<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Aimejaa" data-cid="72779119" data-time="1612711730"><div><p>Atvėskit jūs.
Jau reikia tikrai neturėti ką veikti gyvenime, kad šitaip sureikšminti šitą forumą.
Man tai svarbi mano aplinkinių, artimųjų nuomonė. Visa kita nulis. Absoliučiai jokios įtakos mano gyvenimui nedaro šitas forumas-nei mane įžeidžia, nei žemina, nei kažkaip paveikia kitaip. Jei pradėtų daryti, tai tada galvočiau ką aš čia veikiu.
Na pasakytų čia forume kažkas, kad aš durna ir ką? Ogi nieko. Aš žinau, kad esu protinga.
Pasakytų, kad šeima ten kažkokia, nu visai dzin. Aš žinau kokia mano šeima ir jokia SM moteriškės nuomonė man neturi jokios įtakos.
<strong>Bet, kad buvo perlenkta lazda bendravime paskutinius mėnesius, na gal pusmetį, tai tikrai.</strong></p></div></blockquote><p>As tai sakyciau, kad pastaruosius kokius 3-4 metus lazda perlenkta. Kiek aš paskaitau pastarąjį pusmetį, tiesiog dar labiau. Bet kritimas žemyn prasidėjo jau labai seniai. Kai atėjau nebuvo normalu epitetais taškytis. Gal aš ne viską mačiau, bet buvo pagarba bendravime daugiau mažiau. </p>
Seniai, tikrai seniai. Kai visi pamatė, kokia ji yra, neteko gerbėjų , gyvenime-problemos, ir ėmė sklaidytis. Apgailėtina ir tiek. Baisi ta senatvė kai kuriems.