Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:25)
Pasakė bedarbė ubagė😂 Kiek žinau, taip ir nesusiradai jokio gerai apmokamo darbo? Nesistebiu, ką tu gali susirast, jeigu nesi net vidurinės baigus.

Kas pas tave atsitiko namie is pat ankstyvo ryto?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 13:08)
As apakus, koks grozis.

Cia koks jurinis, ar gelo vandens.
Ar tos dideles zuvys skaliarai? Nes labai ispudingos, nemaciau tokiu atspalviu.

gėlas, augalinis smile.gif
Skaliarai, bet pirksiu būrinių žuvyčių būrį, turėtų būti gražus judesys. SKaliarai suaugę, liko trys, nei šis nei tas, tai tegu būna, gražs jie tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 05, 13:09)
<p>Gražu,niekada nesu turėjusi akvos.Tik vaikystėje karosiukus apvaliame inde esu per žiemą laikiusi.
</p><p>Galvojau akvą statysiu naujoje sekcijoje.Ten kaip tik yra ertmė tw, o man šitas daiktas nereikalingas.Tai meistriukui pasidžiaugiau,kad statysiu dyyyyydelį akvariumą,min 200 l talpos.Na,ir iš jo ištįsusio veidelio supratau,kad labai nusišnekėjau. unsure.gif pati supratau,kad tokio svorio šitas baldas neatlaikys. lotuliukas.gif Taip ir žuvo mano noras  lotuliukas.gif
</p><p>Iš tikro gana šunų ir katės.
</p>

Dabar tokių variantų yra, mačiau nedideliukus terariumus, tarsi atogrąžų kampelius, su ryškiaspalvėm mažutėm varlytėm apšviesti, gražūs, nu pasaka
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 13:28)
gėlas, augalinis smile.gif
Skaliarai, bet pirksiu būrinių žuvyčių būrį, turėtų būti gražus judesys. SKaliarai suaugę, liko trys, nei šis nei tas, tai tegu būna, gražs jie tikrai smile.gif

Ir man paro.
Skaliarai lb grazus, vienas kad flegmatikai - budavo sliekus imeti, tie kol priplaukia, prisitaiko, smulkios zuvytes is panosies nugvelbia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 13:31)
Ir man paro.
Skaliarai lb grazus, vienas kad flegmatikai - budavo sliekus imeti, tie kol priplaukia, prisitaiko, smulkios zuvytes is panosies nugvelbia.

gaudyk smile.gif
Taip, aš juokaudama skaliarus vadinus atsilikėliais, kol sumąstys kažką daryti, jau ir nebereikia nieko daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:37)

Kur norėsiu, ten ir eisiu, tu man nepaaiškinsi. Negi iki šiol to dar nesupratai?
Papildyta:

Tai psio, storuliui švakai su pinigais? Va ko tu taip nerši, bent taip save paguodi. Ar bent triusikams lieka?

Na...tada labai nuliudinsi savo koležankas. Dergi savo pacios temą. Nes as nesiruosiu daugiau atsakineti savojoje i tavo insult

Keista, kad be keiksmazodziu paskutiniai tavo du postai. Issigandai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 13:31)
Ir man paro.

kokia šeimininkė, tokios ir žuvys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 13:43)
gaudyk smile.gif
Taip, aš juokaudama skaliarus vadinus atsilikėliais, kol sumąstys kažką daryti, jau ir nebereikia nieko daryti biggrin.gif

nu, grynai camba biggrin.gif
Atsakyti
Žiauriai gražus akvas😍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 05 vasario 2021 - 14:02
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 14:01)
Žiauriai gražus akvas😍

Ką praleidau?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 05, 14:07)
Ką praleidau?

jau nepraleidai AZ
Ačiū visoms už gražius žodžius. PO mėnesio dviejų kitaip atrodys, kai pusiausvyra nusistovės, ciklas įsivažiuos
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 14:09)
jau nepraleidai AZ
Ačiū visoms už gražius žodžius. PO mėnesio dviejų kitaip atrodys, kai pusiausvyra nusistovės, ciklas įsivažiuos

Uuuuu!!! Telikas katėms būtų.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 02 05, 14:16)
Uuuuu!!! Telikas katėms būtų.

maniškės pažiopso, pažiopso, bet šiaip akva tai gulėjimo vieta biggrin.gif Šilta nuo lempų, viskas matosi smile.gif
Atsakyti

ooooo, na jūs ekstremalės blink.gif
Mano sesė buvo parašiutininkė, pamenu, kai pradėjo to mokytis, mamai nesakė, oi skandalas buvo biggrin.gif
Papildyta:
aš apalpčiau tuoj pat biggrin.gif

Šokau dukart su guma, kartą su parašiutu, keliskart lynu čiuožiau. Kartosiu, kai tik proga bus.  :wub: 

Angliavandenių yra blogųjų ir gerųjų. gerieji matuojami pagal cukraus/gliukozęs išsiskyrimą kraujyje: kuo lėčiau, neuskelia cukraus šuolių, tuo geriau, tuo -žmogus jaučiais sočiau ir stabiliau. gerųjų yra visose vaisiuose, šakniagumbiuose, daržovėse.

Dėl migrenos. tikrai atsisakius pieno produktų, šokolado ir kafeino migrena išnyksta, bent jau beveik. kažkada viena mūsų pavaduotoja vienoje mokykloje labai kentėjo nuo migrenos, kol nustojo gerti kavutę su visomis, metė lauk pieno produktus, ypač skainiuosius french sūrius (kazeino perteklius), priepuoliai dingo.

Nėra gerųjų angliavandenių. Yra greiti ir lėti. Bet abeji vienodas blogis.

Migrena išnyksta atsisakius anglių. Kava be cukraus migrenos nekelia. Šokolade pilna cukraus. Piene laktozės, kuri taip pat yra cukrus. French sūriuose ta pati laktozė.

jei fruktozė būtų nuodai, mūsų protėviai, kurie mito vaisiais 80proc, būtų vienas po kito nuo vėžių ir užkimštų kraujagyslių galus atidavę.

bet vaisiai ir daržvoės turi tuo pačiu daug priešuždegiminių elementų.
blogiau yra su žemdirbyste atėję kviečiai, rapsai, pienas ir kepta mėsa, daugelio rūšių aliejai, iržinoma, visokie priedai, bei grūdus apdorojančios technologijos (round-upas), pesticidai, mėsos apdorojimo stiprikliai.

Įdomu, iš kur jie tuos vaisius gaudavo šaltuoju periodu? Siuntinukai iš Afrikos ėjo?

Vaisių buvo valgoma mažai, dėl jų trumpo sezoniškumo. Be to, dabartinės veislės yra dirbtinai išvestos saldžios. Laukiniai vaisiai buvo rūgštūs ir kartūs.

Mėsa yra gėrių gėris. Pasižiūrėk youtube Big fat surprise. Mėsa buvo demonizuota dėl vieno atkaklaus puspročio iškeltos hipotezės, kurios nepatvirtino nė vienas vėliau atliktas mokslinis eksperimentas. Nė vienas.

O dėl aliejų ir cheminių priedų 100 proc. sutinku.

Montekrista, akvo būtinai reikia atskirai prašinėt?

Atsakyti