Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 21:10)
Kas yra NO?
Vyras pasakojo, kad perlinem juos armijoj sere. Negali ziuret i perlines. Man tai ziauriai akanu, n9rs del saves vienos neapsimoja virt. Kartais raugintu agurkilu sriuba su perlinem isverfldu, tai niam niam kaip skanu.
Dabar Nakviais receptas sudomino, seiles sukilo.

Šian tokią viriau!!! Vaikams ir vyrui patinka
Atsakyti

Man perliniu kruopu sriuba su raugintais agurkais yra tooobula. :wub:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 05, 21:22)
<p>Man perliniu kruopu sriuba su raugintais agurkais yra tooobula. wub.gif
</p><p></p>

Va va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 05, 21:22)
<p>Man perliniu kruopu sriuba su raugintais agurkais yra tooobula. wub.gif
</p><p></p>

Ir su inkstais.
Kai numesiu 20 kg (jei numesiu) prisidarysiu visko ko tik negalima.
Atsakyti

Ir su inkstais.
Kai numesiu 20 kg (jei numesiu) prisidarysiu visko ko tik negalima.

Be inkstu, prasau. :D

Cambala, man vienas lietuvis ta pati pasakojo apie perlines ir kariuomene. Po to kai as jam pasiulau raugintu agurku sriubos. :D

Atsakyti

Fu, apie kokias bjaurastis čia rašot - kruopos sriuboj??? Ar pablūdot?
Ir dar skrandukai...

Perlinių kruopų sriuba yra skanu.Tik jau be jokių skrandukų, ar inkstų.Net dbr regis jaučiu verdamų inkstų smarvę. :blink:

O,va šilkinė košė yra gėrių gėris.Tik pasakykite kuri,kad nesveika,kad tukina(pati žinau) :P

Blyn,pas mus rodo - 21,prašausi pas draugę,kuri gyvena Ispanijoje prieglobsčio.Viena paguoda,kad saulė švies.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 06, 08:02)
Blyn,pas mus rodo - 21,prašausi pas draugę,kuri gyvena Ispanijoje prieglobsčio.Viena paguoda,kad saulė švies.

Šiaip tai ir pas mus šviečia, ir dar kaip. Ir vakar švietė ax.gif
O aš džiaugiuosi šaltuku, man visos gamtos išdaigos patinka wub.gif
Atsakyti
Sutvarkau akvą, aplankom mamą, Gan bey užsisakom, ir tinginiaujam!!!
Vakarai stalo žaidimams paprastai skiriami
Ką jūs? Nakviša matyt šals Liepkalny? Lisitėja su šunimis takais takais? Mylimukė į eketę?
Atsakyti

Lisitėja su šunimis takais takais?

Žinoma lėksiu šuntakiais,saulė šviečia, dangus žydras,sniegas spindi.Gražu,gražu visur :wub:
Tegul nors šaltis iki kokių -9 pakrenta.Sušals gi mano seni perdylos.Arba reikės  tik dičkį vežtis, taksą su mama reikia palikti, nes jis seniukas nebespėja su mumis.Bet gi tada liūdės,nesupras, kodėl jį palikau. :hmm:

Nors abu rengiu, bet kojas traukia,šlubuoja paskui.Ai, sunki ta senatvė :irnesakyk:

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 05, 18:59)

gerai, kad grikiai - tai gėlės, ne grūdai. grikiai yra gėris.
dėl ląstelių suirmo ir geresnio pasisavinimo. tas pats galioja ir riešutams, sėkloms.

grįžtant prie vaisių ir carbs. mūsų protėviai - šimpanzės, mintančios pagrinde lapais, saldžiais vaisiais, vabzdžiais (10proc.) ar dėl babanų užsikišę jų kraujagyslės, ar jos serga diabetu?
No.
dabar yra visokių mokyklų, keto, plant -based (kur carbs dominuoja High carbs/Low fat/low protein), ir kiekviena teigia savaip su gerais rezultatais?
bet rezultatai in the long term?
kas gyveno ant keto, moterys vėliau pasakoja, kad nuolat jusdavo alkį, be energijos, mmm skausmai.
su broliu esam nusipirkę Jav vedamus online Mastering diabetes kursus, Jis yra paremtas High carbs teorija, teigia, jog visiškai išgydo antrojo tipo diabetą, o su pirmuoju, insulino dozes ženkliai sumažėja.
pagal plant based/carbs diet teigiama, kad pati gliukozė kraujyje greitai išsiskaido, patenka į lasteles, problema yra riebalai (gyvūniniai). Jei organizme vyrauja gyvūninių ar perdirbto maisto riebalai/trans riebalai, tuomet gliukozės molekulės sukimba su fat molekulėmis, ir cukrrus/gliukozė nepatenka į lasteles. todėl diabetą kaltinti dėl to, kad žmogus valgė per daug vaisių, yra netinkama.

Kodėl įv mokyklos veikia (juk žmonės teigia, jog jiems pagerėjo sveikata laikantis ir vieno, ir kito? Mano nuomonė: laikantis griežtai keto, arba griežtai High carbs/Low fat/Low protein,(80/10/10) - turbūt veikia ir tas, ir tas. bet kas geriau in the long term? vėlgi, reikia žiūrėti, ką liudijo pačių žmonių organizmai.

Realiai, pati natūraliausia mityba yra pilnos struktūros (kuo mažiau apdirbtas, neapdorotas maistas). protėviai, gyvūnai/žinduoliai neskaičiuoja kalorijų, nežiūri, kaip susirinkti baltymų, riebalų, nesveria nieko ant svarstyklių.
Nė vienas jų neserga žmonių ligomis (taip vadinamomis, prabangos ligomis).
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 06, 08:41)
Vakarai stalo žaidimams paprastai skiriami

Kokius žaidžiat? mes Code names labai, vėl grįžta atgal Dixit, Krisskros. Iq iššūkis, anksčiau dar - ar esi gudresnis už Penktoką.

jeigu vien su mažesniais vaikais, tai Ticket to ride, ir visokie visai vaikiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 vasario 2021 - 11:54
Derinamės prie mažosios, tai domino, Uno, Dixit, 5 sekundės.
Jei dviese su MB, tai Rummy, jei su sesėm tai Scrable, čia mano mėgstamiausias.
Su draugais Code name ir t.t turim daug žaidimų
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 05, 08:45)
Skaniuosius French surius Lietuvoje valge? Tiek daznai, kad migrena sukeldavo? smile.gif Gerokai perdedi man rodos. 

tu vis su savo perdedi.
moteris džiaugėsi migrenos atsikračius pakeitusi mitybą, ne vien french, kur dar visokie fermentiniai.
mano mama metė taipogi french pelėsinius sūriukus, kimšdavo juos vietoj tortų. gabaliukas, atmenu iki 10lt anskčiau kainuodavo. sumažėjo, susiraukšlėjo visos jos miomos, dabar tik Dobilo jogurtą vartoja. jokių geltonųjų sūrių, išvis nieko iš pieno.

eiliniuose net (delfi) straipsniuose pilna dietologų nurodymų - atsisakyti kazeino pertekliaus kenčiantiems nuo migrenos.
taip pat kavos, perdirbto maisto, šokolado.
žinai, kiek kazeino yra sūriuose? 10litru pieno,= kad pasigamintų 1kg sūrio.
iš pieno produktų geriausiai palikti rugščius, rugpienius, jogurtus, pasūkas, išrūgas.

sergantiems piktyb ligomis (tiek geryb, tie piktyb augliais) kazeinas yra pirmasis big no no, nes kazeinas tai ląstelių augimą skatinants baltymas.
mama jo ir atsisakiusi.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 06, 10:01)
Derinamės prie mažosios, tai domino, Uno, Dixit, 5 sekundės.
Jei dviese su MB, tai Rummy, jei su sesėm tai Scrable, čia mano mėgstamiausias.
Su draugais Code name ir t.t turim daug žaidimų

wub.gif gera turėt draugų ar giminių ratą, kurie "into games". net keista, kai kiti to net nepraktikuoja, ypač prastesniais orais... bet kiekvienam savo, matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 vasario 2021 - 12:06