="72779119" data-time="1612711730"><div><p>Atvėskit jūs. vartotojo įkelta nuotrauka
Jau reikia tikrai neturėti ką veikti gyvenime, kad šitaip sureikšminti šitą forumą.
Man tai svarbi mano aplinkinių, artimųjų nuomonė. Visa kita nulis. Absoliučiai jokios įtakos mano gyvenimui nedaro šitas forumas-nei mane įžeidžia, nei žemina, nei kažkaip paveikia kitaip. Jei pradėtų daryti, tai tada galvočiau ką aš čia veikiu.
Na pasakytų čia forume kažkas, kad aš durna ir ką? Ogi nieko. Aš žinau, kad esu protinga. vartotojo įkelta nuotrauka
Pasakytų, kad šeima ten kažkokia, nu visai dzin. Aš žinau kokia mano šeima ir jokia SM moteriškės nuomonė man neturi jokios įtakos.
<strong>Bet, kad buvo perlenkta lazda bendravime paskutinius mėnesius, na gal pusmetį, tai tikrai.</strong></p></div></blockquote><p>As tai sakyciau, kad pastaruosius kokius 3-4 metus lazda perlenkta. Kiek aš paskaitau pastarąjį pusmetį, tiesiog dar labiau. Bet kritimas žemyn prasidėjo jau labai seniai. Kai atėjau nebuvo normalu epitetais taškytis. Gal aš ne viską mačiau, bet buvo pagarba bendravime daugiau mažiau. </p>

Seniai, tikrai seniai. Kai visi pamatė, kokia ji yra, neteko gerbėjų , gyvenime-problemos, ir ėmė sklaidytis. Apgailėtina ir tiek. Baisi ta senatvė kai kuriems.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:03)
Cia tu ar ne tu, sena Aimeja?
Neber avataro simpsono ir gale aa.

Kąąąąą? Sena? Kas per klausimas? Aš sena? blink.gif biggrin.gif

Aš, aš, prijungia, bet rašyti neleidžia senu vardu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 07 vasario 2021 - 18:08
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 18:07)
Seniai, tikrai seniai. Kai visi pamatė, kokia ji yra, neteko gerbėjų , gyvenime-problemos, ir ėmė sklaidytis. Apgailėtina ir tiek. Baisi ta senatvė kai kuriems.

As tai tikrai nesuprantu ko tau galima butu pavydeti. Nu ko? Tu pas mus i tema lakstai ir ten dergiesi jau senai.
Gali neieskoti pasiteisinimu savo elgesiui- eisi traukinuku, pažadu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 18:15
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 17:07)
O kai žinai ne tik ip, bet ir vardą pavardę? Pvz didžiai NEgerbiamo kašaloto?

Tai marazmatke mylimuke fb zino. Rita kazkokia ten.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:11)

Mylimuke manes ieskojo net feisbuke? Oho! Myli ji mane labai, kaip matau biggrin.gif

Nepergyvenk biggrin.gif . Kurios esat vienos kitu draugemis fb - as zinau visu vardus pavardes. Kelias tik teks rimciau paieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 18:14
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:10)
As tai tikrai nesuorantu ko tau galima butu pavydeti. Nu ko? Tu pas mus i tema lakstai ir ten dergiesi jau senai.
Gali neieskoti pasiteisinimu savo elgesiui- eisi traukinuku, pažadu.

Ji tai traukinuku, o tu kuom? Tačke?🤣
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 18:11)

Aš ne tik vardą, bet ir pavardę žinau bei jos diedo kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 18:15)
Ji tai traukinuku, o tu kuom? Tačke?🤣
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Aš ne tik vardą, bet ir pavardę žinau bei jos diedo kontaktus.

Dar vienas izeidimas i izeidinejimu maišelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:16)
Dar vienas izeidimas i izeidinejimu maišelį  biggrin.gif

Kurioj vietoj įžeidimas? Kad kiaulė tačkėj ne tokia stora kaip tu? Nu jo, reikėjo riebesnės paieškot, bet tingėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 07 vasario 2021 - 18:18
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 18:17)

Oi oi, kas kalba🤣 Klausimas, kieno piniginė nukentės, kartais ne tavo storulio? Tikrai ne tavo, nes tu esi plika ir basa, darbo ir santaupų neturi, vargeta, iš ko tu man mokėtum?
Papildyta:

Turėsi storuliui gerai nugraužt, kad duotų pinigų advokatui😄
Papildyta:

Sėkmės, kašalotikai🤪

Koki atsakyma noretum gauti i situos izeidinejimus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:41)
Man tai kas. Jos tiek kartu mane ir mano seima yra izeide... Bet man gyvenime nerwikia niekam irodyneti nieko , o cia tai tuo labiau. Twgul loja. Suo loja - karavanas eina.

As nekalbu apie Nakviša dabar, seip galvoju, kad tie, kurie internwto razborkes perkialia i gyvenima, is princioi yra labai pazeidziami ir silpni zmones.

Tu segi atminties sutrikimu? Matosi. Yra js paliktoje temoje pilna tavo zinuciu kur izeidinejai nariu vaikus, tevus, nares, linkejai kazkam susirgt raupais, ko pasekoje pati pries pora metu per Kaledais susirgai vejaraupiais. Atvesk, parse. Pasiimi savo sutve( trijule ) ir pzdiulini i savo fb. Gasdintoja bl arltsirado. Jau buvo viena tavo tapkiu nesiotoja ( glusa lutuke) ubunte budama Nakvisa i teisma ruosesi duot🤣.
Atsakyti