Ir paplūdimy-gulima ir varom, smėlį laikas nuo laiko nupūsdamos
O mažoji pamišus dėl Uno, vakaras ne vakaras, jei nesužaidžiam bent kelių serijų.
Vakarai stalo žaidimams paprastai skiriami
Ką jūs? Nakviša matyt šals Liepkalny? Lisitėja su šunimis takais takais? Mylimukė į eketę?
Grįžom ką tik. Sukirtau dviguba jautienos ir dabar late naikinu.
Ne kalnai, bet vis tiek kaifas.
Realiai, pati natūraliausia mityba yra pilnos struktūros (kuo mažiau apdirbtas, neapdorotas maistas). protėviai, gyvūnai/žinduoliai neskaičiuoja kalorijų, nežiūri, kaip susirinkti baltymų, riebalų, nesveria nieko ant svarstyklių.
Nė vienas jų neserga žmonių ligomis (taip vadinamomis, prabangos ligomis).
Protėviai pavalgę lašinių nesėdėdavo ant sofutės, o eidavo kapoti malkų.Mėsa buvo ne kiekvienai dienai,o darbymečiui.Ir visi labai nelengvai dirbdavo.
Laukiniai gyvūnai neturi pilno šaldytuvo, ir neina į pc.Kada ko rado(pagavo) tada ir maitinasi.Ir gyvenimo trukmė buvo trumpa,nespėdavo nei diabetas,nei onko ligos išsivystyti.Geriausias mitybos būdas MĖ(mažiau ėsk)
Ai,biškį cinikė aš,kai pasisuka kalba apie visokias mitybos pakraipas
Laukiu,laukiu kol dar labiau pašils, šunys zirzia aplinkui,nesupranta,kodėl šeimininkė uodegos nuo sofos nekelia
Laukiniai gyvūnai neturi pilno šaldytuvo, ir neina į pc.Kada ko rado(pagavo) tada ir maitinasi.Ir gyvenimo trukmė buvo trumpa,nespėdavo nei diabetas,nei onko ligos išsivystyti.Geriausias mitybos būdas MĖ(mažiau ėsk)
Ai,biškį cinikė aš,kai pasisuka kalba apie visokias mitybos pakraipas
Laukiu,laukiu kol dar labiau pašils, šunys zirzia aplinkui,nesupranta,kodėl šeimininkė uodegos nuo sofos nekelia
Pritariu. Tik noriu papildyti, maziau esti sudmaiscio.
Mano sunys, nenori eiti i lauka, salta. Nupirkau ir tepalo ir "batukus". Nenori, priestarauja, iskart nudrasko. Iseina i lauka stripineja nuo vienos kojos ant kitos. Pavaikstom kokias 20 min. nueina koki kilometra tuo ir baigiasi. Zovada, palike mane pamiskeje, i namus nubega. O jei vaikstant kas is namiskiu prie namu pasikrapsto, tai dar greciau i namus bando prasprusti.
Neprotinga, ozabočennaja cambalinė
Papildyta:
fui ****, kiaulių jovalas, užtat ir triedi toliau nei matai
Papildyta:
Ir dar skrandukai...
šiaip viskas atitinka. Gyvulio valgis gyvuliui. Argi ji žmogus?
O as turiu beda, nezinau kuris, bet vienas "seskas" isitaise ukinese patalpose sikti. Po visu pasivaiksciojimu, dar neprigavau, kuris cia darbuojasi.
Siaip, Terezzai, turiu klausimeli. Dabar vartoju juoduju serbentu sultis, bejokiu ten cukraus. Vasara katinant, "issispaudem" ir uzsukom i stiklainiukus. Na ir ka dabar pasakysite apie tokias sultis. Juk citrinos gi vartojam, man jos panasios.
Siaip, Terezzai, turiu klausimeli. Dabar vartoju juoduju serbentu sultis, bejokiu ten cukraus. Vasara katinant, "issispaudem" ir uzsukom i stiklainiukus. Na ir ka dabar pasakysite apie tokias sultis. Juk citrinos gi vartojam, man jos panasios.
Kur katei šikt lauke, kai viskas užsnigta?
Na kad ne kate, o suo. Va kur problema. Man rodos net zinau kas, trumpaplauke, visai neturi poplaukio. Kalike, viena is uzpraejusiu metu konteineriniu. Jai labiausiai salta, todel verziasi i namus. Dabar stebiu ja.
Mano lauko kates, turi joms irengtus namus. Ir didele, uzdengta smelio deze, skirta tik joms Bet, anos eina tustintis i sniega, prie kompostines. AS ten beriu namie gyvenaciu kaciu panaudota kraika, naudoju ekologiska be silikonu, tai ir lauke gyvenancios, ten isitaise tulika.
O, jei aprengti šuniuką prieš išleidžiant į lauką?
Kur katei šikt lauke, kai viskas užsnigta?
Tai,ką,motin,negali namuose tūliko katytei pastatyti?
Neina mano mažoji laukan,jau gal kelios dienos nebuvusi.Ant palangės tupi,langą puošia.
Aplėkėm pastriuokom privalomą ratuką miške.Lėkėm greitai,net ausiukės plėvesavo,ir vis tiek kojas traukė
kai saulė šviečia, tai visai malonu lauke,o pavėsyje,tai jau ir nebegera.