Blyn sunku tas apsiribojimas, įpratę veikti laisvalaikiu, o dabar namai namai. Na sausa bus eisim į trasą, o kol kas...
[quote=mylimuke!,2020 03 11, 10:22]
Su musu laisves diena
Fantastiška:))))))))
Su musu laisves diena
Fantastiška:))))))))
Mūsų platumose jau saulytė šviečia,jau vėliavą iškabinau.
Kas blynus trispalvius,o aš tai makaronus trispalvius parsinešiau.Pamačiau ir toks juokas suėmė,dar specialiai taip neišeitų.Gaminsiu ale troškinį, bet ne troškinį.Žinoma, jei netingėsiu
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 09:44)
tu vis apie karus. dabar, kai kas antra šeima skiriasi Lt, ir pilna jungtiniu šeimu, turiu analogiškai pavyzdžiu, kur visi taip gražiai sutaria. vat ir vakar vazinejausi su šliubiniu savo ir jo antra moterimi, jos vaikais ir savo, jos vaikai pas mane dienas perpus leidžia. žodžiu, sutariam ir sutarsim - žadam sutarti ir kirviais nesikapoti, life is too short.
Tiesiog nesuprantu poreikio greziotis atgal.
O jus net miegoti kartu visi trys galit .
QUOTE(cambala @ 2020 03 11, 10:34)
Tiesiog nesuprantu poreikio greziotis atgal.
tai ir yra gyvenimas priekin, kitokie santykiai, kaip su kaimynais tarkim. o ne nekalbeti iš principo, kai kalbetis visai išeina.
o vaiku pilni namai, kaip smagu. ir vaikai nerauda, kad ner ką veikt, ar tik nuolat i ekraną ilindę.
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 13:23)
tai ir yra gyvenimas priekin, kitokie santykiai, kaip su kaimynais tarkim. o ne nekalbeti iš principo, kai kalbetis visai išeina.
o vaiku pilni namai, kaip smagu. ir vaikai nerauda, kad ner ką veikt, ar tik nuolat i ekraną ilindę.
O tai vaikai savo draugu, kiemo ar bendraklasiu neturi?
turi. bet ir su šitais bendrauja. o tai reikia po vieną du tureti, pyac vaikysteje, paauglsyteje?
kaip pensininkams...
kaip pensininkams...
tu vis apie karus. dabar, kai kas antra šeima skiriasi Lt, ir pilna jungtiniu šeimu, turiu analogiškai pavyzdžiu, kur visi taip gražiai sutaria. vat ir vakar vazinejausi su šliubiniu savo ir jo antra moterimi, jos vaikais ir savo, jos vaikai pas mane dienas perpus leidžia. žodžiu, sutariam ir sutarsimtai
Ta prasme tavo buvusio dabartines drauges vaikai puse laiko leidzia pas tave?
na, ne visai pusę, bet savaitgalius, ar šventes. vat ir db jauniausia mergaite pas mane. o vakar su kita vyresniąja, ex vyru ir jo antraja varem i promo...
jau tiek natūralu, kad nesureikšminu.
ex vyras su dabartine tai pykstas, tai taikos. aš jiems sakau, sugyvenkit kartu, nes tuomet ir mano namai pilni vaiku, mano vaikai jau seniai iprate prie jos vaiku.
kai vyras gyveno atskirai nuo jos, vis tiek bendravom, žinoma...
jau šitiek metu....bemaž aštuoneri jie kartu....
ex vyras su dabartine tai pykstas, tai taikos. aš jiems sakau, sugyvenkit kartu, nes tuomet ir mano namai pilni vaiku, mano vaikai jau seniai iprate prie jos vaiku.
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 13:35)
turi. bet ir su šitais bendrauja. o tai reikia po vieną du tureti, pyac vaikysteje, paauglsyteje?
kaip pensininkams...
kaip pensininkams...
Kodel po viena/ du? Pas mus kieme gal 15 vaiku susirinkdavo, klases / mokyklos draugu keliolika budavo.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 13:57)
na, ne visai pusę, bet savaitgalius, ar šventes. vat ir db jauniausia mergaite pas mane. o vakar su kita vyresniąja, ex vyru ir jo antraja varem i promo...
Be komentaru...
mano vaikas irgi taip darytu, eitu i kiemą, bet ten tuštuma. visi i ekranus ilinkę. klasiokai irgi i ekranus. jis pavydi mano laiku, sako, mama- gerai būdavo jūsu laikais, kiemai [ilni vaiku.
tikrai pavydžiu pati sau.
ir liūdžiu del dabartiniu vaiku laisvalaikio leidimo būdo.
arba būreliais apkrauti, bet realiai gyvumo jokio - išsiskirstę kas sau. todel pas mus dažnai organizuojamos nakvynes. leidžiu vaikams pasikviesti draugu, jei tie nori.
žinoma, išeina su draugais kažkur, bet ilgai leisti kažkur reikia paaugliams pinigu. šiaip vaikas lb užimtas, daug veiklos ir per dvi mokyklas varo, garaže grupę atsidaręs, groja gitara su draugu. ir vis tiek ilgisi to klegesio, apie kuri išgirsta iš senoves pasakojimu:)
tai bent namie klegesiai vyksta, tik mūsu nuožmūs kaimynai riboja tuos klegesius.
idealu būtu namas.
tikrai pavydžiu pati sau.
ir liūdžiu del dabartiniu vaiku laisvalaikio leidimo būdo.
arba būreliais apkrauti, bet realiai gyvumo jokio - išsiskirstę kas sau. todel pas mus dažnai organizuojamos nakvynes. leidžiu vaikams pasikviesti draugu, jei tie nori.
žinoma, išeina su draugais kažkur, bet ilgai leisti kažkur reikia paaugliams pinigu. šiaip vaikas lb užimtas, daug veiklos ir per dvi mokyklas varo, garaže grupę atsidaręs, groja gitara su draugu. ir vis tiek ilgisi to klegesio, apie kuri išgirsta iš senoves pasakojimu:)
tai bent namie klegesiai vyksta, tik mūsu nuožmūs kaimynai riboja tuos klegesius.
idealu būtu namas.