Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Kaip ir teisi tu, bet paprieštarauti noriu tuo aspektu, kad jei organizme metabolizmas jau sutrikęs ir norima jį susitvarkyti, blusinėtis tenka. Kitas reikalas, jei žmogus sveikas - tada "maždaug" yra visiškai gerai.

Taip. Jei tikrai kazkas negerai ir liga is tikruju su maistu susijusi, tada aisku, kad reikia knibinetis. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 11:30)
Nu prancuziski suriai ne tie, kuriuos dideliais kiekiais valgytum. Sodraus skonio.
Kokios mozarelos su pomiforais ir baxilikais tikrai gali daugiau suvalgyti, nors as tokius surius perku italiskus, tai jie gana brangus buna. O tu is kur burata perki?

Nu taip, aš suprantu, kokio pelėsinio šmoto nesuvalgysi, užtenka riekutės smile.gif
Burata kažkada maxėj užmačiau. Nžn kur gerus sūrius pirkt (gal nelabai ir ieškojau)
Man įdomiau, kur gero kokybiško alyvuogių aliejaus pirkt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 07, 11:53)
Vyrui vienodai kurio gyvuno fekalijos. Jis nelabai pasitiki uzrasais "ekologiskas kraikas". Todel is pat pradziu yra numates siuo "turtu" tresti pamiskeje pasodintus augalus.

Mėsėdžio gyvūno š*du negalima tręšti IŠ ESMĖS to, ką valgysi, dėl organizmų visokių,
Kraikas čia nė prie ko
Bet dėl ekologijos irgi taip, jeigu viskas eko pas jus. Bet eko dalykai turi turėt EU patvirtintus žymėjimus, kuriais nematau reikalo nepasitikėt
Mes tai medžio granules paprastas naudojam smile.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 07 vasario 2021 - 13:24

Nu taip, aš suprantu, kokio pelėsinio šmoto nesuvalgysi, užtenka riekutės smile.gif
Burata kažkada maxėj užmačiau. Nžn kur gerus sūrius pirkt (gal nelabai ir ieškojau)
Man įdomiau, kur gero kokybiško alyvuogių aliejaus pirkt g.gif
Iš Šviesos,
smile.gif

Man kazkas sake, kur LT gero aliejaus gauti, bet pamirsau. Pasakysiu, jei prisiminsiu. Esu ragavusi alieju parduotuvelese, tai kai kurie tokio skonio, kad gali viena gerti. Ir daug visokiu skirtingu poskoniu, nuo svelniu iki gomuri kutenanciu. Tik va kaip ir su gerais suriais, daug kainuoja. 

As tau jau atrasiau i AZ. Jei nematai, tai reiskiasi SM grybauja. Pasakyk, jei negausi atsakymo. 

Atsakyti

Aš visų narių, visų temų neskaitau, todėl neseku ir ne visada sužinau. Kai kurios narės tampo apie mane pletkus, savo šizofrenijas, interpretacijas. Jei ką, paklauskite manęs, prašau. Neturiu labai ko slėpti, bet specialiai po forumą nelakstysiu, visko neskaitysiu ir nepaneiginėsiu kiekvieno absurdo. :)

Atsakyti

Aš visų narių, visų temų neskaitau, todėl neseku ir ne visada sužinau. Kai kurios narės tampo apie mane pletkus, savo šizofrenijas, interpretacijas. Jei ką, paklauskite manęs, prašau. Neturiu labai ko slėpti, bet specialiai po forumą nelakstysiu, visko neskaitysiu ir nepaneiginėsiu kiekvieno absurdo. :)

Argi kam rūpi ką peza šizofrenijos kamuojami?

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2021 02 07, 15:07)
<p>Argi kam rūpi ką peza šizofrenijos kamuojami?</p>

Viskam yra tolerancijos ribos.
Žinoma netaikau visiems, bet nemanau, kad reikia visą laiką nekreipti į tai dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 15:13)
Žinoma netaikau visiems, bet nemanau, kad reikia visą laiką nekreipti į tai dėmesio.

O kas buvo??? unsure.gif
Atsakyti

Argi kam rūpi ką peza šizofrenijos kamuojami?

Dalis tampomu pletku tampa tiesa. 

Atsakyti

Taip, tikrai yra tolerancijos ribos. Visa laika neatsisaudysi, bet turi kazkur buti stop zenklas. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 07, 15:20)
O kas buvo??? unsure.gif

Nieko.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 07, 15:13)

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 07, 15:05)
<p>Aš visų narių, visų temų neskaitau, todėl neseku ir ne visada sužinau. Kai kurios narės tampo apie mane pletkus, savo šizofrenijas, interpretacijas. Jei ką, paklauskite manęs, prašau. Neturiu labai ko slėpti, bet specialiai po forumą nelakstysiu, visko neskaitysiu ir nepaneiginėsiu kiekvieno absurdo. smile.gif</p>

O kas tiki? biggrin.gif Tiesiog nekreipkit dėmesio. Ir žinokit, kad publika SM labai marga mirksiukas.gif

Kai žmonės kalbasi, o ne apkalba, tai iš postų matosi. Tekstai viską pasako smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 07 vasario 2021 - 16:04

4u.gif
Papildyta:
O kas tiki? biggrin.gifTiesiog nekreipkit dėmesio. Ir žinokit, kad publika SM labai marga mirksiukas.gif

Kokia čia paslėpta mintis? :) 

Atsakyti