Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

na, aš abi gavau jau kastruotas, LT veislynai neparduoda nekastruotų (atsakingi),
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 15:36)
na, aš abi gavau jau kastruotas, LT veislynai neparduoda nekastruotų (atsakingi),

Ryžas buvo iškastruotas prieš kelionę pas mus, o "veisėjas", pasirodo, palaiko pirkimą iš daugintojų. Va ir atsakingas veislynas. Nu žodžiu, renkantis veislyną reikia labai gerai pasidomėt.

Šitą katiną pirkau su sutartim, su įsipareigojimu iškastruoti, tai ir padarysiu
Atsakyti
Be abejo, reikia domėtis.

Tere, rodo ft?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 14:30)
gėlas, augalinis smile.gif
Skaliarai, bet pirksiu būrinių žuvyčių būrį, turėtų būti gražus judesys. SKaliarai suaugę, liko trys, nei šis nei tas, tai tegu būna, gražs jie tikrai smile.gif

Tik ne barbusiukus, anie zovada uzpuls tavo skaliarus.
Brolio skaliara nustekeno, net nebuciau apgalvojusi, kad tokie krupiai karingi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 16:01)
Tik ne barbusiukus, anie zovada uzpuls tavo skaliarus.
Brolio skaliara nustekeno, net nebuciau apgalvojusi, kad tokie krupiai karingi.

Žinau smile.gif Pas mane tik denisoni barbusai, šie vieinteliai iš barbusų taikūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 16:15)
Aha, nesamonė. Katinas turi instinktą užkast, o vandeny kaip užkas

Mano kate naudojasi zmoniu tualetu. Siaip aptogu, viskas gerai kai gerai. Bet kai tave kalusia vetas kaip ir kaip daznai kate atlieka gamtinius reikalus. Sunku pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 17:06)
Žinau smile.gif Pas mane tik denisoni barbusai, šie vieinteliai iš barbusų taikūs smile.gif

O neonu nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 16:10)
Mano kate naudojasi zmoniu tualetu. Siaip aptogu, viskas gerai kai gerai. Bet kai tave kalusia vetas kaip ir kaip daznai kate atlieka gamtinius reikalus. Sunku pasakyti.
Papildyta:
O neonu nebandei?

Kažkada buvo, bet noriu kitokių. Būrio.
Atsakyti

Be abejo, reikia domėtis.

Tere, rodo ft?

Agam. Grožys.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 15:12)
Per viena rusu kanala rode katinam tualeta kur vanduo nusileidzia. Tokia vonele, kai katinas nulipa pasikes, tai pats nusiplauna. Vnz nesamone, dare ekapwrimentus tai kates nesinaudoja tokiu, o sikt pradejo beli kur.
Pazistamos kate buvo ismokinta atlikt reikalus i zmoniu tulika ir vandeni nuleist. Va cia tai geras, ant kraiko kiek susitaupo.

kas ten per debilai tavo pažįstami ir kas ten per katė vunderkindas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 15:19)
As tai lorio noreciau.

pati atsiliekanti ir gyvūnai tokie traukia biggrin.gif
MYŽBALA biggrin.gif
Atsakyti

Čia dalis tiesos. Kita dalis ta, kad būtent suardžius ląstelių sieneles geriau pasisavinami vitaminai.
Tik nepasakysiu, kur kokiam vaisiuj/daržovėj taip.

neįsivaizduoju savo gyvenimo be vaisių, daržovių, uogų.

as tai lyg girdejau, kad visus vaisius geriau valgyt suardzius lasteliu sieneles. Nebutina sulciu spaust, kiek suprantu. Pvz smoothie gali pasidaryt. 

O norint is pomidoru naudingas medziagas gauti, reikia kuo ilgiau troskinsi su alyvuogiu aliejumi. 

Atsakyti

as tai lyg girdejau, kad visus vaisius geriau valgyt suardzius lasteliu sieneles. Nebutina sulciu spaust, kiek suprantu. Pvz smoothie gali pasidaryt. 

O norint is pomidoru naudingas medziagas gauti, reikia kuo ilgiau troskinsi su alyvuogiu aliejumi. 

Aš girdėjau atvirkščiai - jokių sulčių, ir jokių smūčių. Reikia duot organizmui darbo skaidant ir virškinant.

Atsakyti

Aš girdėjau atvirkščiai - jokių sulčių, ir jokių smūčių. Reikia duot organizmui darbo skaidant ir virškinant.

Kad sulciu ne, tai tikrai. :)

Atsakyti