Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 16:59)
Tas tiesa turbūt, bent jau pvz portalai atsakingi už tai, kokia info pas juos

Tu savo adresiuka tai gali is kaeto rasyti, nes tiek privarius ant musu musu temoje, kad neissisuksi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 16:59)
Tas tiesa turbūt, bent jau pvz portalai atsakingi už tai, kokia info pas juos

Labai teisingai. Turesi atsakyti uz savo izeidinejimus ir padjopkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 17:05
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 16:58)
Tu man papasakok ko tu sugrizai i mamkas po to, kai sakei 'iseinu, negrisiu, dabar verkit'?

Man tave patraukti atsakomyben uz smeizta, kai tu rasei,kad tavo darbas tai ojojoj, o as dirbyu supuvusiame šiukšlyne?

As patrauksiu ne rik tave, bet vezimeliu wis ir montekrista, izeidinejusi mus musu temoje, mylimuke, babunia su camlala tai pirmos eis.

Gali jau pradėti. Nes aš tikrai pradėjau. Užtruks gal ne mėnesį ir ne du, gal ilgiau. Bet jis pradėtas, prašau nenustebti.
Aš tamsta buvau perspėjusi, kad šmeižto nei savo, nei šeimos atžvilgiu netoleruosiu.
Tai buvo paskutinė mano reakcija į tamstos rašliavas. Sėkmės ir geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 16:55)
Patikėkit, yra tų “kelių” tramdyti tokius asmenis. Reikia tik kantrybes ir valios.

O kai žinai ne tik ip, bet ir vardą pavardę? Pvz didžiai NEgerbiamo kašaloto?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 17:07)
Gali jau pradėti. Nes aš tikrai pradėjau. Užtruks gal ne mėnesį ir ne du, gal ilgiau. Bet jis pradėtas, prašau nenustebti.
Aš tamsta buvau perspėjusi, kad šmeižto nei savo, nei šeimos atžvilgiu netoleruosiu.
Tai buvo paskutinė mano reakcija į tamstos rašliavas. Sėkmės ir geros dienos.

Ojazau...kreipkis tu kur nori. Traukinuku eis tavo draugelės.
J
Tu savimi labai nwpasitiki ir saves nemyli, jei tau net kovoti su tuscios erdves malunais reikia. 4u.gif
Ramybes tavo sielai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 07, 17:07)

Sveika papuolus i teismini traukinėli. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Patikslink klausimą.
Atsakyti

Pareiškime rašai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:11)
Ojazau...kreipkis tu kur nori. Traukinuku eis tavo draugelės.

Patikslinu: kitų asmenų atžvilgiu veiksmų nebuvo imtasi. Nei mano, nei mano šeimos atžvilgiu šmeižtas ir įžeidimai iš kitų asmenų nebuvo paviešinti.
Jeigu tamsta turi poreikį įtraukti į kažkokį traukinį ir kitus asmenis - visada turite tam teisę. Atskirai, nes jie nėra ir negali būti teikti skundo subjektai, nes ginu save ir savo šeimą.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 17:14)
Pareiškime rašai smile.gif

Kazko matau galvoji, kad taves tai nelies biggrin.gif klysti. Tiek apsmeizus esi musu temoje, kad tu busi n irgi patraukta atsakomyben
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 17:17)
Patikslinu:  kitų asmenų atžvilgiu veiksmų nebuvo imtasi. Nei mano, nei mano šeimos atžvilgiu šmeižtas ir įžeidimai iš kitų asmenų nebuvo paviešinti.
Jeigu tamsta turi poreikį įtraukti į kažkokį traukinį ir kitus asmenis - visada turite tam teisę. Atskirai, nes jie nėra ir negali būti teikti skundo subjektai, nes ginu save ir savo šeimą.

As imsiuos. Tu ka, galvoji as taip paliksiu viska? As esu irgi labai principinga.
Tu gi zinai kaip viskas vyksta. Tu pries mane, o as paskui pries tuos, kurie savo elgwsiu isprovokavo toki ivyki. As gi dirbau advokaturoje, visi vis dar draugai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2021 - 17:22
Atvėskit jūs. smile.gif
Jau reikia tikrai neturėti ką veikti gyvenime, kad šitaip sureikšminti šitą forumą.
Man tai svarbi mano aplinkinių, artimųjų nuomonė. Visa kita nulis. Absoliučiai jokios įtakos mano gyvenimui nedaro šitas forumas-nei mane įžeidžia, nei žemina, nei kažkaip paveikia kitaip. Jei pradėtų daryti, tai tada galvočiau ką aš čia veikiu.
Na pasakytų čia forume kažkas, kad aš durna ir ką? Ogi nieko. Aš žinau, kad esu protinga. biggrin.gif
Pasakytų, kad šeima ten kažkokia, nu visai dzin. Aš žinau kokia mano šeima ir jokia SM moteriškės nuomonė man neturi jokios įtakos.
Bet, kad buvo perlenkta lazda bendravime paskutinius mėnesius, na gal pusmetį, tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:19)
. As gi dirbau advokaturoje, visi vis dar draugai  4u.gif

Valei tulikus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 07, 17:30)
Valei tulikus? smile.gif

Ns štai... ka ir reikejo irodyti

Dabar as tave i teisma paduosiu uz izeidinej8mus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:35)
Ns štai... ka ir reikejo irodyti