Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Žiūriu kalbat apie steviją.Auginau iš sėkliukės, galiu pasakyti,kad nieko gero.Sėklos brangios, sudygo tik ketvirtadalis.Reikli šviesai,jei per daug saulės,apdega labai,jei per mažai- ištįsta ūgliai.Labai mėgsta vandenį,tik vazono viršus pasauso,žiūrėk ir nuvyto.Vandens padauginsi-nupus.

Nežinau kiek reikia dėti į puodelį,kad pasijaustų saldumas.O ir šiaip turi kažkokį  šleikštų prieskonį.Dar augalas ir neturi dekoratyvinės vertės.Nebent norit pažaidimui paauginti.Jei jau taip reikia stevijos,tai būna pirkti saldiklių su stevija.

Noriu ir aš akvos foto pamatyti.Dėk viešai, nepesieks, neištaškys.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 05, 13:00)
<p>Žiūriu kalbat apie steviją.Auginau iš sėkliukės, galiu pasakyti,kad nieko gero.Sėklos brangios, sudygo tik ketvirtadalis.Reikli šviesai,jei per daug saulės,apdega labai,jei per mažai- ištįsta ūgliai.Labai mėgsta vandenį,tik vazono viršus pasauso,žiūrėk ir nuvyto.Vandens padauginsi-nupus.
</p><p>Nežinau kiek reikia dėti į puodelį,kad pasijaustų saldumas.O ir šiaip turi kažkokį  šleikštų prieskonį.Dar augalas ir neturi dekoratyvinės vertės.Nebent norit pažaidimui paauginti.Jei jau taip reikia stevijos,tai būna pirkti saldiklių su stevija.
</p><p>Noriu ir aš akvos foto pamatyti.Dėk viešai, nepesieks, neištaškys.
</p>

Norejau vaikams, kaip pagarda i arbata.

Bet dabar su merginomis pasnekesim, pagalvosim.
GAl reiktu dziovintu stvijos lapu paieskoti...

Dekui, uz pena pamastymui.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 02 05, 12:00)
<p>Žiūriu kalbat apie steviją.Auginau iš sėkliukės, galiu pasakyti,kad nieko gero.Sėklos brangios, sudygo tik ketvirtadalis.Reikli šviesai,jei per daug saulės,apdega labai,jei per mažai- ištįsta ūgliai.Labai mėgsta vandenį,tik vazono viršus pasauso,žiūrėk ir nuvyto.Vandens padauginsi-nupus.
</p><p>Nežinau kiek reikia dėti į puodelį,kad pasijaustų saldumas.O ir šiaip turi kažkokį  šleikštų prieskonį.Dar augalas ir neturi dekoratyvinės vertės.Nebent norit pažaidimui paauginti.Jei jau taip reikia stevijos,tai būna pirkti saldiklių su stevija.
</p><p>Noriu ir aš akvos foto pamatyti.Dėk viešai, nepesieks, neištaškys.
</p>

AZ gaudyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 11:20)
bėda, kad yra tiek daug mitybos mokyklų. kurios savaip teigia, kaip gaunama ir palaikoma žmogaus organizme energija.
pvz, keto (kuri akcentuoja riebalais palaikomą energiją), kuri nurašo net ir gerus angliavandenius.
bet fruits yra tikras cancer prevention, su visomis savo skaidulomis. spaustis sultis negerai, cukrus šoka, nes gerųjų skaidulų (kurios sumažina cukraus šuolius) stiklinėje nelieka.

jei fruktozė būtų nuodai, mūsų protėviai, kurie mito vaisiais 80proc, būtų vienas po kito nuo vėžių ir užkimštų kraujagyslių galus atidavę.
bet vaisiai ir daržvoės turi tuo pačiu daug priešuždegiminių elementų.
blogiau yra su žemdirbyste atėję kviečiai, rapsai, pienas ir kepta mėsa, daugelio rūšių aliejai, iržinoma, visokie priedai, bei grūdus apdorojančios technologijos (round-upas), pesticidai, mėsos apdorojimo stiprikliai.

O as manau, kad zmogaus organizmas yra tikras stebuklas. Kuris gali prisitaikyti ir isgyventi.

Idnijoje, zmogus is esmes gali buti veganu, palankios salygos.
Siaureje, Jakutijoje, Aliaskoje ir t.t. zmones puikiausiai prisiderine, sugeba tenkintis mazu kiekiu darzoviu. Yra ne ka maziau sveiki nei Indijoje veganai.

Todel, manau, kiekvienas renkasi tai kas jam geriau. Atisisakiusi angliavandeniu nesu 100 proc. KETO gyvenimo budo propoguotoja, nusizengiu, retai bet valgau vaisius. Mano kraujo rodikliai zenkliai pagerejo, organizmas be jokiu ten pastangu, alkio jausmo ir t.t. issivale nuo chemijos, sarmingumas (pH) normoje. Energijos per akis. Vaistu, papildu nevartoju. Ko daugiau reikia...

Dar idomus faktas, kad zmogaus organizmas sugeba pasigaminti angliavandenius is gaunamu baltymu.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 13:41)

O man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 vasario 2021 - 12:54
QUOTE(Moonte @ 2021 02 05, 12:44)
O as manau, kad zmogaus organizmas yra tikras stebuklas. Kuris gali prisitaikyti ir isgyventi.

Idnijoje, zmogus is esmes gali buti veganu, palankios salygos.
Siaureje, Jakutijoje, Aliaskoje ir t.t. zmones puikiausiai prisiderine, sugeba tenkintis mazu kiekiu darzoviu. Yra ne ka maziau sveiki nei Indijoje veganai.

Todel, manau, kiekvienas renkasi tai kas jam geriau. Atisisakiusi angliavandeniu nesu 100 proc. KETO gyvenimo budo propoguotoja, nusizengiu, retai bet valgau vaisius. Mano kraujo rodikliai zenkliai pagerejo, organizmas be jokiu ten pastangu, alkio jausmo ir t.t. issivale nuo chemijos, sarmingumas (pH) normoje. Energijos per akis. Vaistu, papildu nevartoju. Ko daugiau reikia...

Dar idomus faktas, kad zmogaus organizmas sugeba pasigaminti angliavandenius is gaunamu baltymu.
O man  ax.gif

ir tau, gaudyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 12:55)
Hakerė🤣🤣🤣 Nejuokink tu voveriukų, durne.

As? Hakerė? Baik tu...jaunimas dabar beveik visi hakeriai...kas protingi aišku.

Nerimsti? Vel bandai provokuoti?
Jus su cambala esate riaušių sukelejos, manipuliatores mamkose biggrin.gif Ot gyvenimas nuobodus pas jumeis biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš noriu pamatyt
Atsakyti
Mergos, pasiimkit jus tas savo nevisprotes is musu temos. Per jas vwl abi temos kentės
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:04)
Hakerė🤣🤣🤣

Tu nesupranti kas tau rašoma? Oho
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:05)
Kaip tu vargsti, ir viskas zria🤣

Apie ka tu cia?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 05, 13:58)
ir tau, gaudyk smile.gif

As apakus, koks grozis.

Cia koks jurinis, ar gelo vandens.
Ar tos dideles zuvys skaliarai? Nes labai ispudingos, nemaciau tokiu atspalviu.
Atsakyti

Gražu,niekada nesu turėjusi akvos.Tik vaikystėje karosiukus apvaliame inde esu per žiemą laikiusi.

Galvojau akvą statysiu naujoje sekcijoje.Ten kaip tik yra ertmė tw, o man šitas daiktas nereikalingas.Tai meistriukui pasidžiaugiau,kad statysiu dyyyyydelį akvariumą,min 200 l talpos.Na,ir iš jo ištįsusio veidelio supratau,kad labai nusišnekėjau. :unsure: pati supratau,kad tokio svorio šitas baldas neatlaikys. :lol: Taip ir žuvo mano noras  :lol:

Iš tikro gana šunų ir katės.

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:07)
Kon daryt daba?

Tu nerašyk musu twmoje. Visi tavo postai privalo buti twletabyne,nes cia jusu twma. Musu - ten kur taves prasoma nekomentuoti ir nwizeidineti zmoniu
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:09)
Apie tavo sudraskytą ir Lietuvoje pas chirurgus lopytą anusą

Tu tik šitaip pasijauti kažką reiškianti gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:11)
Nuo kada tu man gali aiškinti kur rašyti?

Todel kad tu ateini isdsvemti i musu tema. As vakar parodziau kaip atrodo vemimas svetimoje temoje, kaip tavo.
Bendraujat teletabes savo temoje ir bendraukit, niekas gi nelenda cia, kol neperlenkiat lazdos pacios
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:19)

Go on🤣

Jei as busiu judinama - tu su cambala busit susiurbtos i šį reikalą
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:22)
Pasvajok ir praeis😆

Oi ne, tai yra tavo natūrali būsena, kad ir kiek besimaudytum, vistiek smirdėsi, mėšlina kiaule.

Bet protelis tai pakrikęs, kaip ir tau? O kai savo motinos amžiaus sulauksi, išvis net subinės nebenusišluostysi

Pandemija. Vyras namuose? Tada suprantu kaip tau sunku. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 vasario 2021 - 13:20
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:02)
Ir aš noriu pamatyt

4u.gif gaudyk
Atsakyti