O as turiu beda, nezinau kuris, bet vienas "seskas" isitaise ukinese patalpose sikti. Po visu pasivaiksciojimu, dar neprigavau, kuris cia darbuojasi.
Siaip, Terezzai, turiu klausimeli. Dabar vartoju juoduju serbentu sultis, bejokiu ten cukraus. Vasara katinant, "issispaudem" ir uzsukom i stiklainiukus. Na ir ka dabar pasakysite apie tokias sultis. Juk citrinos gi vartojam, man jos panasios.
Kiek skaičiau, tai bet koks ląstelienos suardymas yra negerai. Nes sunaikinamai tai, kas naudingiausia, o tai, kas lieka, neduoda jokios naudos plius akimirksniu sukelia milžinišką insulino išmetimą į organizmą. Tiksliau nepapasakosiu, neįsidėmėjau. Bet jei rasiu info, įmesiu až.
BAndziau. Ir megzta ir siuta drabuzeli, nusidrasko. Na ji tokia pagerinta, su visokiais fintais. Visi sunys kaip sunis, o si vis ka nors prigalvoja. O ir karta storioko man ivare, su drabuziu vos nepasikore ant medzio. Ana labai sustra kalyte, kaip gazele, labai soklis, laukais skraido, nei vienas suo jos aplenkti negali.
Moonte, radau. https://www.youtube....RSPqVS&index=51
Apie sultis šneka nuo 33 minutės, bet verta pažiūrėti viską.
Apie sultis šneka nuo 33 minutės, bet verta pažiūrėti viską.
OI aciu, kvieciu savo mergiotes, eisim ziureti.
Mano lauko kates, turi joms irengtus namus. Ir didele, uzdengta smelio deze, skirta tik joms Bet, anos eina tustintis i sniega, prie kompostines. AS ten beriu namie gyvenaciu kaciu panaudota kraika, naudoju ekologiska be silikonu, tai ir lauke gyvenancios, ten isitaise tulika.
Tikiuos nededi į tą pačią kompostinę ir kačių kraiko, jei paskui tręši daržus ir sodus?
O jei kraikas natūralus? Irgi negalima?
Siaip, Terezzai, turiu klausimeli. Dabar vartoju juoduju serbentu sultis, bejokiu ten cukraus. Vasara katinant, "issispaudem" ir uzsukom i stiklainiukus. Na ir ka dabar pasakysite apie tokias sultis. Juk citrinos gi vartojam, man jos panasios.</p></div></blockquote><p></p><p>Kiek skaičiau, tai bet koks ląstelienos suardymas yra negerai. Nes sunaikinamai tai, kas naudingiausia, o tai, kas lieka, neduoda jokios naudos plius akimirksniu sukelia milžinišką insulino išmetimą į organizmą. Tiksliau nepapasakosiu, neįsidėmėjau. Bet jei rasiu info, įmesiu až.</p>
Dėl ląstelienos tu teisi, bet vitaminai visi lieka ir kartais netgi geriau pasisavinami būtent iš sulčių. Žinoma, geriausia gerti ką tik spaustas.
Ir, nežinau kiek tiesos, bet kažkur skaičiau, kad chemija užsilieka būtent kietojoje daržovės, vaisiaus dalyje, tad jei ne iš savo daržo, gal net geriau sultys
Be to, esant kažkokiam vitamino trūkumui daug lengviau didelį kiekį jo gauti su sultimis, negu kad, pvz suvalgyt kilogramą morkų.
Bet anąkart diskutuojant tu sakei, kad jei š nevalgai, tai nėra reikalo organizmą valyt skaidulom
Papildyta:
Ne dėl kraiko, o dėl šūdukų. Kaip ir negalima kompostuot mėsos kaulų ir kt jos atliekų.
Nebent ant kokių gėlių tik pilat, ko nevalgot.
Nu kaip galima rašyti rimtą knygą sakiniais "aš žinau, nes man sakė tie, kurie žino"
Ji kaip koks Kiguolis, paima faktą ir apipina jį legendom ir pletkais
Nebent ant kokių gėlių tik pilat, ko nevalgot.
Aš nesikabinėju, man tikrai smalsu, kuom katės šūdas prastesnis už pvz karvės? Kiek pamenu, kaime pas močiutę daržus tręšdavo karvių mėšlu
Musu kompostine labai didele. Vyras isskyre viena kertele joje, kur beriam visu turimu gyvunu kraika. Katuku, j. kiaulyciu, papugeliu, kanareliu...
Veliau isves i pamiske.
Na Terezza iklampinai tu mus. Dabar ziuresim ir sviesimes, nosi sukisusios. Dar karta dekui
Na Terezza iklampinai tu mus. Dabar ziuresim ir sviesimes, nosi sukisusios. Dar karta dekui
Jo, ten lobynas.