Aš galiu jus abi per až sutrukdyti? Man reikia išsiaiškinti procesus dėl žmogaus, esančio užsienyje, gyvenamosios vietos nustatymo procedūros.
Iš_Šviesos, Terreza.
Aš galiu jus abi per až sutrukdyti? Man reikia išsiaiškinti procesus dėl žmogaus, esančio užsienyje, gyvenamosios vietos nustatymo procedūros.
Gali, padesiu, jei sugebesiu.
Iš_Šviesos, Terreza.
Be abejo.
ooooo, na jūs ekstremalės
Mano sesė buvo parašiutininkė, pamenu, kai pradėjo to mokytis, mamai nesakė, oi skandalas buvo
Papildyta:
aš apalpčiau tuoj pat
Aš bandžiau, bent man sunkiai augo jos, tik aš ėmiau daigelį iš merginos. Iš sėklos neįsivaizduoju.
Anądien tokį juokingą dalyką radau. Kažkoks cukraus pakaitalas, iš kukurūzų, rašo - 0.1 g cukraus. Tipo kaip ir gerai, bet užtat angliavandenių virš 70
Taip ir apgaudinėja.
Papildyta:
Sportuot juk pamėgau, tai gal įprasčiau ir prie kitos mitybos
Montekrista, žinok nėra labai sunku. Imk daugiau riebalų valgyti, tu bent jau mėsą mėgsti, dings nuolatinis alkis, nebesinorės tų saldumynų taip.
Aš aišku nesilaikau tobulai, bet va būtent kai esu labai išalkus, tai jaučiu, kad mintys tik apie lengvus angliavandenius, tai reik turėt po ranka normalaus maisto
Ps. Parodyk tą savo akvą?
O jūs apie namą negalvojot? Gi 4k išeitų laisvai koks nameliukas, aišku ne centre, bet man tokie simpatiški tie nutolę rajonėliai, naujos statybos labai daug. Bet daugiausia tai kotedžus stato.
Anądien tokį juokingą dalyką radau. Kažkoks cukraus pakaitalas, iš kukurūzų, rašo - 0.1 g cukraus. Tipo kaip ir gerai, bet užtat angliavandenių virš 70
Taip ir apgaudinėja.
Papildyta:
Montekrista, žinok nėra labai sunku. Imk daugiau riebalų valgyti, tu bent jau mėsą mėgsti, dings nuolatinis alkis, nebesinorės tų saldumynų taip.
Aš aišku nesilaikau tobulai, bet va būtent kai esu labai išalkus, tai jaučiu, kad mintys tik apie lengvus angliavandenius, tai reik turėt po ranka normalaus maisto
Ps. Parodyk tą savo akvą?
O jūs apie namą negalvojot? Gi 4k išeitų laisvai koks nameliukas, aišku ne centre, bet man tokie simpatiški tie nutolę rajonėliai, naujos statybos labai daug. Bet daugiausia tai kotedžus stato.
Nemėgstu aš mėsos. Tame ir reikalas
Akvą atsiųsiu į AZ
Nea, namo ne,nei kotedžo, nes gyvenam šalia vaikų mokyklos, tas labai patogu. Plius sporto klubas šalia Užmiesty galėtume statytis namą, kiek ten, vienuolika arų, bet palikom senatvei šią mintį Dabar gi norisi mieste gyventi, kad nereiktų dirbti vaikų vairuotojais ir pan.
Angliavandenių yra blogųjų ir gerųjų. gerieji matuojami pagal cukraus/gliukozęs išsiskyrimą kraujyje: kuo lėčiau, neuskelia cukraus šuolių, tuo geriau, tuo -žmogus jaučiais sočiau ir stabiliau. gerųjų yra visose vaisiuose, šakniagumbiuose, daržovėse.
Dėl migrenos. tikrai atsisakius pieno produktų, šokolado ir kafeino migrena išnyksta, bent jau beveik. kažkada viena mūsų pavaduotoja vienoje mokykloje labai kentėjo nuo migrenos, kol nustojo gerti kavutę su visomis, metė lauk pieno produktus, ypač skainiuosius french sūrius (kazeino perteklius), priepuoliai dingo.
Terezza, etiškas elgesys ir vegetarizmas netapu.
bet vis tiek viskas link to.
kad mažiau kentėtų nežmogiškos būtybės. negi mes, homo sapiens, manomės turį teisę čia būti ir egzistuoti. jau dabar suskaičiuota, kad pramonei veisiamų gyvūnų yra daugiau nei laukinių gyvūnų, likusių gamtoj.
o kur pramonėje paplitęs labai etiškas elgesys su gyvūnais?
todėl (liūdnas) faktas yra tas, kad technologijos greičiau išsivystys nei žmonių atjauta. ateities mėsa bus kuriama laboratorijose ir tokia mėsa aplinkai bus mažiau žalinga, ir ją žmonės tiesiog valgys (rinkos pasiūla), bet tik dėl pažangos, o ne dėl to, kad jiems parūpo nebekankinti gyvų būtybių.
bėda, kad yra tiek daug mitybos mokyklų. kurios savaip teigia, kaip gaunama ir palaikoma žmogaus organizme energija.
pvz, keto (kuri akcentuoja riebalais palaikomą energiją), kuri nurašo net ir gerus angliavandenius.
bet fruits yra tikras cancer prevention, su visomis savo skaidulomis. spaustis sultis negerai, cukrus šoka, nes gerųjų skaidulų (kurios sumažina cukraus šuolius) stiklinėje nelieka.
jei fruktozė būtų nuodai, mūsų protėviai, kurie mito vaisiais 80proc, būtų vienas po kito nuo vėžių ir užkimštų kraujagyslių galus atidavę.
bet vaisiai ir daržvoės turi tuo pačiu daug priešuždegiminių elementų.
blogiau yra su žemdirbyste atėję kviečiai, rapsai, pienas ir kepta mėsa, daugelio rūšių aliejai, iržinoma, visokie priedai, bei grūdus apdorojančios technologijos (round-upas), pesticidai, mėsos apdorojimo stiprikliai.
Angliavandenių yra blogųjų ir gerųjų. gerieji matuojami pagal cukraus/gliukozęs išsiskyrimą kraujyje: kuo lėčiau, neuskelia cukraus šuolių, tuo geriau, tuo -žmogus jaučiais sočiau ir stabiliau. gerųjų yra visose vaisiuose, šakniagumbiuose, daržovėse.
Dėl migrenos. tikrai atsisakius pieno produktų, šokolado ir kafeino migrena išnyksta, bent jau beveik. kažkada viena mūsų pavaduotoja vienoje mokykloje labai kentėjo nuo migrenos, kol nustojo gerti kavutę su visomis, metė lauk pieno produktus, ypač skainiuosius french sūrius (kazeino perteklius), priepuoliai dingo.
Skaniuosius French surius Lietuvoje valge? Tiek daznai, kad migrena sukeldavo? Gerokai perdedi man rodos.
As mazai saldumynu valgau. Man kazkaip atrodo, kad didelis darzoviu kiekis panaikino potrauki.
Dar, einu i parduotuve su sarasu pagal tai, kokius patiekalus valgysim. Tai nebuna sarase sausainiu apkepo, sokolado troskinio ir pan, as net neinu i saldumynu skyriu parduotuveje. Ko pasekoje neperku, namie neturiu ir galu gale praktiskai nevalgau.