Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 17:28)
Atvėskit jūs.  smile.gif
Jau reikia tikrai neturėti ką veikti gyvenime, kad šitaip sureikšminti šitą forumą.
Man tai svarbi mano aplinkinių, artimųjų  nuomonė. Visa kita nulis. Absoliučiai jokios įtakos mano gyvenimui nedaro šitas forumas-nei mane įžeidžia, nei žemina, nei kažkaip paveikia kitaip. Jei pradėtų daryti, tai tada galvočiau ką aš čia veikiu.
Na pasakytų čia forume kažkas, kad aš durna ir ką? Ogi nieko. Aš žinau, kad esu protinga.  biggrin.gif
Pasakytų, kad šeima ten kažkokia, nu visai dzin. Aš žinau kokia mano šeima ir jokia SM moteriškės nuomonė man neturi jokios įtakos.
Bet, kad buvo perlenkta lazda bendravime paskutinius mėnesius, na gal pusmetį, tai tikrai.

Man tai kas. Jos tiek kartu mane ir mano seima yra izeide... Bet man gyvenime nerwikia niekam irodyneti nieko , o cia tai tuo labiau. Twgul loja. Suo loja - karavanas eina.

As nekalbu apie Nakviša dabar, seip galvoju, kad tie, kurie internwto razborkes perkialia i gyvenima, is princioi yra labai pazeidziami ir silpni zmones.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 17:14)
Pareiškime rašai smile.gif

Kam reikia kašaloto vardo pavardės- į až.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 17:38)
Gėdijiesi savo dirbto darbo?
Sėkmės  4u.gif

Tu specialiai parasei 'valytoja', nes jums tai skamba kaip keiksmazodis. Sitai labai gerai galima isaiskinti is jusu postu.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 17:42)

Vel izeidinejimai.
Tu tikiuosi nesi baile ir pati savo varda pavarde parasysi man i az. O gal bijai?
Tu bent isivaizduoji kokia administracine bauda taves laukia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 17:47
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:19)
As imsiuos. Tu ka, galvoji as taip paliksiu viska? As esu irgi labai principinga.
Tu gi zinai kaip viskas vyksta. Tu pries mane, o as paskui pries tuos, kurie savo elgwsiu isprovokavo toki ivyki. As gi dirbau advokaturoje, visi vis dar draugai  4u.gif

Kai siuvo tavo išdraskytą subinę chirurgas pamiršo užsiūti tau burną😂
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 17:47)
Kai siuvo tavo išdraskytą subinę chirurgas pamiršo užsiūti tau burną😂

Rašyk, rašyk. Kuo daugiau izeidinesi, tuo lengviau bus tave suvalgyti
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:41)
Man tai kas. Jos tiek kartu mane ir mano seima yra izeide... Bet man gyvenime nerwikia niekam irodyneti nieko , o cia tai tuo labiau. Twgul loja. Suo loja - karavanas eina.

Nu ir kas? Tau rūpi kas ką parašė? Ir tu įžeidei kažkurią. Visos perlenkėt lazdą.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 17:42)

Tai elgtis negalima.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 17:54)
Nu ir kas? Tau rūpi kas ką parašė?  Ir tu įžeidei kažkurią. Visos perlenkėt lazdą.
Tai elgtis negalima.

Tai aisku visos biggrin.gif ar kas gincijasi biggrin.gif

Tegul daro ka nori, jos kitaip nemoka

As cauntercharge pateiksiu
Atsakyti

Atvėskit jūs. smile.gif
Jau reikia tikrai neturėti ką veikti gyvenime, kad šitaip sureikšminti šitą forumą.
Man tai svarbi mano aplinkinių, artimųjų nuomonė. Visa kita nulis. Absoliučiai jokios įtakos mano gyvenimui nedaro šitas forumas-nei mane įžeidžia, nei žemina, nei kažkaip paveikia kitaip. Jei pradėtų daryti, tai tada galvočiau ką aš čia veikiu.
Na pasakytų čia forume kažkas, kad aš durna ir ką? Ogi nieko. Aš žinau, kad esu protinga. biggrin.gif
Pasakytų, kad šeima ten kažkokia, nu visai dzin. Aš žinau kokia mano šeima ir jokia SM moteriškės nuomonė man neturi jokios įtakos.
Bet, kad buvo perlenkta lazda bendravime paskutinius mėnesius, na gal pusmetį, tai tikrai.

As tai sakyciau, kad pastaruosius kokius 3-4 metus lazda perlenkta. Kiek aš paskaitau pastarąjį pusmetį, tiesiog dar labiau. Bet kritimas žemyn prasidėjo jau labai seniai. Kai atėjau nebuvo normalu epitetais taškytis. Gal aš ne viską mačiau, bet buvo pagarba bendravime daugiau mažiau. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 17:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimejaa" data-cid="72779119" data-time="1612711730"><div><p>Atvėskit jūs. vartotojo įkelta nuotrauka
Man tai svarbi mano aplinkinių, artimųjų nuomonė. Visa kita nulis. Absoliučiai jokios įtakos mano gyvenimui nedaro šitas forumas-nei mane įžeidžia, nei žemina, nei kažkaip paveikia kitaip. Jei pradėtų daryti, tai tada galvočiau ką aš čia veikiu.
Na pasakytų čia forume kažkas, kad aš durna ir ką? Ogi nieko. Aš žinau, kad esu protinga. vartotojo įkelta nuotrauka
<strong>Bet, kad buvo perlenkta lazda bendravime paskutinius mėnesius, na gal pusmetį, tai tikrai.</strong></p></div></blockquote><p>As tai sakyciau, kad pastaruosius kokius 3-4 metus lazda perlenkta. Kiek aš paskaitau pastarąjį pusmetį, tiesiog dar labiau. Bet kritimas žemyn prasidėjo jau labai seniai. Kai atėjau nebuvo normalu epitetais taškytis. Gal aš ne viską mačiau, bet buvo pagarba bendravime daugiau mažiau. </p>

Kol neprasidejo mikasiu matavimaisi - kuri cia svarbesnė.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 17:54)
Tai elgtis negalima.

Man nusispjaut. Lai šita šiukšlė springsta savo šūdu.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 07, 16:11)
Tik pabandykit kuri nors neskaityti ką rašau.  bash.gif  biggrin.gif

Cia tu ar ne tu, sena Aimeja?
Neber avataro simpsono ir gale aa.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 18:01)
Man nusispjaut. Lai šita šiukšlė springsta savo šūdu.

Vel izeidinejimai.

Ziuriu labai nori, kad tavo pinigine gerai nukentėtų? biggrin.gif

Tikiesi gauti valstybini advokata? Zinok sita organizacija easternu iki advokatu nedaleidzia. Geriausia ka gausi, tai advaizoriu vienam appointmentui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 18:08